09.01.11
09:06
ахаххаха :Д:Д
Джими Пейдж има рожде ден днес
Мнението беше редактирано от Бойко на 09.01.11 22:11.
09.01.11
22:14
казано от FaceOff на 09.01.11, 00:47:
А сега - ‘Абе...тая седмица не го ли правихме??....’ :D:D
Това каже ли го жената - сменям я с някоя 20-25 годишна секс машина :D
казано от head_hunter на 09.01.11, 22:14:
казано от FaceOff на 09.01.11, 00:47:
А сега - ‘Абе...тая седмица не го ли правихме??....’ :D:D
Това каже ли го жената - сменям я с някоя 20-25 годишна секс машина :D
ХаХа, там е проблема Хед, че мойта е на 25, а на мен са ми други работи на главата :D:D
казано от martinski на 09.01.11, 22:44:
Става ми яко от креатина, в месото.ЧУВСТВАМ СЕ СИЛЕН!
Ставаш като Лординов бе :D
Неа се учудя. Колкото и да ме дразнеше по едно време, си беше във филма. Като го знам къв беше, нищо чудно още да е.
казано от Гoshko96 на 08.01.11, 11:46:
:D :D Амии , за да няма пак такива излагации , мисля че е по-добре да си тренирам леко, да имам добре изглеждащо релефно и симетрично тяло , да си имам достатъчно сила и т.н. Искам да кажа , че първо ще отхвърля тежките легове и клекове , тяга изключвам. Ще включа хиперекстензии и извъртания в страни ... само да ми мине ... :D:D:D
Извъртанията встрани могат да ти извъртят някой прешлен, така че тягата ще ти се види детска приказка ;)
Ясно е, че на 14 години да си в травми е глупост, но точно сега е времето да почетеш малко и да си преосмислиш тренировъчната стратегия. Това разбира се не е причина да спираш клековете и тягата.
казано от person на 08.01.11, 20:19:
Хора,това на снимките възможно ли е да се постигне за толкова време http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/optimized_volume_training !?
Напълно възможно, свалил е няколко килограма мазно. И аз съм го правил това за същото време.
казано от CKOTA на 09.01.11, 22:57:
казано от martinski на 09.01.11, 22:44:
Става ми яко от креатина, в месото.ЧУВСТВАМ СЕ СИЛЕН!
Ставаш като Лординов бе :D
Тоест, БОГ!
На скоро една трибойка ми се оплака, че пиела протеин разбираш ли, ама лега не мърдалллллллл ! Бил менте ! :D
10.01.11
16:50
казано от head_hunter на 08.01.11, 09:29:
казано от Петко К на 08.01.11, 09:19:
Обаче, да влизаш в чужда поща, и то насилствено, е най-малкото неетично, да не кажа, че е и подсъдно ;)
Подсъдно е със сигурност. И такива дела вече не са рядкост ;)
Не се забърквай в глупости, заради глупости ;)
@Гoshko96 Има и кейлогъри и какви ли още не варианти.
Аз с ей такива кейлогъри преди години си изпросих мега скандал.. кой да знае, че са сложили на PC-то програма дето следи какви програми се инсталират. И по-важното - кой да знае, че тези програми се проверяват. И после спря да ми пука с кого си пишат :D
казано от head_hunter на 08.01.11, 09:29:
казано от Петко К на 08.01.11, 09:19:
Обаче, да влизаш в чужда поща, и то насилствено, е най-малкото неетично, да не кажа, че е и подсъдно ;)
Подсъдно е със сигурност. И такива дела вече не са рядкост ;)
Не се забърквай в глупости, заради глупости ;)
@Гoshko96 Има и кейлогъри и какви ли още не варианти.
1 во - истинският “хакер” ще го хванете за ... и дори няма да сте разбрали ;D
но 2 ро - той не би се занимавал с подобни неща не заплатено, така да се каже ;)
Ъхъ , тъка йъ :D Хораа , идва ми някав мега пауър при набиранията :) 90 кила чудовище съм пък праскам 15 хубави набирания със смесен раменен хват и с подхват :D Просто се изумявам от себе си :) Като се има в предвид , че последния месец почти не съм тренирал (говоря за по-сериозна тренировка) :)
Викам да почна 6х6 набирания :) Само , че как да ги разпределя, за да правя от различните хватове ??? :
1) 3 тренировки седмично :
1вата тренировка - 6х6 набирания със смесен хват - по 3 серии на хват (защото нали се сменят хватовете - първо едната ръка е надхват а другата подхват а после се разменят)
2рата тренировка - 6х6 подхват
3тата тренировка - 6х6 надхват - тук сигурно ще наблягам на раменния надхват , за да не се е** много раменната става.
