Прясно мляко + яйчен прах?

Какво ще кажете за тази комбинация Прясно мляко + яйца на прах(или сурови яйца)?Колко протеин съдържа тази комбинация?

17.01.11
10:26

Колкото си го направиш. :)
И в никакъв случай не ти препоръчвам сурови яйца. :)

казано от Dimzata на 17.01.11, 10:26:

Ами вместо сурови яйца ставали яйчен прах?

17.01.11
21:42

казано от Димитър Стойков на 17.01.11, 13:59:

казано от Dimzata на 17.01.11, 10:26:

Ами вместо сурови яйца ставали яйчен прах?

До колкото знам яйчния прах има доста голямо количество прости захари... Мисля, че не е добър източник на протеин ....

мхм ок :) а да не отварям нова тема как ви звучи сусамово семе?

18.01.11
14:37

Изключително полезно, може да прочетеш в нета. Но не знам на протеини колко е богато.

казано от Dimzata на 18.01.11, 14:37:

Изключително полезно, може да прочетеш в нета. Но не знам на протеини колко е богато.

гледах в сайта има една страница състав на храни и продукти .. там видях че има сусамово брашно 100 гр. - около 50 гр. протеин,мисля че сусамовото семе ще е по-добре или пак някаде толкова протеин.. ;)

18.01.11
20:14

Аха, някъде толкова...

Sesame seeds - 100 g
Protein 17.73 g
Fat 49.67 g
Carbohydrate 23.45 g

Значи ще пробвам със сусамово брашно ;)

20.01.11
14:22

Сутрин във овесените ядки си слагам смляно ленено семе. Ще пробвам и със сусамово, а може и да ги умешам

20.01.11
14:32

Къде може да се купи яйчен прах, в кои магазини знаете ли ?

Провери в големите хипермаркети.. там най-често се среща, сега си зех сусамово семе и с млякото си го ям..:)
А можете ли да ми кажете след сън каква храна трябва да ям преди да отида на училище?В момента ям по 1 яйце всеки ден след сън,чувал сам че организма има нужда от протеини които е загубил през ноща и веднага трябва да се поеме.. Какво ще кажете вие?

24.01.11
11:14

Проверявал съм в Кауфланд, Била, Сани - няма никакви яйца на прах ! Относно сусаменото семе колко % е протеина в него и на каква цена го вземаш ?

Ами сусамовото семе мисля че имаше около 20-30 гр. протеин в 100 гр.Цената немога да ти кажа защото ми го взимат от друг град.. и не съм се интересувал тъй като съм взел само 2 пакетчета по 40 гр.. Да ти кажа няма голямо количество протеини.. исках да пробвам това е..

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1