Гимнастически упръжнения??

21.04.05
11:58

Ако правя само лицеви опори, кофички, лицеви опори на успоредка, набирания+стречинг какъв ефект ще има?По колко да правя на ден?Всеки ден ли? :roll:

21.04.05
12:36

Ефект щи има. Никой не може да ти каже какъв, зависи как ги правиш. Със сигурност не трябва всеки ден да тренираш.
Кофичките и набиранията са трудни упражнения по - принцип и имат голям ефект. Пробвай като начало по няколко серии, през ден три пъти седмично от двете упражнения. Ако ти станат леки (особенно кофичките), намери начин да си сложиш допълнителна тежест, за по - голям ефект. Виж и статията за лицевите опори, публикувана на сайта ;)

21.04.05
16:14

[quote author=“Danail_thebest”]Ако правя само лицеви опори, кофички, лицеви опори на успоредка, набирания+стречинг какъв ефект ще има?По колко да правя на ден?Всеки ден ли? :roll:

Огромен стига да ги правиш както трябва, а за това се искат знания. Чети форума и сайта.

Ако обаче нищо не разбираш от хранене, тренировка и почивка и правиш безразборно, прекалено малко или прекалено много, положителен ефект няма да има.

В доста други теми се е говорило за гимнастическите упражнения/вклуч. и аз съм казвал каквото знам и мисля/

27.04.05
00:24

Разбирам,че ще има ефект, но бихте ли ми казали примерна програма?Взе да става топло, и ме мързи вече да ходя до залата, а и почвам работа, затова реших да пробвам в къщи, а и пред блока има лостове.Така че ако ми дадете примерна програма ще съм ви много благодарен.Това е!

27.04.05
01:00

[quote author=“Danail_thebest”]Разбирам,че ще има ефект, но бихте ли ми казали примерна програма?Взе да става топло, и ме мързи вече да ходя до залата, а и почвам работа, затова реших да пробвам в къщи, а и пред блока има лостове.Така че ако ми дадете примерна програма ще съм ви много благодарен.Това е!

Готов си батка. Е, може напълно да не ти пасва програмата, тъй като нищо не си казал за себе си по-конкретно но ... :) имам мерак ще ти напиша една.

*казал си лостове, ако няма успоредки, значи е много зле, намери си, трябват поне успоредкли и едни катерушки.
** Това което ще ти предложа е за яко заздравяване на тялото. От ако си среден метаболизъм, няма да можеш да качваш осоенно много маса, но достатъчно за да си здрав и релефен, що годе, зависи от тялото ти.

1 ден) Гърди + трицепс
- загряваш с лицеви опори на юмруци 3 серии, по мако повторения в пирамида. НЯкъде на 50% от макса , който можеш
- кофички с широкичък хват - 2 серии по 70% от макса повторения
- лицеви опори с макс широк хват 2 серии по 80% от макс
- лицеви опори с макс тесен хват/каро/ за трицепс, или на широка успоредка правиш лицеви опори отгоре и качен.
* Ако си мислиш, че са ти малко прави ги експлозивно, супер бързо набирай, ако и това ти е малко прави сериите с по-висок процент от максималните повторения
+ коремни преси, вдигане на крака от вис
2 ден) почивка
3) ден гръб, бицепс
- загряваш хубаво
- 3 серии в пирамида набирания на супоредка с крака качени отгоре й
- 2-3 серии набирания с тесен хват
- 2-3 серии с макс широк хват
-  и т.н. и т.н.
4 ден) почивка + корем
4 крака + корем
5ден) почивка
6)-7) може да направиш едно релаксиващо кардио + преси

Сам трябва да си зглобиш нещо от този род... пробвай, пък после се обади. :D

p.s. зДРАВО ПЛЮСКАНЕ И СЪН и ако вече си надъхан може едни стречинги да вкараш, но помни само на загрято и умерено особено в началото да не се почупиш.

27.04.05
12:30

Мерси батка! :lol: Само едно нещо не разбрах-какви са тия набирания на успоредка с крака качени отгоре й?? :roll: Би ли обяснил малко по-подробно, моля?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1