Ще претренирам ли?

MC

16.04.05
16:32

Ще претренирам ли ако започна тази ТП?

понеделник-гьрди и грьб

сряда-бицепс и трицепс

петьк-рамо и крака

сьбота-бицепс и трицепс

Искам да увелича раката си с 1-2 см.

16.04.05
16:37

Ще претренираш.Махаи съботата

16.04.05
16:37

мн е зле тая програма. незнам как ще натовариш гърдите и гърба в 1 ден. Ако толкова много искаш да увеличиш ръката спри ги гърдите и гърба за няколко седмици и тренираи рътецете понеделник и четвъртак.

PS

16.04.05
17:08

Аз ти препоръчвам:
Пон Гърди Рамо
Сря Крака
Пет Бицепс Трицепс
Съб и нед почивка

Ако държиш да качиш маса в ръцете, пробвай това за 1мес:
Пон Вдигане от лег 3сер
    Скрипец пред гърди 3сер
    3супер серии за ръце 12-15повт
    НЕ ДО ОТКАЗ!!!

Сря 4сер за бицепс 6-8повт
    4сер за трицепс 6-8повт
    НЕ ДО ОТКАЗ!!!

Пет 4сер за бицепс 10-12повт
    4сер за трицепс 10-12повт
    ДО ОТКАЗ!!!
    Вдигане от полулег 3сер
    Чукове 3сер

В различните дни използвай различни упражнения
Почивай 45-90сек
Всяка сряда се старай да слагаш малко повече кг
Яж и почивай!!!
Успех!!!

17.04.05
00:46

Гръб и Гърди в един ден не е най добрата идея въпреки че съм я правил но трябва стаж (по принцип е добра защото се натоварват мускули антагонисти но е лоша че не може да се подържа нужната интензивност при вторатамускулна групаhttp://smilies.sofrayt.com/fsc/content.gif)

17.04.05
10:48

Ами ако ги редуваш коя да е първа през тренировка може и да има добър ефект, не знам от опит

18.04.05
11:50

Ако целта ти е да наблегнеш на ръката, защо не. Работата на другите групи би трябвало да се сведе до поддържаща. Ако избереш упражнения за рамо, които да не товарят трицепса може и да постигнеш желаното.
Успех

MC

18.04.05
12:43

Да, целта ми е да увелича раката си с 2см. Добра ли е програмата която е написал propellerheads ? Някой може ли да ми каже от каде мога да купя тежести.Аз сьм от благоевград?

18.04.05
12:46

а с гърба как си,щом си съгласен с на propellerheads програмата

18.04.05
14:13

Добро е това, което работи за теб. Опитай и прецени. Не може просто така да ти се изготви идеална програма. В процеса на тренировка ще разбирашп малко по малко кое ти действа добре и кое не.
Поздрави

20.04.05
00:19

Защо само на ръцете искаш ли ръце например 55 см на твоето тяло ? трябва да се гони обща маса и няква привидна симетрия все пак

MC

24.04.05
14:32

Гьрба ми е добре, но раката ми е 34 см(тренирам от 3-4 месеца).Искам да направя раката поне 36см. Тренирам по тази програма но искам да я сменя:

1ви ден- гьрди и бицепс
2ри ден-почивка
3ти ден-грьб и трицепс
4ти ден-почивка
5ти ден-крака и рамо
6 ден-почивка
7ден=1ви ден

PS

25.04.05
14:28

Аз не претендирам, че тази програма ще работи на сто процента. Просто я предлагам като идея. Мисля, че ако я спазваш няма да претренираш, а напротив ще дадеш един добър стимул за растеж. Пак повтарям, не твърдя че тя е съвършена. И помни ,прави крака за да направиш ръце :) От мен това. Успех!!!

25.04.05
14:42

С този стаж и с тези показатели няма голям смисъл да правиш специализирани програми за ръцете.

MC

25.04.05
16:05

propellerheads STAINED коя програма препорьчваш да опитам, втората ли?

PS

25.04.05
17:12

Втората е специализирана за ръцете и поддържане на тялото, а първата е сплит за цялото тяло. Втората я опитай! Опитът прави нещата! Пробвай я за месец. Ако си увеличил ръката с половин сантиметър, значи работи. И не забравяй храненето! Очаквам да останеш доволен както и да се ориентираш. Успех!

MC

27.04.05
21:26

Как се правят суперсериите?

PS

28.04.05
09:16

Избираш едно упражнение за бицепс и едно за трицепс. Правиш едната серия от упражнението за бицепс и без никаква почивка упражнението за трицепс. Ама по това, че питаш какво е суперсерия, ми се струва, че стажът ти е много малък, така че не знам дали да правиш тая програма въобще.

MC

28.04.05
21:17

Тренирам сериозно от февруари. Пьрвия месец раката ми порасна с 2 см и оттогава не е мрьднала. Тренирам по тази програма която сам написал малко по отгоре.Какво мислиш за програмата ми? Братовчетми каза че е по-добре да тренирам само понеделник , сряда и петьк.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1