Дневникът на Vic (CVFMHI)

Прескочи до:

13.01.11
14:30

казано от DeadManWalking на 13.01.11, 14:18:

Вие наистина бихте повярвали на всичко,а?

Ти никак не можеш да си представиш, че хората са различни, нали? Поредната глезотия, а?

Смъртник, никой не те кара да вярваш на сляпо. Можеш да обсъдиш идеята, ако ти е интересна, а ако не те мързи, опитай да обориш Поликен.

BU

13.01.11
14:42

Жената на мечтите ти те целува - вдигаш интензитета и тренираш с кеф и скорост - ууух,ти си огън.
Не ти се прибира вкъщи от работа,че съпругата ти ще ти опява на главата - стоиш в залата 2 часа ,правиш обемни тренировки - ууу,ти си земя.
Искаш да разбереш не само кое работи,но и ЗАЩО работи,по дяволите,как да помогнем на останалите - ти си метал
Не обичаш да тренираш системно и да влагаш усилия в нещо,което не ти носи печалба - вода си.

Не разбрах какво му е уникалното на дървото. :Д

А ако говорим за генетично предразположение към дадена методика,това не е нищо ново.

Естествено,че хората са различни. :) Но винаги съм гледал с неодобрение към онези,които имат нужда от външна мотивация,било ти религия ,митове,легенди.Утре ще почнете да си въобразявате ,че се борите с дракон по време на някой тръстър.

Мнението беше редактирано от BusyMan на 13.01.11 14:43.

13.01.11
14:51

Четвъртък, 13.01.2011

Тренировка: Кросфит

’‘Overhead Squat, Burpee, Snatch AMRAP’‘

9 x Overhead Squats (65lbs/30kg) (Клек с щанга над главата)
9 x Lateral Burpees (Бърпита с прескачане на преграда)
9 x Hang Power Snatch (65lbs/30kg) (Силово обръщане от стоеж)
Complete as many rounds as possible in 15:00min (колкото можете рунда за 15мин.)

Резултат:
13.01.2011 - 8 рунда + 9 OHS

Доволен. Чувствам се някак силен и енергичен след този комплекс, което не е много характерно за метконите.

Много измъчени бърпита, предвид сериозната МТ на гърди, предно рамо и донякъде трицепс от вчерашния комплекс (Bench Press 1-10-1-20-1-30).

Изключително доволен от техниката на OHS. Преди няколко месеца не вярвах, че ще имам такъв напредък, предвид цялостната ми дървеност. Подобрена мобилност на рамената, която ми позволява да контролирам щангата доста по-леко, дори и със сериозната МТ на гърди и рамена.

Резултатът ще се подобрява.

13.01.11
15:19

казано от DeadManWalking на 13.01.11, 14:42:

Жената на мечтите ти те целува - вдигаш интензитета и тренираш с кеф и скорост - ууух,ти си огън...

Имаш емоционален буустер това несъмнено влияе на качеството на тренировката? Добре! Но това няма да промени факта, че даден тип тренировка ще има по-различен ефект върху теб, отколкото друг. Дали ще си на върха на физическия показател на биоритъма няма да те направи темповик ако си спринтьор. Т.е. можеш да имам временна промяна нагоре/надолу в резултатите, но тренда си остава постоянен.

А ако говорим за генетично предразположение към дадена методика,това не е нищо ново.

Да, но не само генетично предразположение. Тук и психиката е изключително важна. Всъщност, май е определяща, като се замисля.

Естествено,че хората са различни. :) Но винаги съм гледал с неодобрение към онези,които имат нужда от външна мотивация,било ти религия ,митове,легенди.

Аз също недоумявам понякога как някои хора не могат да се самомотивират и имат нужда от външен стимул, но е факт, че такива има. Което по никакъв начин не ги прави втора ръка хора.

Утре ще почнете да си въобразявате ,че се борите с дракон по време на някой тръстър.