10.01.11
17:30
казано от Absolut Illusion на 10.01.11, 16:50:
Аз с ей такива кейлогъри преди години си изпросих мега скандал.. кой да знае, че са сложили на PC-то програма дето следи какви програми се инсталират. И по-важното - кой да знае, че тези програми се проверяват. И после спря да ми пука с кого си пишат :D
Хахахаха пишман хакерка :D
Истината е, че дебнеме ли се - ще се хванеме.
Номера е действително да не ти пука ;)
казано от Madboy на 10.01.11, 17:03:
1 во - истинският “хакер” ще го хванете за ... и дори няма да сте разбрали ;D
но 2 ро - той не би се занимавал с подобни неща не заплатено, така да се каже ;)
Ех тези американски екшъни.
Всичко се хваща и вярвай ми имам мъничко опит ;)
казано от Петко К на 10.01.11, 13:32:
казано от person на 08.01.11, 20:19:
Хора,това на снимките възможно ли е да се постигне за толкова време http://www.t-nation.com/free_online_article/sports_body_training_performance/optimized_volume_training !?
Напълно възможно, свалил е няколко килограма мазно. И аз съм го правил това за същото време.
За 10кг. свалени, е свалил 13% подкожни мазнини. Т’ва си е доста добро.
10.01.11
21:16
казано от head_hunter на 10.01.11, 17:30:
Хахахаха пишман хакерка :D
Истината е, че дебнеме ли се - ще се хванеме.
Номера е действително да не ти пука ;)
Хахаха сега ми е смешно, ама тогава не беше никак забавно!
Иначе за другото си прав, но понякога трябва да минеш през това, за да ти дойде акъла... и пак не е гаранция :D
казано от head_hunter на 10.01.11, 17:30:
Ех тези американски екшъни.
Всичко се хваща и вярвай ми имам мъничко опит ;)
Хаха, екшъни били, щом казваш :D
Не, че няма хванати, но има и много много които едва ли някога ще бъдат - то е като с наркотиците.
казано от CKOTA на 10.01.11, 23:38:
Искам да се оплача :D
Сам никой няма да ти даде рамото си, тъй че се оплачи.
Ще се оплача и аз - сънувам напоследък, почти всеки ден от последните две-три седмици, че хващам златната рибка и ми се сбъдват три тривиални желания, които ми оправят живота и по-добре от това няма как да стане. После се събуждам депресиран, че съм го имал всичко за малко докато съм спал и сега го няма.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 10.01.11 23:44.
Хах- при мен подобно- цял ден добро настроение- направих си изпита, после в залата доволен- след това излезнах с приятели... добре де но се прибрах и сега ме бие депреса... почва да ми липсва това, че не се наливам :D пак ми беше гадно дори повече, тъй като алкажа увеличава интензитета на моментното ти състояние, но пък заспивах лесно и бързо... мамка му и живот...
11.01.11
20:15
Темата чак СПАМ не е, затова смених заглавието. :)
казано от inis9 на 11.01.11, 13:23:
Малък поздрав с една от най - любимите ми песни:
И на мен :) Чудесно за вторник вечер :Р
заглавието е яко :D
искам а се обърна към г-н Михайлов,може ли да направите опция да си избереш да бъдеш “плажен билдър” :) :)
Мнението беше редактирано от tra^la^la на 11.01.11 20:34.
11.01.11
20:57
някой път трябва да помоабетим над чиния с пържоли
някъде в планината
в хижа
с камина
и голяма дълга маса :)))))))))
Хм, допуска ли се доза нездравословност или ще е само за истински фенове, Верка?
11.01.11
21:05
истински, неподправени и корави фенове :)))))
може би чаша червено вино с мръвките.
ама без цигари - тях навън :)