Коментари на една страница

06.01.11
11:01

Не знам по идеята на кой от потребителите е направено това, но е много гадно. Говоря за тези 40 коментара, които се събират на една страница. Няма ли начин да ги върнете както преди на 15 коментара, може и на 20, но 40… Минава ми цял ден докато прелистя една страница. Не знам дали си внушавам, но е доста по-неудобно така.

06.01.11
11:03

По-бързо прелистваш 2 страници с по 20 коментара отколкото 1 страница с 40?

06.01.11
11:47

Не можеш да ме разбереш. То и аз не се изказах както трябва де. Просто не е удобно така, поне на мен ми е някво кофти. С две думи - ТЪПО Е! С тези промени загубихте половината форум. Преди беше много по-активен форума, отколкото сега.

Моля, не ни анатемосвай толкова бързо. Нека коментираме след 10-тина дни, дали е по-удобно повече мнения на страница.

Нашето виждане е, че е по-лесно да скролнеш, отколкото да търсиш странирането, за да отидеш на следващата страница. Промени във времето на зареждане не следва да има.

06.01.11
14:44

казано от Димитър Михайлов на 06.01.11, 14:35:

Нашето виждане е, че е по-лесно да скролнеш, отколкото да търсиш странирането, за да отидеш на следващата страница. Промени във времето на зареждане не следва да има.

Според мен е по-добре темите (дневниците основно всъщност) да не са разляти в 300+ страници. Времето за прочитане на новите мнения е същото, дори по-малко, защото преди 40 мнения бяха на 3 страници, чието прелистване отнемаше време, което сега е спестено. И търсенето на определено мнение, да кажем по ориентировъчна дата, сега е улеснено. Че на хората им се скъсиха дневниците не мисля, че е голям проблем.

06.01.11
15:10

Давам пример с дневника на Георги Николаев. В една от дневника той има 40 мнения, 30 от които с клипчета. Така страницата зарежда с 10 пъти по-бавно и поне за мен е гадно.

AZ

06.01.11
20:27

казано от Димитър Михайлов на 06.01.11, 14:35:

Напълно съм съгласен-по-удобно е!
Единственото,което ме дразни в новия форум е,че прикачените снимки излизат зуумнати,а не оразмерени.По-добре да излизат в цял размер,дори и по-малки и да има лупа,ако искаме да ги видим в по голям размер.Така е много неудобно.

07.01.11
12:58

Да си призная и аз в началото трудно свикнах с новия форум. Много неща не ми харесваха и ми се струваха странни. Но сега не е така, вече виждам плюсовете във всяко едно нещо и определено ми харесва визията, опциите и направените промени.

Мнението беше редактирано от maria на 07.01.11 12:59.

100% по-удобно е. Аз пък си мислих, че е нещо от браузъра, а то от сайта rofl :D Екстра е така, винаги съм го предпочитал този вариант независимо дали става дума форум страници или търсене на продукти в он-лайн магазини и др. такива :)

ПС: На такива теми най-лесно се разрешава проблема, чрез една анкета примерно. Мнознинството печели и такам. Въпреки, че последна и най-тежка дума има The Big Boss :D

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.01.11 13:06.

09.01.11
01:33

И преди съм си мислил да го предложа, но особено сега, с тези 40 мнения на страница, мисля, че ще е удобно да има тези ‘бутончета’ или каквото и да представляват - BB-Team > форум > (за и от) BB-team > идеи и предложения и т.н. и отдолу под всички мнения, както има бутони ‘отговор’ и ‘препоръчай’ най-горе и най-долу също

09.01.11
13:55

казано от FaceOff на 09.01.11, 01:33:

И преди съм си мислил да го предложа, но особено сега, с тези 40 мнения на страница, мисля, че ще е удобно да има тези ‘бутончета’ или каквото и да представляват - BB-Team > форум > (за и от) BB-team > идеи и предложения и т.н. и отдолу под всички мнения, както има бутони ‘отговор’ и ‘препоръчай’ най-горе и най-долу също

И аз съм си мислил да предложа същото. Вярно, че сега има стрелка, която те праща горе и оттам можеш да влезеш в друга тема от същия раздел да кажем, но си мисля, че би било една идея по-удобно това да може да се прави и отдолу.

много се вманиачавате:)
аз искам да кажа, че до преди 2 минути идея си нямах, че е увеличен броя мнения на една страница:) не бях забелязала. смятайте колко ме е затруднило :))))

19.01.11
19:50

По-добре е така.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1