04.01.11
15:59
Така тренирам от бая време едно (мисля 4 г. без спиране) Сега обаче е време за нова програма!!! Мога да ходя всеки ден без сряда тренирам за мускулна маса и съм 184-185см 80кг....
08.01.11
19:54
и за 4 години тренировки ако не може сам да си направиш програма която да съдържа упражненията които ти действат добре къде си ходил 4 години ?!
казано от TheK1ng на 04.01.11, 15:59:
Така тренирам от бая време едно (мисля 4 г. без спиране) Сега обаче е време за нова програма!!! Мога да ходя всеки ден без сряда тренирам за мускулна маса и съм 184-185см 80кг....
И от 12.10.10 -
казано от TheK1ng на 12.10.10, 13:31:
Добре ще пробвам с различни упр 182см 75-76кг със храната знам какво да ям но просто немога винаги да ям това което трябва почти 2 г ОПИТ :)
Бая си пораснал, и на ръст и на килограми за 2-3 месеца, най-вече на стаж! :D Кой мислиш, че заблуждаваш, защото мисля, че най-вече себе си. И за какви програми за ‘напреднали’ питаш, като си на 15?
:D ОК виш не съм тренирал винаги в зала....В зала тренирам от 2г. неможах да си направя сам програмата защото не мислех правилно тая седмица(шибаното училище и други ла**а) Вече си измислих програма....Не се хвърляйте на всеки който поиска помощ защото около 5 човека които дават коментари постоянно май не са влизали в зала.....Поне по снимките....):
казано от TheK1ng на 15.01.11, 09:42:
:D ОК виш не съм тренирал винаги в зала....В зала тренирам от 2г. неможах да си направя сам програмата защото не мислех правилно тая седмица(шибаното училище и други ла**а) Вече си измислих програма....Не се хвърляйте на всеки който поиска помощ защото около 5 човека които дават коментари постоянно май не са влизали в зала.....Поне по снимките....):
Този цитат го пускам заради теб, защото на мен ми е ясно положението и без него, но колкото по-бързо ти се изясни и на теб самия, толкова по-добре за теб, не за мен!
казано от TheK1ng на 29.08.10, 20:12:
Така новак съм 1г опит но незнам дали резолтатите са ми добри качих общо около 11кг ММ с протеин последните 3-4 месеца сега мисля зимата да кача още колкото мога ако можете да ми препоръчате прграма мога да ходя всеки ден без проблем и дали само с протеин ще стане и ако не какво още