казано от emzo на 05.01.11, 21:09:
Е такъв улов не бях виждал :D
Браво ! ще има за вечеря протеин :D
Бадемите ок ли са за преди лягане според вас? От нещо качвам, а не мога да се сетя от какво.
казано от junkhead на 05.01.11, 23:45:
Бадемите ок ли са за преди лягане според вас? От нещо качвам, а не мога да се сетя от какво.
Еми, за 100 гр. - ок. 600 калории....а и 20-тина гр. въглени имат.
Ако поддържаш, май трябва да поограничиш количеството им вечер.
А, като започнеш да си описваш и храната, ще се сетиш :)))))
05.01.11
23:59
Имат доста въглехидрати, не мисля че са удачен вариант.
Аз вкарвам по 50 гр, а те 80% от въглехидратите са фибри. Но това ми е единствената промяна в храненето май точно бадемите ми помагат да качвам.
А храната няма смисъл да я пиша :) Една и съща всеки ден.
Охооо , гледай ей сега за Атанасов-ден ще получа колет от гърция и ще си поръчам 2килограма сурови бадеми :) :Д Иначе да ви се похваля - днеска в двора на даскалото реших да поцъкам малко баскетбол - хубавво се задъхах , добро кардио стана ; а пък и накрая паднах за 40 експлозивни лицеви упори - през 10повт. сменях хвата и някои направих с пляскане , след това направих набирания. За набираният хубаво загрях раменните стави, успях да направя 5 повторения с малко по-широк от раменния надхват БЕЗ болки в раменната става :) Набиранията ми даодха доста зор, след това направих и с подхват 6 бройки. Узорих се с набиранията , защото в момента тежах 93-4 килограма :D смятам дрехите ;) без дрехи кантара удря 89 , с дрехи съм се теглил 93 ме е вадило :D
ЕДИТ: Защо дневника ми от 27 страници стана 11 ? Изтрити ли са или просто вече се събират по повече мнения на страница ? Защото гледам на първата страница от дневника има много повече коментари от преди :)
Мнението беше редактирано от George на 06.01.11 13:30.
Единия “помощник” направу му пусна щангата от горе :D:D а тоз дето е на лежанката вероятно не може да издържи и половината на това тегло, съдейки по това как му се подвиха ръцете:D
Негрото (тигрица+негър=негрица) много смешна визиономия прави тамън когато щангата му пада - :Д зейва с уста и насира здраво :Д :Д Иначе е супер гадноо ... :Х
@river , едно ми е чудно - защо се вързвате на тези игри :X До сега не знам да е имало една такава игра и наистина да са спечелени някакви награди :X А и от сайта (награди.ком..) според мен печелят супер много пари заради трафика , рекламата която му се прави и т.н. а и жестоко ме съмнява , дори някой да спечели да му изпратат нещо :X Аз незнам кой разумен човек ще си направи ей така сайт , ще купи джаджи и дрънкулки на обща стойност ~2000лв и ще тръгне ей така да си ги раздава :D лично мнение все пак :)
Мнението беше редактирано от George на 06.01.11 16:20.
Нищо не губя.
Днеска един приятел идва в нас и ми вика да го премеря, за да види дали има прогрес от фитнеса. Ето и диалога:
-Ае да ме премериш, че нещо тренирам без никъф напредък. Бицепса не иска да расте хич, мамка му.
-Окей, ей сега, само да взема сантиметъра.
Пак аз...
-Кво ше мериш ся ?
-Амии, дай първо талията.
-84см.
-ЛЕЛЕЕЕ, мале, преди беше 70 и няколко санта.
-Кога това ?
-Ми преди 3-4 години.
-Е, да, но си бил 40 кила тогава. Добре си, все пак си и по-тежък.
-Ще трябва да си купя малко протеин, за да кача малко на бицепса и да сваля талията. Ама ме е страх да не ме натрови тая химия, че си е ебало майката.
-Е, как смяташ с протеин да качиш мускул и да свалиш мазнини едновременно, като нямаш никакви хранителни навици и тренираш квото ти падне и когато ти падне?
-Хаха, ти почна много да разбираш. Аз съм по-голям от теб и имам по-голяма ръка - не ми ги обяснявай на мене тея.
-Ела да ти дам да прочетеш нещо, за да разбереш кое какво е. Казвам ти го за твое добро, защото си ми приятел.
-Гледай го па тоя, аз му казвам как е, той ще ми обяснява...
-Няма да споря, но ще се усетиш, че аз съм прав.