Това намек за моя “Демон” ли е? :)

А тръстърите, заедно с бърпитата, ги слагам на първо място в класацията най-гадни движения. Ако щеш ми вярвай. Много пъти съм те предизвиквал да опиташ, но все ми се измъкваш по допирателната. Хайде, яко момче си, като свършиш Смолов, опитай един Kalsu... Ще можеш да ни се подиграваш след това какви сме слабаци ;)

Всъщност, Смъртник, ти май си идеален пример за “огнен” тип трениращ, не мислиш ли?

казано от DeadManWalking на 13.01.11, 14:42:

Жената на мечтите ти те целува - вдигаш интензитета и тренираш с кеф и скорост - ууух,ти си огън.
Не ти се прибира вкъщи от работа,че съпругата ти ще ти опява на главата - стоиш в залата 2 часа ,правиш обемни тренировки - ууу,ти си земя.
Искаш да разбереш не само кое работи,но и ЗАЩО работи,по дяволите,как да помогнем на останалите - ти си метал
Не обичаш да тренираш системно и да влагаш усилия в нещо,което не ти носи печалба - вода си.

Не разбрах какво му е уникалното на дървото. :Д

Естествено,че хората са различни. :) Но винаги съм гледал с неодобрение към онези,които имат нужда от външна мотивация,било ти религия ,митове,легенди.Утре ще почнете да си въобразявате ,че се борите с дракон по време на някой тръстър.

Рече и отсече великия мъдрец. А теб какво те вдъхновява? Всяка мотивация е външна. Може да изпитваш вътрешна подбуда, за да го направиш, но целта(мотивацията) винаги е външна. “Да мога да клекна с 30кг повече” - лостта с 30-те кг повече. “Да съм най-силния трибоец” - да си по-добър от другите мъже. Пак повтарям - всяка мотивация е външна. Не може ти да си мотицавия за себе си - трябва да съществуващ едновременно на две места. Всяка тръпка, всяка емоция, всяка радост - всичко е породено от външен дразнител.

14.01.11
10:29

казано от GreyKnight на 14.01.11, 10:21:

...
...Всяка мотивация е външна. Може да изпитваш вътрешна подбуда, за да го направиш, но целта(мотивацията) винаги е външна...

Съжалявам, аз усещам нещата по съвсем различен начин. Външните мотивации не издържат дълго, ако ги има, но тези отвътре могат да горят продължително. Нещо като разликата между повод и причина. Истинската причина/мотивация трябва да идва отвътре.

Мнението беше редактирано от Vic на 14.01.11 10:34.

14.01.11
10:35

казано от Vic на 14.01.11, 10:29:

Съжалявам, аз усещам нещата по съвсем различен начин. Външните мотивации не издържат дълго, ако ги има, но тези отвъртре могат да горят много дълго. Нещо като разликата между повод и причина. Истинската причина/мотивация трябва за идва отвътре.

Дай пример за мотивация, която идва отвътре, защото аз съм по-скоро съгласен с рицаря тоя път. Всички неща, които мога да измисля в момента, могат да се интерпретират като реакция на външен стимул.
Като знам колко ала-бала е тая наука обаче, сигурно могат и като друго да се тълкуват, така че ще ми е интересна гледна точка.

14.01.11
10:40

Външните дразнители са преходни, нямаш ли го в себе си, няма и да изкараш дълго.

14.01.11
10:42

казано от G33K на 14.01.11, 10:35:

казано от Vic на 14.01.11, 10:29:

Съжалявам, аз усещам нещата по съвсем различен начин. Външните мотивации не издържат дълго, ако ги има, но тези отвъртре могат да горят много дълго. Нещо като разликата между повод и причина. Истинската причина/мотивация трябва за идва отвътре.

Дай пример за мотивация, която идва отвътре, защото аз съм по-скоро съгласен с рицаря тоя път. Всички неща, които мога да измисля в момента, могат да се интерпретират като реакция на външен стимул.
Като знам колко ала-бала е тая наука обаче, сигурно могат и като друго да се тълкуват, така че ще ми е интересна гледна точка.

