Отново в залата след две години почивка

10.01.11
21:04

Бях в застой 2 год поради операция и не ми даваха да тренирам и преди няколко дена отново почнах днес 10.01.2011 ми е 6 ден тренировка.Тренирам така 2 дена и 1 почивам.
В началото правя всичко и това ще е около месец смисъл кръгове ли как се нарича да не объркам :) Тренирам така: гърди, бицепс, трицепс, гръб и накрая правя преса след този един месец ще започна да ги разделям мисля по този начин
Гърди-бицепс
Гръб - Трицепс
почивка
Рамо-трапец
крака прасец
почивка
и след това отново същото
даже от други ден мисля да си променя и кърговете малко и да станат така:
Гърди, гръб, трицепс, бицепс, рамо, корем.
Правя по 2-3 упражнения за всяко и по 4 серии по 10 повторения.
След тренировка пия по един суроватъчен протейн.
20 годишен съм 175см висок 74кг. До скоро бях на тази 90дневната диета и имаше доста голям ефект :)
Ако има нещо моля поправете ме Благодаря :)

Темата беше редактирана от Тихомир Велев на 18.04.11 12:23.

11.01.11
23:32

Някой да си изкаже мнението?

DE

12.01.11
00:39

Моето мнение е да започнеш с кръгова :) Да си оправиш храненето и режима като цяло... Успех !

12.01.11
08:01

Аз си правя кръговата още както съм казал ще правя още 2-3 седмици и тогава ще почна да ги разпределям,А за храненето и режима какво по точно?

DE

12.01.11
11:50

Да си папкаш здравословно и според целите естествено.Дали ще е качане или сваляне на маса :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1