Хехееее ,, с такива “мишки” - фулл ... Невероятно много ме хваща яд , мислят си, че протеина е химия (зоб) .... В началото на учебната година всички ме питат какво тренирам , ПРОТЕИНИ взимам ли - ето няма да питат ХИМИЯ взимаш ли / зобиш ли , а те питат протеини , и аз си правя извода, че не са наясно с нещата и мислят протеина за химия. Един приятел на 1вия учебен ден даже ме питаше :
- Пич , кой клас си ?
викам м му 8ми , най-вероятно от твоя клас.
- Сигурен ли си , да не си объркал стаите :D
- Викам му - не :Д
- Ами щото ми изглеждаш доста по-голям :D
Междудругото - какво ще кажете за 5х5 набирания за сила ? :) Смятам от другата или по-другата седмица когато се постопли и ми минат вече класните работи (т.е. няма да имам да уча много) , да започна лека полека да влизам отново във форма , защото почти не тренирам :S Тренирам де , но само на лицеви и бицепс карам. Хем ще започвам да се подготвям за турнира по баскетбол между училищата в Асеновград , та докато разцъквам да използвам коша и да се набирам. Мисля , че 5х5 набирания ще ми дойде супер за сила :) а и смятам да започвам тогава някакъв вариянт на 5х5 системата , защото сигурно ще наблягам на кардиото и лека диетка , за да поизчистя мазнините :)
ЕДИТ: Усещам , че много скоро ще започвам и това http://www.fiftypullups.com/ :P
Мнението беше редактирано от George на 06.01.11 17:22.
смятам да започвам тогава някакъв вариянт на 5х5 системата , защото сигурно ще наблягам на кардиото и лека диетка , за да поизчистя мазнините
И кое е общото, между 5х5 и наблягането на кардиото?
Ако правиш само набирания, не виждам причина да не ги правиш 5х5, 3 пъти седмично + тежест. И пак няма да е толкова голям обем.
На мен ми дават двайс малко годинки от десет години насам, така че и аз не се оплаквам. :D
Защото обикновенно , когато свалям килограми ми пада и силата :) И затова смятам, че комбинирано с 5х5 няма да падне толкова :) Все пак системата си е за сила :)
То по същата логика, храни се за релеф, тренирай за маса и ...ще издуваш бицепси, докато нарязваш плочките.
Не е толкова просто. :)
06.01.11
19:14
казано от Гoshko96 на 06.01.11, 18:33:
Защото обикновенно , когато свалям килограми ми пада и силата :) И затова смятам, че комбинирано с 5х5 няма да падне толкова :) Все пак системата си е за сила :)
То с всяка програма може както да се сваля, така и да се качва, но според мен, за да извлечеш максимално ползите от 5х5, трябва да се храниш като за маса.
Вярно е :) Още по-малко пък, че може би няма да се възстановявам качествено след силова тренировка.
06.01.11
19:21
В крайна сметка яж така че да сваляш, тренирай по каквато програма си искаш, пък силата дали ще падне малко или не... какво ти пука, нали си бодибилдър, не трибоец :P
казано от river на 06.01.11, 16:35:
Нищо не губя.
Днеска един приятел идва в нас и ми вика да го премеря, за да види дали има прогрес от фитнеса. Ето и диалога:
-Ае да ме премериш, че нещо тренирам без никъф напредък. Бицепса не иска да расте хич, мамка му.
-Окей, ей сега, само да взема сантиметъра.-Няма да споря, но ще се усетиш, че аз съм прав.
Сигурно си доста приятен за слушане.
казано от brusakch на 06.01.11, 21:15:
http://www.vesti.bg/index.phtml?tid=40&oid=3522211
Нищо ново, за жалост.
‘94-та този човек умира от рак на червата. Същата година се ражда Джъстин Бийбър.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 06.01.11 23:23.
Студент завършил физика и записал богословие.
На една лекция заспал и по едно време професорът го събудил и го попитал:
- Колега, какво е божествена сила?
Студентът отговорил:
- Божествената маса по божественото ускорение!
:DDD
ХАХА, тая тема се забрави :(
ПП: Метнете по 1 точка, моля, моля. Трябва ми още “САМООО” 59 хиляди и нещо точки ;Д
http://nagradite.net/river
Пробвай там с проксита а-у :D аз така съм трупал точки :D Или пък с лаптопа хвана по 10 уаи-фай мрежи и от всяка си гласувам :D
btw, много яко се зарибяям с тея лицеви :D Всякакви разновидности :D много бройки :D кефф ,, особенно докато почивам след спаринг :D идеално става
Пробвах веднъж с аутоклик, но ме изхвърлиха :Д Забранени са тея неща, а и се проверява доста често. Както и да е, метнете по 1 точка - нищо не ви пречи.