Ще ти цитирам пасаж от моето интервю:
“Винаги съм искал да стигна границата на възможностите си и дори да я надскоча. Не съм роден атлет и при мен нещата се получават по-бавно, с болка и упорито трениране. Всеки от нас започва по различни причини - да заякне, да свали излишни килограми, да поизбие някой и друг комплекс. Но по пътя към целта, ако междувременно не се откаже, нещата се променят. Светогледът се променя. Целта може и да остане, но значението й вече е друго. Или още по-философски казано - пътят към целта е не по-малко важен от самата цел. Докато мога, докато съм здрав, ще си подобрявам постиженията - още един диск към щангата или още едно повторение, малко по-бързо пробягано разстояние... Колко му трябва на човек да се почувства добре. Ако цитирам неточно Ницше - щастието е чувството за нарастваща сила, за поредното преодоляно препятствие.”

Източник: Интервю с Виктор Каров  (Vic) http://www.bb-team.org/articles/3672_intervyu-s-viktor-karov-vic#ixzz1AzuesO50

Ето, това е. Ако е имало външен стимул, отдавна съм забравил какъв е бил. Продължавам все по-упорито, защото така се чувствам жив.

14.01.11
11:05

казано от Vic на 14.01.11, 10:42:

Ето, това е. Ако е имало външен стимул, отдавна съм забравил какъв е бил. Продължавам все по-упорито, защото така се чувствам жив.

http://www.livetolift.com/2011/01/11/новогодишно-послание-от-екипа-на-live-to-lift-2011/
Новогодишното послание на Лазар, частта с подбудите.
Разбира се, далеч не съм съгласен с неговата гледна точка относно това кое е “добре” и кое “не толкова” и в кое си струва да се целим. Но там с подбудите трябва да се признае, много добре го е описал - затова си позволявам цитат.

Иначе, да се разберем - аз смятам, че всичко е реакция на външни стимули (”правя го за себе си” - също толкова колкото и “правя го за жените”), но смятам, че точно така трябва да бъде, и не смятам, че има нещо по-добро от външните стимули. Не съм като тибетците, спокойно - от наш’те съм :D

14.01.11
11:43

ами изчети на Лазко дневника, там има интересни неща за вътрешните и външни стимули...Лазко е мнооого разумно момче, но понякога си противоречи...рядко е, но се случва...
Иначе обича да пуска така по някое материалче, дето знае че ще жегне тоя-оня...ама ние такъв си го обичаме:)

Вик, но мотивацията и сега си остава външна. Да бъдеш по-силен, по-бърз, по-издръжлив. Силата - еди колко си да дигнеш, бързината- еди колко си да тичаш 100 метра, издръжливост - еди колко си 5км. Щом постигнеш тези цели, то мотивацията се променя - още едно ниво на тези отгоре. Вътрешна мотивация няма сама по себе си, тя е създадена от външен дразнител. Любовта е същото - не си влюбен просто така, а си влюбен в човек, който е твоята мотивация за нещо. Без външен дразнител (моята мотивация) няма как да има вътрешна подбуда (твоята мотивация). Друг е въпроса дали ще се спрем пред трудностите по пътя. :)

14.01.11
12:08

Извинявам се предварително за спама и намесата в разговора ви :D Та, мотивацията си е изцяло и само вътрешен процес, който е условие на индивида, а не на околната среда. Всички имаме потребности, нуждаещи се от задоволяване и то всеки ден и започваме да търсим начини да ги удовлетворим, а за целта трябва да сме мотивирани, т.е.  да имаме желанието да направим точно това нещо, иначе се появява напрежение.
Това за което говориш GreyKnight са мотиви. А мотивите са различни от мотивацията. Това са причините, които подтикват хората към целите им, а мотивите вече могат да са И външни... Например, искаш да се промениш за да се харесаш на Х, но това само по себе си е мотив, причината.. Когато решиш, че тренирането е пътя към по доброто, това вече е мотивация...

