Моля за помощ за съставяне на програма в къщи

PI

25.04.05
21:15

Значи на 18 години съм (скоро ги навърших). Висок съм 176 и тежа 59 кг. Трябва ми да кача малко, но искам чиста маса. Не съм вдигал досега, мислех преди време, но така и не се захванах. Мисълта ми е отначало да потренирам в нас, имам и протеин на Мусаши за маса 85+ ,2 дъмбела до 8 кг.  Ако може да ми съставите долу горе една примерна програма за изпълнение в къщи ще съм ви много благодарен!

25.04.05
21:36

да ти кажа с тия два дъмбела нямаш големи шансове за добра тренировка,поне да бяха по-тежички,към 15кг можеха да се измислят доста неща.аз вскъщи имам два по 5 и правя коремни преси с тях,за друго нищо не стават,макар че ти като начинаещ може да ги ползваш ,за теб е по-удачно да си вземеш гейнер,е вярно може и да се омазниш леко,но после всичко ще се оправи,но в такъв начален стадий не бих те съветвал да вземаш някакви добавки. съветвам те да правиш няколко месеца лицеви опори, набирания,кофички и някои упражнения с дъмбелите,след това вече можеш да се запишеш в някой фитнес

26.04.05
02:00

Пробвай с тази:

http://www.bb-team.org/training/000272.php

PI

27.04.05
15:56

[quote author=“kaloiancho”]Пробвай с тази:

http://www.bb-team.org/training/000272.php

Още не съм толкова добре че да мога да изпълня всички тези упражнения и то 2-4 пъти на седмица. То добре, но всичките накуп...а незнам как да ги разделя, нали се гледа нещо първо главни групи се тренират после други, изобщо не съм наясно с тия неща, неможе ли една примерна програмка да ми направите...

27.04.05
16:33

Значи това съвсем не е толкова много,само че от подробното обяснение е заело повече място и това те фрапира.Имам чувството че изобщо не си се занимавал с подобни неща и за това ако е така почни тая програма,но където пише 3х,го замени с 1х,т.е 1 серия по 10 повторения и карай така поне месец.Ако си сериозен ще видиш че това няма да ти е достатъчно и тогава прави по 3 серии.Дано си ме разбрал.Успех

PI

27.04.05
16:46

[quote author=”Миле”]Значи това съвсем не е толкова много,само че от подробното обяснение е заело повече място и това те фрапира.Имам чувството че изобщо не си се занимавал с подобни неща и за това ако е така почни тая програма,но където пише 3х,го замени с 1х,т.е 1 серия по 10 повторения и карай така поне месец.Ако си сериозен ще видиш че това няма да ти е достатъчно и тогава прави по 3 серии.Дано си ме разбрал.Успех

Прав си не съм се занимавал. За повторенията те разбрах, но въпроса ми е всички тия упражнения да ги правя примерно Понеделник, Сряда и Петък ли? Без значение с кое започвам, кое накрая и т.н.

28.04.05
10:09

Да може да ги правиш така,но в реда в който са подредени

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1