03.01.11
16:46
Аз сга си седя на Работа и гледам как пада снега.. и викам да драсна 1-2 реда и да кажа че имам няква яка мускулна на бедрата и на гърдите...
приемлива беше тренировката.. само резултата не ме кефи много ама...
казано от Martin Lilov на 03.01.11, 16:46:
Аз сга си седя на Работа и гледам как пада снега.. и викам да драсна 1-2 реда и да кажа че имам няква яка мускулна на бедрата и на гърдите...
приемлива беше тренировката.. само резултата не ме кефи много ама...
Всъщност, резултатът ти е доста добър, като за първи опит (вярвам, не сте правили компромис с техниката).
И ти обещавам, че ще имаш възможност да си го подобриш. 8-)
03.01.11
16:58
И аз съм с мускулна на краката. Много якоооо. Имам и в раменете и гърба, ама тва е друга тема :)
Вик, при мен нали знаеш как стават набиранията и лицевите?! Това е от което съм недоволна.
казано от Absolut Illusion на 03.01.11, 16:58:
...
Вик, при мен нали знаеш как стават набиранията и лицевите?! Това е от което съм недоволна.
Всичко по реда си. Ще се получи, ще видиш.
Е, ако да узрееш за идеята, че изолираните движения не помагат за твоите цели, вероятно ще имаш значително по-бърз прогрес.
Жалко, че се занимаваме само по 1 път седмично.
казано от Vic на 03.01.11, 17:03:
казано от Absolut Illusion на 03.01.11, 16:58:
...
Вик, при мен нали знаеш как стават набиранията и лицевите?! Това е от което съм недоволна.Всичко по реда си. Ще се получи, ще видиш.
Е, ако да узрееш за идеята, че изолираните движения не помагат за твоите цели, вероятно ще имаш значително по-бърз прогрес.Жалко, че се занимаваме само по 1 път седмично.
А така, кажи й, Вик, че на мен не ми вярва :D
Шегувам се, Илюжън, някои неща човек разбира само от собствен опит...ще се получи и едното, и другото. Просто трябва малко време...
Аз нямах намерение да пропускам,но станах в 11:15 и така се получи.Резултатът ви е доста добър.Поне до лятото няма да го стигна сиг,защото аз го направих този комплекс по-късно през деня и резултата беше около 13 рунда май :( .Пробвах 3 рунда + около минута почивка,но се размотавах.Мен лично ме задъхваха много клековете,докато другото беше ок.Явно трявба да се правят по-бавно клековете,за да не се задъхваш и съответно даимаш по-голям КПД :>Д.Или може би само се оправдавам с тия приказки за стратегията ^^.
Мнението беше редактирано от branki4a на 03.01.11 17:59.
03.01.11
17:58
Aз понеже съм си овен, ще си поблъскам сама главата известно време :D
А като се постопли март-април, ще включа Кросфита и още 1-2 пъти седмично, макар и без пудовки и щанги. Поне наблизо има лостове
казано от inis9 на 03.01.11, 17:49:
...
Шегувам се, Илюжън, някои неща човек разбира само от собствен опит...ще се получи и едното, и другото. Просто трябва малко време...
Стела ще успее - досега се показва като страшно упорита или както казваше един мой треньор от Морското - “Не се жали.” 8-)
Пък и винаги е добре да достигнеш до правилния извод от собствен опит, отколкото друг да ти го натяква, пък било и с добри намерения.
@branki4a - Резултатък си е добър, защо си недоволен? Я помисли, щеше ли да се справиш така преди 2 месеца? А какъвто си лек и жилав, след още няколко месеца може и да ти дишам праха на подобни меткони...
казано от Vic на 03.01.11, 18:09:
казано от inis9 на 03.01.11, 17:49:
...
Шегувам се, Илюжън, някои неща човек разбира само от собствен опит...ще се получи и едното, и другото. Просто трябва малко време...Стела ще успее - досега се показва като страшно упорита или както казваше един мой треньор от Морското - “Не се жали.” 8-)
Пък и винаги е добре да достигнеш до правилния извод от собствен опит, отколкото друг да ти го натяква, пък било и с добри намерения.
....
Личи си, че не се жали, има потенциал това момиче. Все машини сте във Варна :)
Аз просто се пошегувах, но пък ти засягаш една тема, която аз не мога да не коментирам, та няма да пропусна и сега...
Всеки трябва да опита кое как му действа, и аз съм минала през този етап на изолиращите. Естествено, с резултат, равен на половината на нулата. Но ако не бях опитала, нямаше да го зная със сигурност.