“Всички имаме потребности, нуждаещи се от задоволяване и то всеки ден и започваме да търсим начини да ги удовлетворим, а за целта трябва да сме мотивирани, т.е.  да имаме желанието да направим точно това нещо, иначе се появява напрежение.” А от какво идват тези потребности, за да се създаде подбудата за извършване. Външния дразнител - демек мотивацията. :)

14.01.11
12:10

казано от G33K на 14.01.11, 11:05:

казано от Vic на 14.01.11, 10:42:

http://www.livetolift.com/2011/01/11/новогодишно-послание-от-екипа-на-live-to-lift-2011/
Новогодишното послание на Лазар, частта с подбудите.
Разбира се, далеч не съм съгласен с неговата гледна точка относно това кое е “добре” и кое “не толкова” и в кое си струва да се целим. Но там с подбудите трябва да се признае, много добре го е описал - затова си позволявам цитат.

Иначе, да се разберем - аз смятам, че всичко е реакция на външни стимули (”правя го за себе си” - също толкова колкото и “правя го за жените”), но смятам, че точно така трябва да бъде, и не смятам, че има нещо по-добро от външните стимули. Не съм като тибетците, спокойно - от наш’те съм :D

Какво по-точно да коментирам? Има си гледна точка човека и си я отстоява. А дали е правилна? На мен определено не ми допада. Тук е мястото да спомена, че аз имам приемуществото да съм правил всичко това поне 10-12-15 години повече от вас, а както знаем “Количествените натрупвания, водят до качествени изменения”. Дали изменеията са в положителна или отрицателна посока, няма да коментирам.

За себе си съм установил следното:
1. Жените НЕ се впечатляват от постижения, било в кг или във визия, поне не за дълго. Този мотив отпада.
2. Гледната точка на колегите за тренировките ми не ме интересува и изключително рядко се дискутира, основно когато търсят съвети от мен как “да се стегнат”.
3. Реакциите на другите мъже в залата? Аз тренирам в 90% от времето сам. Това отпада. Същото важи и за писането ми в бб-тийм - все пак преди да започна да споделям тренировките си съм тренирал поне 19 год без “публика”.
4. И т.н....

А, да - за fittest of the fittest - пределно ми е ясно, че в тази категория няма да вляза, не че не искам. Но и няма да спра да опитвам.

Ако във горното някой специалист открие психични отклонения, много му здраве - всеки луд с номера си. Това си е моя номер и си го харесвам.

А твоето “правя го за жените”... Верно ли се бориш/биеш за да имаш успех с жените??? Доста по-различни коментари помня от теб, как не им обръщаш внимание и точно затова ти се лепят и т.н.... Хм...

Интересен ми е факта, че Лазар тренира много рядко или пък не споделя, че тренира. Съмнявам се да е по-зает от мен и времето физически да не му стига. Значи е нещо друго, вероятно намира удовлетворение в нещо странично и тренировките са на заден план, колкото да поддържа ниво. Това много добре би обяснило и гледната му точка в темата.

Уважавам Лазар и много от статиите му са ми любими, но точно тази негова нагласа не мога да приема. Това си е просто неговия светоглед, не и моя.

казано от GreyKnight на 14.01.11, 11:48:

Вик, но мотивацията и сега си остава външна. Да бъдеш по-силен, по-бърз, по-издръжлив. Силата - еди колко си да дигнеш, бързината- еди колко си да тичаш 100 метра, издръжливост - еди колко си 5км. Щом постигнеш тези цели, то мотивацията се променя - още едно ниво на тези отгоре. Вътрешна мотивация няма сама по себе си, тя е създадена от външен дразнител. Любовта е същото - не си влюбен просто така, а си влюбен в човек, който е твоята мотивация за нещо. Без външен дразнител (моята мотивация) няма как да има вътрешна подбуда (твоята мотивация). Друг е въпроса дали ще се спрем пред трудностите по пътя. :)

Така си мислиш ти. За мен това си е вътрешен стимул. Никой не ме гони с остен да вдигам повече или да бягам по-бързо. Аз сам решавам да се подложа на това и колко от себе си да вложа. Пак ще ти кажа не бъркай мотив и мотивация (повод и причина)

И за любовта може да се спори - твърде много хора са влюбени не в конкретен човек, ами в чувството, че са влюбени и в образа на любимия, изграден от самия тях (който може да е коренно различен от истината). Факт.

