Програма за орефеляване

07.01.11
20:04

Здравейте на 17(1993) години съм 88 кг ръст 193-195 см тренирам от 3 месеца скоро ще станат 4 след седмица,две досега тренирах с http://www.bb-team.org/workout/1358_klasicheska-programa-za-pokachvane-na-muskulen-obem#axzz1ANCx5459
и качих 3-4 килограма не съм сигурен нещо средно сега от края на януари мисля да почна програма за релеф че да поорефеля малко и после ако има нужда пак да си кача още малко че да съм готов за лятото :D ето я програмата http://www.fitness-cska.com/index.php?option=com_content&view=article&id=145:-3-&catid=38:2010-06-22-09-56-06&Itemid=300005 нямам проблемни области имам само от корема за сваляне както повечето предполагам :D моля да ми кажете хубава ли е програмата и ако не е ако можете да ми дадете хубава,един приятел който се мисли за компетентен в областа на фитнеса (а всъщност е супер балък и нищо не разбира просто си говори) ми каза че не била хубава защото в нея влизала гърди и гръб в една тренировка на мене лично не ми прави впечатление нямам си и на идея но аз съм просто аматьор така че моля по компетентите да дадат мнение ,заменил съм 3-4 упражнения от програма защото в моята зала няма такива уреди, а също така задължително ли кардиото трябва да е на пътечката а не колелото примерно,защото аз лично предпочитам колелото мерси предварително.

Темата беше редактирана от Mr. Muscle на 07.01.11 20:06.

Релеф се прави с хранителен режим, приятел. Чрез него намаляш подкожните мазнини и съответно мускулите се показват в целия си блясък :D Програмата за трениране е важна до там, че да не те претоварва заради ниските калории, които приемаш. Кардиото няма значение какво е. Можеш да изкачваш стълбите в блока ти и пак ще върши същата работа :)

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 07.01.11 20:16.

07.01.11
20:44

Ами програмата е правена от хора, които отдавна са спряли да четат каквито и да било последни изследвания относно трениране, хранене и прочие. В смисъл ако тази програма беше поместена в списание преди 20 години, може би някой щеше да я приеме за невероятна, но в момента е просто смешна.

Да тренираш рамо 48 часа след 3 вида лежанки е просто самоубийство. Още повече, че ти имаш минимален стаж.
Да имаш повече упражнения за трицепс, отколкото за гръб е като да сложиш 21 инчови джанти на трабантче.

Упражнинията за корем дори не искам да ги коментирам, особенно като видя как прави коремна преса с прибиране на краката на лежанка.

Не съм Левскар, но този сайт трябва да го забранят от Съюз на лекарите в България.

07.01.11
21:17

Добре де явно програмата не струва няма нужда да се дразните с мен, предложете ми някоя добра програма за орефеляване 3 дена в седмицата :) и идея за някоя хубава ниско въглехидратна диета моля, благодаря :P

Мнението беше редактирано от Mr. Muscle на 07.01.11 21:18.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1