За тях си трябва основа, върху която да надграждаш, и мускули, които да дефинираш. Това важи толкова повече за жените, на които по правило качването на сила и мускули е проблем. За жалост има вариант да се скъсаш от машини за трицепс и гърди в залата и да не можеш да направиш и 2 чисти лицеви в серия за 1 година тренировки....
Но...по - добре щеше да е, ако просто възприемахме наготово чуждия опит, вместо винаги да си трошим главите сами, да губим време, нерви и накрая да установим, че топлата вода отдавна е открита :D
И за да не е съвсем спам - много радвате с ентусиазма и тренировките на открито :)
Вик, недоволен съм не защото не съм направил 15,17,20,30 и т.н рунда,ами защото усетих че не се раздадох така както трябва и искам да се раздам.Аз не се и съревновавам с никого другиго освен с мен самия.Правех почивки,за да ми се понамали пулса сякаш се страхувам да се изморя,а накрая скъсах кожа и реших да приключвам по-рано.А иначе за сега съм на поддържащ формата режим.След 24 май съм на високи обороти. :)
Мнението беше редактирано от branki4a на 03.01.11 19:10.
04.01.11
23:49
Аз да кажа докато го правихме комплекса и някаде на 5-6 рунд когато от лоста за набирания се пускам да падам на лицеви и левия ми крак се беше схванал от тези клекове.. и тогава усетих че натоварването си е страшно..
ако не броим че от коледа до сега съм болен и все още мамка му.. и от там малко се задъхвах.. и да си земам носните кърпички и да пусна фотоапарата да снима няколко пъти.. което е минимално време..
при мен проблема тука да не съм доволен е че незнаех кога колко време е минало и неможех да си организирам както ми е удобно на мен да се напрягам и да почивам.. Следях в началото 3 кръга за 2 мин направих след тва още 2 като направих и направих малка почивка и от там нататак като се налагаше тогава почивах.. и когато накрая чух че има по малко от минута и направих 2 кръга и ко клекове на 3-ия стигнах и времето свърши.. но следващия път ще си взема и аз хронометър на ръката.. и ще си организирам нещата както искам.. .. инак все още си имам мускулна на бедра и гърди.. и то сериозна. (тва предполагам е добре. )
Ако знаете какво съм ви замислил за тренировката... Лудница! (devil)
За съжаление, все още не мога да кажа дали ще е събота или неделя.
05.01.11
16:29
Дано е хубаво времето и най-важното да съм freeee. Взехте да ми липсвате вече :)
Преди малко правих Cindy тъй като пропуснах тренировката на 02.01.2011. Резултатът ми е 21 рунда+5 набирания.Набиранията и лицевите ми понесоха много добре,но тези клекове ме оставят без въздух.
Мнението беше редактирано от Венци на 05.01.11 17:41.
казано от vencito0o на 05.01.11, 17:38:
Преди малко правих Cindy тъй като пропуснах тренировката на 02.01.2011. Резултатът ми е 21 рунда+5 набирания.Набиранията и лицевите ми понесоха много добре,но тези клекове ме оставят без въздух.
Машинките ми те!
Браво, Венци!
Знаеш ли Трифон дали го е правил?
Мисля че не е ,но днеска се чухме (предложих му да тренираме заедно ) и вече беше тренирал .Така че всички се потдържаме и очакваме тренировката,която си подготвил.
Мнението беше редактирано от Венци на 06.01.11 21:52.
True true-ma6ini is what we are :D .Бравос!Утре ще го пробвам пак да виидим дали ще стане нещо.Надявам се на 15+ рунда.
Хахаха :) Бранко, със сигурност ще направиш повече, но по-добре разнообрази тренировките и след време го направи пак. Не прави само синдито :)
Неделя, 09.01.2011/11.00 ч - в двора на “Богоров”
8-)
Носете си ръкавици, които могат да се цапат, в комплекса ще има бърпита!
Мнението беше редактирано от Vic на 07.01.11 08:54.
Я, това ми е г/д близко. Може да направя сутрешния си крос в тази посока, за да ви видя.
08.01.11
09:36
Е, ти пък - крос... Нищо лошо няма да ти се случи, ако се включиш :D
казано от мДобрев на 08.01.11, 00:39:
Я, това ми е г/д близко. Може да направя сутрешния си крос в тази посока, за да ви видя.
Добре си дошъл! :)
Оказа се, че няма да мога да дойда ... нищо аз и без това съм си контузен
Мнението беше редактирано от Overlord на 09.01.11 10:28.