Мнението беше редактирано от Vic на 14.01.11 12:11.

14.01.11
12:12

....демек мотива ;) Потребностите са вътрешни... никой не може да ти каже ти какво искаш в живота си (е, може ама това вече е тема на друг разговор)
Корена на мотивация и мотивиране е един и същ, но значението им е различно :)

Така ти е сам си решил - но защо го правиш? За да достигнеш някаква външна цел, която е измерима. И тази външна цел е твоята мотивация. Щом я достигнеш тя се заменя или изчезва. Следва стремеж за повече или поддържане. Разбира се, този спор е приятелски и не налагам мнението си на другите. Всеки вижда света по своя начин. Затова хората са измислили състезанията по дебати. Ако съм наранил някои с изказванията си, съжалявам. :)

казано от Absolut Illusion на 14.01.11, 12:12:

....демек мотива ;) Потребностите са вътрешни... никой не може да ти каже ти какво искаш в живота си (е, може ама това вече е тема на друг разговор)

Всичко, което искаш в живота, е измеримо! Това измеримо нещо е твоята мотивация, към това се стремиш. Затова имаш и подбуда към нея. Изчезне ли мотивацията (външния дразнител) - изчезва и подбудата. Повтарям се за 10 пъти сигурно. Или аз не обяснявам като хората, или не ме разбирате :D

14.01.11
12:19

казано от GreyKnight на 14.01.11, 12:14:

Така ти е сам си решил - но защо го правиш? За да достигнеш някаква външна цел, която е измерима. И тази външна цел е твоята мотивация. Щом я достигнеш тя се заменя или изчезва.

Тук бъркаш - ти не гониш външна цел, а потребността да задоволиш нуждата си от нещо. Това, че се е появил мотив, който да те накара да гониш тази цел, те мотивира да потърсиш начините да я получиш и достигнеш. Мотивацията няма как да се достигне, тя е вътрешна, не е предмет, който да вземеш. Тя е като жаждата - жаден си и това те мотивира да станеш и да си налееш вода... Искаш да си по-атлетичен - това те мотивира да започнеш да тренираш. Стимул - реакция :)

P.S. Въобще оборваш нещо, което е научно доказано и ще ме накараш да си изям дипломата и да захвърля последните години от живота си на вятъра :D

Вик, сори много за спама

Мнението беше редактирано от Abs Illusion на 14.01.11 12:25.

А какво е да си по-атлетичен? Точно там идва измервнето на един атлет с неговите постижения. Прочети един от първите ми постове - там ще видиш, че намирам разлика между мотивацията(която е външна) и стремежа да я постигнеш(която е вътрешна). :)

14.01.11
12:39

казано от GreyKnight на 14.01.11, 12:15:

казано от Absolut Illusion на 14.01.11, 12:12:

Всичко, което искаш в живота, е измеримо! Това измеримо нещо е твоята мотивация, към това се стремиш. Затова имаш и подбуда към нея. Изчезне ли мотивацията (външния дразнител) - изчезва и подбудата. Повтарям се за 10 пъти сигурно. Или аз не обяснявам като хората, или не ме разбирате :D

Виж ти? Всичко е измеримо? Не знаех, че можеш да измериш удовлетворението или щастието, чуствата или емоциите. Ще ти дам спортен пример - аз бях по-щастлив когато избутах за първи път 100 кг бенч преса през далечната 1990, отколкото когато вдигнах 170 кг преди малко повече от година. Измервам кг на щангата, но степента на удовлетворение от постигнатото не се измерва.