Може ли някой модератор да ми редактира името на дневника, като постави целите:
S/B/D 100/75/120
Моля, моля :)
07.01.11
22:46
казано от river на 07.01.11, 22:44:
Може ли някой модератор да ми редактира името на дневника...
Сигурен ли си, че не можеш да го направиш сам?
Редактирай първото мнение в дневника си.
Отиваш на първата страница и цъкаш редактирай на първия пост, там го сменяш.
Не мога да си флезна в акаунта :) Не мога да редактирам мнения, не мога да пращам съобщения, не мога да циритам мнения... да продължавам ли. Много е гадно, но... Писах на екипа, дано се оправи проблема.
River , влезни си в профила и ще можеш да редактираш :D има някъф бъг тоя форум. Дава че не съм логнат , пък пиша мнения , но немога да цитирам и редактирам :X Lогваш се и ще е нормално ;)
btw. Утре най-накрая отивам на ортопед да ми види рамото , много се вълнувам какво ще каже :D сигурно ще кажи да огранича тренировките , дано да позволи лицевите и набиранията :D
Мнението беше редактирано от George на 07.01.11 23:14.
Ето малко интересни факти ....
Ако викаш в продължение на 8 години, 7 месеца и 6 дни ще произведеш
достатъчно звукова енергия за да се загрее чаша кафе. (Като че ли не си
струва.)
Ако пърдиш в продължение на 6 години и 9 месеца, е достатъчно за да се
получи енергията на атомна бомба. (Е това сега е по-добре!)
Човешкото сърце дава достатъчно налягане, когато изпомпва за да качи
кръвта на 30 фута.
Оргазмът при прасетата трае 30 минути.
Хлебарка може да живее 9 дни без глава преди да умре от глад.
Блъскането на главата в стената изгаря по 150 калории на час. (Не
правете това у вас ..... но може би на работа... )
Мъжката богомолка не може да се съвкуплява докато главата и е на тялото.
Женската започва секс като изтръгва главата на мъжката.
Бълхата може да скочи 350 пъти от дължината на тялото си. Това е като
човек да прескочи футболно игрище.
Морската котка има повече от 27 000 вкусови рецептора. (Какво ли има
толкова вкусно на дъното на океана??)
Някои лъвове го правят повече от 50 пъти дневно.
Пеперудите вкусват с краката си.
Най-силният мускул в тялото е езикът. (Хмммммммм........)
Десняците живеят, средно, девет години повече от левичарите.
Слоновете са единствените животни, които не могат да скачат.
Урината на котката свети при черна светлина. (Чудя се кой е платил за да
установи това?)
Окото на щрауса е по-голямо от мозъка му.
Морските звезди нямат мозък. (И такива хора познавам.)
Полярните мечки са левичари.
Хората и делфините са единствените видове, които правят секс за
удоволствие.
Жирафът може да чисти ушите си със собствения си език
Мравките се протягат всяка сутрин, щом се събудят
Сините четки за зъби са по-употребявани от червените
Делфините спят с едно отворено око
Ноктите на ръцете раснат около 4 пъти по-бързо от тези на краката
В живота на човек всеки пръст на ръката се сгъва около 25 000 000 пъти.
Десният дроб на човек вмества повече въздух от левия.
Жените умират близо 2 пъти по-често от мъжете.
В тялото на възрастен човек има около 75 километра нерви.
През месец август се раждат най-много деца.
Мечките имат 42 зъба.
Лимоните съдържат повече захар отколкото ягодите.
Осем процента от хората имат едно ребро в повече.
Котките имат по 32 мускула на всяко ухо.
Котките прекарват шейсет и шест процента от живота си в сън.
Всяка минута на земята падат около 6.000 светкавици.
Крокодилите не могат да мърдат езика си.
08.01.11
00:30
Спешно се нуждая от човек ,който разбира МНОГО от компютри :)
казано от fire.is.my.nature на 08.01.11, 00:30:
Обикновено, когато на една жена й трябва нещо много спешно, това е каприз :D :D
Е кажи си болката- тука има доста компетентни хора.
08.01.11
00:57
казано от AbSs на 08.01.11, 00:47:
Обикновено, когато на една жена й трябва нещо много спешно, това е каприз :D :D
Така е , каприз е , обаче е въпрос на живот и смърт ! :D