06.01.11
20:59
Значи на 15 години съм , 163 , 71 кг , Лява ръка :32 , дясна:35 , Гръдна обиколка 96 см.
Тренирал съм на фитнес зала. Имам подкожни мазнини. Целта ми е да изгоря останалите подкожни мазнини и да почна тренировки за релеф.
06.01.11
21:13
Последното нещо,което трябва да правиш е да мислиш за релеф.Сядай и чети в сайта,има стотици подобни теми.Иначе-започваш да ядеш здравословна храна и да тренираш достатъчно с упражнения,горящи повече калории.
Започни да мастурбираш с лявата ръка. Тегаво е, но човек с практика се научава на всичко. Докато ти се изравнят двете ръце. После си хвани някое гадже, за да не ти се получи пак толкова огромен дисбаланс, че не е хубаво за релефа.
пич , няма друг отговор ... твоето е направо смешно . на 15 години иска релеф , че ти маса имаш ли ? с тия 3 санта разлика в ръцете и то при тия размери най вероятно е доста интересно ... и теб ли те обзела манията по плочките и манекенските снимки във фейс-подобните мрежи ... искаш да изглеждаш добре ... яж здравословно и тренирай , друго не ти трябва ..
освен това няма програма за релеф като тренировки , плочките ги вадиш в кухнята . всеки ще ти каже това .. смисъл всеки поне малко разбиращ . ама според трябва да си далеч от мисълта за правене на релеф на тоя етап