Още нещо - вътрешната мотивация винаги намира начин да се прояви външо. Дали ще блъскам железа или ще събирам марки (или и двете) е външно проявление на вътрешна нужда. Или не познаваш сума ти хора, които имат страхотна нужда да променят живота си, за да се излекуват примерно, но освен да мрънкат и оплакват, нищо друго не правят? Силен мотив - слаба или никаква вътрешна мотивация. Други са напълно противоположни - просто чакат да ги побутнеш и насочиш  леко и вече летят.

Ами ти? Състезаваш се, раздаваш се на терена. Пишеш книга. Къде ти е външния мотив за това? Купата и медалите на библиотечния шкаф? Евентуалните приходи от книгата? Славата? За мен, ти просто намираш начин да проявиш вътрешното си чувство да създаваш, да намериш своето място и да докажеш себе си.

Не си длъжен да се съгласяваш. Имай си твоята гледна точка. Важното е да не спираш да създаваш и да се усъвършенстваш.

Мнението беше редактирано от Vic на 14.01.11 12:40.

14.01.11
12:43

казано от Vic на 14.01.11, 12:10:

...

Не бе, не ставаше дума за мене. Аз ти казах - от наще съм :)
Въпросът е по принцип, че “за себе си” и “за другите” и “за еди какво си” за мен са си все външни стимули. Просто не смятам, че те са нещо лошо - дори напротив, няма по-добро. На практика, без външни стимули ставаш медитиращ отшелник в Хималаите - е мерси, ама за мен това е абсолютната нула. Ако са далече Хималаите - на съвременния вариант на това му се вика неудачник.
С изразената накрая позиция в статията и аз не съм съгласен, но с повечето неща преди това - напълно. Да доказваш нещо, на който и да било (и себе си в това число) си е 100% външен стимул - и едновременно с това е най-мощния двигател на прогреса. Не знам защо трябва да се смятат тези неща за нещо отрицателно, затова и съм против повечето ми известни източни философии и учения. Но че са си външни - това не бих отрекъл.

Така е, Вик. Затова поясних в постовете си, че не се състезаваме кой кого ще убеди. )

14.01.11
14:01

Боравите с понятия, които не сте дефинирали...И затова се ‘дърлите”
Тъй като не мога да намеря бълг. тълковен речник онлайн, ще цитирам Longman Online Dictionary of Contemporary Language

mo‧ti‧va‧tion
1 [uncountable] eagerness and willingness to do something without needing to be told or forced to do it
/в превод: Желание и готовност да направиш нещо без да има нужда да ти казват или да те подтикват/

Мотивацията е нещо вътре в нас. Може да има външни стимули, които да я провокират. Те действат и по-различен начин дори на един и същ човек, но в различно време, независимо от целите. Моите цели може да са си били едни и същи в последната година, но в зависимост от здраве и дух към различни моменти, мотивациятами да ги следвам ще е съвсем различна. Просто защото човек подрежда приоритетите си различно в различни ситуации.

Мнението беше редактирано от Limka на 14.01.11 14:02.

Дефинирали сме ги още в началото - в първия пост по темата. :) :P

14.01.11
14:41

казано от GreyKnight на 14.01.11, 14:32:

Дефинирали сме ги още в началото - в първия пост по темата. :) :P

Щом сте го дефинирали, как тогава можеш да твърдиш, че е нещо външно????? Противоречиш си...

14.01.11
14:45

Остави го дървения философ...