Неделя, 09.01.2011
Място: Двора на “Богоров”
Участници: Branki4a, Valerious, Vic, Vencito0o, Трифон
Тренировката:
...
100 Pullups
100 Swings (to OH)
200 m Walking Lunges
For time.
...
Резултати:
Vic 23:45 min (32 kg)
Trifon 25:04 min (30 kg)
Valerious 25:30 min (30 kg)
Branki4a 27:07 min (16 kg)
Vencito0o 32:00 min (24 kg)
По предварителната ми идея, преди ходещите напади трябваше да има 200 м бърпита със скок напред, но дъждът ни принуди да се откажем от тях. И дори в съкратения си вариант, тази тренировка се оказа размазваща.
Мнението беше редактирано от Vic на 10.01.11 08:12.
Малко клипове от последните няколко тренировки, благодарение на Martin Lilov:
12.12.2010 - Тренировка - Видео.
18.12.2010 - Тренировка - Видео.
26.12.2010 - Тренировка - Видео.
02.01.2011 - Тренировка - Видео.
Вик (изобщо който и да било),следващия път като ме видите да правя такива измислени движения като “лицевите опори” на отборното дето правихме,да ме коригирате,щото аз си мисля,че ги правя супер правилно ,с пълна амплутуда на движение,а сега виждам че се мърдам само до кръста!Голяма излагация :/
Мнението беше редактирано от branki4a на 10.01.11 19:40.
казано от branki4a на 10.01.11, 18:47:
...Голяма излагация :/
Спокойно! Всичко с времето си. И аз се ядосвам като си гледам стари клипове, но нали това е целта - да си видим грешките и да се постараем да ги оправим.
Неделя, 16.01.2011/11.00 ч - в двора на “Богоров”
8-)
Който може, да си вземе допълнителен комплект бели дробове!
13.01.11
15:42
Урааааааа Тази неделя съм free.
Нямам търпение!
Няколко дена не съм се мърдал.Утре ще пробвам Синдито,че му дадох доста време за почивка,преди да го “изям”!Дано и утре съм толкова надъхан за трениране,защото сега имам да уча и не мога :).Очаквам предизвикателството на Вик,явно ще ни измори.
И да не ни щадиш,Вик!
Какво стана с кака ни Милена?Да не се отказа от кросфит или не й се идва на съботно-неделните?
Кога ще правим отборни?Доста ми допадна онзи път!Придава състезателния елемент в цялата история,пък и си е надъхващо и вълнуващо,когато правиш щафетка.
Айде,пак оспамих темата!
До неделя!
казано от slavko на 13.01.11, 22:17:
за Вас от Славко
http://www.bb-team.org/forums/viewthread/50166
Славе,
Вече правихме подобно (http://www.bb-team.org/forums/viewthread/42439/P360#p-562474). По-нататък може да пробваме и твоя вариант.
Бранкич,
Ще се размажем, няма друг начин :)
да, но тука идеята е скрита в заглавието...:)))...понеже аз съм състезателно животно и така съм бил винаги, Ви приканвам да се запретнете сериозно...същото ще пусна и на софийската група...да премерим сили малко:)...
лично аз ще го правя със Стели...
казано от slavko на 14.01.11, 09:41:
...понеже аз съм състезателно животно...
Сега си клякащо животно :P, специализиращо при това (giggle).
Относно комплекса - няма къде да правим коремни преси, а и аз съм леко против тях в момента, предвид опасността от травми.
а намери къде да правиш два часа бърпита...
но като излезе нашето време, съм сигурен, че оная лампичка вътре в теб ще светне:))))
казано от slavko на 14.01.11, 10:01:
...
но като излезе нашето време, съм сигурен, че оная лампичка вътре в теб ще светне:))))
Не е изгасвала, Славе! (rock)
Вик,тези момчета от Плевен май май ни се надъхват нещо:D.Може пък да премерим сили.Аз съм надъхан.То това му е чара на кросфита.Ако нямаше съревнования,ами само всеки си помпеше,било то и функционално,нямаше да е същото.Естествено те ще ни бият с много най-вероятно,но това не е от такова голямо значение.Даже това трябва да се превърне в традиция.На всеки два месеца да си сверяваме часовниците.
Не виждам проблем да правим коремните на онази тревичка,стига да е сухо.
Едит:Валката е варненец вече,не го давам ^^,че без него...
Мнението беше редактирано от branki4a на 14.01.11 16:17.