Плочки за шест месеца.

08.01.11
23:23

Здравейте,направо ще задам въпроса... Искам да изкарам плочки до 6 месеца (до лятото)... Имам доста стаж във фитнеса,но рядко съм правил корем... Имам доста мазнини в коремната област и гърдите и ако може да ми кажете някакви упражнения за корем за по-бързо уформяне...Някакъв хранителен режим да ме посъветвате нещо. Чел съм много в mma-bulgaria.com (мисля,че така беше)  и в други сайтове,но вече почнах да се обърквам. Мерси предварително.

По-здрави!

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:22.

08.01.11
23:46

Така като си пипаш корема,под мазнините има ли мускул.Не е задължително да правиш упражнения за корем за да има добра мускулатура там.

08.01.11
23:48

казано от Biad__ на 08.01.11, 23:46:

Така като си пипаш корема,под мазнините има ли мускул.Не е задължително да правиш упражнения за корем за да има добра мускулатура там.

Амии не особено... :Х Напипвам само мускулните влъкна (мисля,че са те де)

08.01.11
23:49

Здравей,

Има хиляди теми разпростиращи се върху тази тематика. Не си търсил... точно  за две минути се поразтършувай из форума и ще си отговориш на въпросите. Ще те насоча: РБД+кардио (след всяка силова тренировка) бцаа и един бърнър. При стриктно изпълнение ще стане.

Лека вечер ;) и друг път търси преди да питаш

09.01.11
01:37

Аз питах за това дали напипваш мускули,защото ако няма какво да покажеш няма смисъл да се мъчиш.Ще свалиш някой друг килограм покрай него и така трудно направени мускули,а резултата може да не ти хареса.
Затова ти прецени по въпроса с орелефяването.

09.01.11
06:08

Спри алкохола и започни да тренираш корема като другите мускули.

09.01.11
09:46

казано от Biad__ на 09.01.11, 01:37:

Аз питах за това дали напипваш мускули,защото ако няма какво да покажеш няма смисъл да се мъчиш.Ще свалиш някой друг килограм покрай него и така трудно направени мускули,а резултата може да не ти хареса.
Затова ти прецени по въпроса с орелефяването.

Е за 6-7 месеца дали няма да мога да оформя плочките? При положение,че 3 пъти в седмицата бягам + упражнения за корем?
Ако може да ми дадеш някакви изпитани и ефективни упражнения за плочки и общо взето насоки. Твърдо съм решен да ги направя вече!

09.01.11
10:20

И за 3 месеца можеш да ги извадиш само да ти е достатъчно добър хранителния режим.Упражнения колкото щеш има в сайта.Препоръчвам ти http://www.bb-team.org/exercise/1192_povdigane-na-krakata#axzz1AWbI6w1u ако можеш и с някаква тежест да го правиш още по добре

Не се ангажирайте с точни цифри за времето без да сте го виждали и да знаете повече инфо за него. Иначе може да остане разочарован.
Първо, както вметнаха по-горе, трябва да се знае изграден ли е достатъчно мускулът, или трябва и него да го прави, освен да сваля мазнини.
6-7 месеца са нормален срок, освен ако не говорим за крайно високи нива на мазнини. Останалото е просто правилно хранене (за 90% от успеха) и умно трениране.

09.01.11
10:38

Разгледай темите за упражнения из форума,не си първият който иска това,може би първият за тази година.Има много добрия коментари и предложения там.

АЧ

09.01.11
11:20

Специално за теб може би ти трябва лека диета за да махнеш излишното по корема, да го тренираш поне 3 пъти в седмицата (крънчове, вис и подобни) и напролет да тичаш.

09.01.11
11:31

казано от achkos на 09.01.11, 11:20:

Специално за теб може би ти трябва лека диета за да махнеш излишното по корема, да го тренираш поне 3 пъти в седмицата (крънчове, вис и подобни) и напролет да тичаш.

А не става ли диета + тичане (за по-добър резултат)  ?

И може ли някой да ми даде някакъв изпитан хранителен режим,който да спазвам,комбиниран с тренировки и диета? Или става вече много сложно? Надявам се до довечера някой да ми помогне с хранителния режим и тренировките.

Мерси предварително.

казано от Enew на 09.01.11, 11:31:

казано от achkos на 09.01.11, 11:20:

А не става ли диета + тичане (за по-добър резултат)  ?

И може ли някой да ми даде някакъв изпитан хранителен режим,който да спазвам,комбиниран с тренировки и диета? Или става вече много сложно? Надявам се до довечера някой да ми помогне с хранителния режим и тренировките.

Мерси предварително.

Изпитаният хранителен режим ще работи за този, който го е изпитал. Не за друг. Т.е. - не за теб. Хранителните режими се водят от някои общи правила, които се пречупват през съответната индивидуалност. Дори най-добрите диетолози не могат да ти дадат веднага режим, а следят резултатите от храненето и променят.
Разбира се, след като Библията бе задмината по читаемост от Хари Потър, е напълно нормално много хора още да вярват, че има магическа последователност от думи, които правят вълшебства. Което, в рамките на 6-те плочки се превежда като: има точна диета, която всеки като я прави ще има 6 плочки.

13.01.11
19:35

Здравейте от 2 месеца хода на фитнес  и у нас тренирам корем , коремни мусколи забелязвам че са се образували но не се виждат как мога да ги оформа  мс предварително инфо за мен висок сум 174 55 кг имам малко мазнини по корема

13.01.11
19:43

казано от miroslav kolev на 13.01.11, 19:35:

висок сум 174 55 кг имам малко мазнини по корема

55 кила си и имаш мазнини по корема? :(

13.01.11
20:26

имам малко мазнини ..  и искам просто да ги махна и да ми излезе релефа

14.01.11
20:57

на този ръст и килограми, освен кокали, друго няма да излезе ;)

14.01.11
22:54

Има една бригада кюнци от Аспарухово. За три часа трийсе квадрата редят. Фугите са като на Парижкото метро. Капачка да лъзнеш, половин километър нема да спре.

Приличаш ли си с Батман - Крисчън Бейл?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1