14.01.11
14:53

GreyKnight - препоръчвам ти да прочетеш Ейбрахам Маслоу и теорията му за мотивацията... после ако искаш ще говорим пак по темата ;)

14.01.11
14:53

‘’И за любовта може да се спори - твърде много хора са влюбени не в конкретен човек, ами в чувството, че са влюбени и в образа на любимия, изграден от самия тях (който може да е коренно различен от истината). Факт.’‘
....много точно казано, направо не в десетката, ами....хубаво е да се осъзнае...къде беше бате Вики, в началото на едни неща и защо не те потърсих...ми си строших главата:)))

много задълбавате по тази тема...супер субективно е според мен...това не е математика...и е много добре да споделяш и обсъждаме личен опит...а не да дъвчем теоретични предположения...
при мен е така...имам дни, в които отивам към залата и си мисля, къде какво и как искам да го постигна...знам, че трябва да дам всичко от себе си, не ме интересува кой какво е вдигнал...отивам и мачкам...и ми е кеф...
други дни...отпаднал съм, ядосан...не ми се тренира...и казвам майната му, днес няма да тренирам...ама знаете ли какво ми казваше един човек-треньора ми в Плевен...хубаво Славко, нямаш МОТИВАЦИЯ...аз няма да те карам насила нищо да правиш, ама да знаеш, че онзи срещу който ще се изправиш на старта след 3 месеца сега не си почива, а си скусва гъза от работа”...еми вдигам се и бъхтя...защото аз искам...това как ше го тълкувате...тренера ли ми е оказал влияние или аз съм се вдигнал...

девойче, а знаеш ли Маслоу колко яростни противници има на теориите си...сигурно ДА...

Мнението беше редактирано от slavko на 14.01.11 15:04.

14.01.11
14:56

Славко, той ти е дал стимул да тренираш, посочил ти е мотив, нещо над което да се позамислиш, а ти си се мотивирал (или айде да го кажем по разбираемо - надъхал да направиш всичко), за да го победиш :)

14.01.11
15:08

благодаря, че ми помагаш да се себеопозная и себеосъзная...
психологията е супер разтеглива и субективна материя...обвързването и със спорта, вече я праща в други измерения на неопрделеността...койото му се занимава, да се задълбава и дерзае в постигането на своя дзен...
аз съм прагматично момче...keep it as simple as it has to be…така съм малко по-спокоен и ми остава време да ВЪРША нещата, а не постоянно да МИСЛЯ...

14.01.11
15:53

Петък, 14.01.2011

Тренировка: Кросфит

Fran

21-15-9 rep of
* Thruster 40 kg
* Pullups

Резулати:
16.04.2009 - без засичане на време
21.05.2009 - 06:30 мин
02.07.2009 - 05:20 мин
26.08.2009 - 04:18 мин
15.10.2009 - 03:41 мин
26.01.2010 - 03:50 мин
06.06.2010 - 05:19 мин
14.01.2011 - 04:04 мин

Впечатления:
Страх ме е от този комплекс. Не го усещам мой. Точно така - мразя тръстъри!

Отново накъсване на 2-рата серия тръстъри на 8+7. Без проблем на набиранията. Сравнително добре, но не съм съвсем доволен.

Мнението беше редактирано от Vic на 14.01.11 17:06.

14.01.11
17:01

Видео към горния пост:

15.01.11
12:52

Вик, интересна статия за типовете, но пак са доста генерализирани нещата... то и там пише, че трудно 1 човек да е само един тип. И 2те методики дето са предложени между 2та типа, които се самоопределям са ми много не за мен :D

ГН

15.01.11
15:25

Коя е песничката, сигурен съм че и на Скота му е хареса, или по-скоро повече от колкото на мен даже?

15.01.11
15:54

май са Сабатон?

ГН

15.01.11
16:18

казано от CKOTA на 15.01.11, 15:54:

май са Сабатон?

По-гнусно щеше да е ако бяха, знам че те влечат!

15.01.11
21:06

казано от Георги Николаев на 15.01.11, 15:25:

Коя е песничката, сигурен съм че и на Скота му е хареса, или по-скоро повече от колкото на мен даже?

RAGE - Defenders Of The Ancient Life (rock)

Rage- wake up the nightmares ми е любимата от тяхното творчество. :)

17.01.11
08:31

казано от GreyKnight на 15.01.11, 21:09:

Rage- wake up the nightmares ми е любимата от тяхното творчество. :)

От албума SOUNDCHASER повечето са много добри, особено за клипове на спортна тематика ;)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1