Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

18.01.11
09:38

След всички вчерашни пожелания за здраве, ето ми едно здраве.. пак не мога да вървя, на 1 път си контузих и 2та крака. Някой може ли да ми каже с к’во съм го заслужил, винаги като се засиля да ме възпира подобна глупост, да му го туря.

18.01.11
09:49

Човек, разбирам те- на нова година ми се пада здраве- 1 час по-късно почти останах без пръст- 1 порезни рани. Една седмица по-късно пак ми се пада няво здраве и си премазах същия пръст но на другата ръка... ама не говоря за повърхностни охлузвания...

18.01.11
10:41

Head, внимавай с избора :D

18.01.11
11:28

няма друг такъв откачалник като беър : ))))))

18.01.11
11:45

Няма да забравя как разпра една мъртва камила, извади от стомаха й несмляна храна и я изцеди в устата и също така как пи урината си, която я бе сипал в предварително одрана змия... :)))

18.01.11
11:49

Моя любим момент е когато си направи клизма с подръчни материали, насред морето, за да се хидратира...

18.01.11
12:07

:D :D :D
Какви хора гледате вие бе, изватена работа :D
Тоя по кой канал го дават?

AZ

18.01.11
12:13

Discovery Channel

18.01.11
12:16

казано от korpusito на 18.01.11, 11:49:

Моя любим момент е когато си направи клизма с подръчни материали, насред морето, за да се хидратира...

Това само на клипче съм го гледал. Не знам коя серия е, т.е. къд е е бил.

AZ

18.01.11
12:44

http://www.manboobs.co.uk/submissions/topten
Manboobs: We’re Fat And We’re Proud
—————————————————————————————-
!!!Задължително влезте в сайта долу,смехът е гарантиран :D !!!!!!!!!!
www.putka.net

Мнението беше редактирано от az100yan на 18.01.11 12:48.

казано от Иван Шишманов на 12.10.10, 03:38:

казано от mantodeus на 11.10.10, 22:50:

Видях поста още на 2рия ден и имаше 150 заблудени овце,които се кланяха и викаха аз вярвам ...

Само балъците са повече от Китайците.
Човека сътворява чудеса и сбъдва мечти с добавките точно от неговия магазин:

“Вие ще спечелите безплатно правилно и работещо структуриран суплиментарен план за рационално и правилно консумиране и ползване на хранителни добавки, с които можете най-накрая да сътворите чудеса, за които сте мечтали! Да,   мечтите стават реалност

П.П. http://www.belchohristov.com/9884.html
ох ще повърна  (puke)
Този ли е лицето на фитнеса в българия, този ли е съвременния Кир скалата.....

охо тъкмо си мислех,че тук не сте коментирали въпросния Белчо...наистина той е типичен ловец на шарани :D и така като гледам се намират,а между другото е наистина много забавен,когато някой в фб страницата му напише негативен коментар...веднага следва цензура и остават отново само няколкото мазника,които са го похвалили :DDDDDDDDDDDD

18.01.11
18:51

казано от DeadManWalking на 17.01.11, 10:36:

Хаааааахахаха,искам кола...единствено ме интересува да върви бързо,ама да не е скъпа.

Вземи си циганско Ферари .... сиреч Опел Калибра (nhappy2)

Мнението беше редактирано от to4ka на 18.01.11 18:51.

18.01.11
19:04

Какво мислите за поговорката ” много хубаво не е на хубаво”
Че напоследък необяснимо хубави неща се случват, и нещо почвам да се оглеждам от къде ще дойде оная с косата :D

18.01.11
19:05

Хахах относно Белчо,наистина като човек не го харесвам,но определено е професионалист в областа.Няма да забравя курса N.A.F.A,който щеше да се води от Белчо и Владимир Боянов и чиято продължителност беше 3 или 5 дни включително с изпита,а таксата за записване беше 690лв...какво повече да коментираме.Мене лично ме дразни факта,че въпросния господин освен,че се държи супер пренебрежително и кретенски,гледа на всяка цена да си пробута неговите неща...

Мнението беше редактирано от Doberman на 18.01.11 19:29.

И на мен любимият момент на Беар ми  е клизмата с пласмасова тръба от боклуците, осъществена насред океана. Гледал съм всеки един епизод на Беар. За телосложението си е много издръжлив и силен. Как се катери само...като маймуна.

18.01.11
19:34

THE INFECTION has spread and we are all now infected with the SICKNESS. Where once we felt NUMB and CRUCIFIED by FEAR, our inner WARRIOR has finally awoken. THE ANIMAL has been unchained. No longer BOUND by DARKNESS, we RISE from our own HELL, freed from our PERFECT INSANITY and FORGIVEN. Our PRAYER, GUARDED by INDESTRUCTIBLE determination. NEVER AGAIN will we be OVERBURDENED by THE CURSE that is weakness. Now the TEN THOUSAND FISTS of the SONS OF PLUNDER shout our name. For we are….

Коя е групата? :)

18.01.11
19:39

ДистърбД

HE

18.01.11
19:50

Поздравче

Мнението беше редактирано от head_hunter на 18.01.11 19:52.

18.01.11
19:55

http://nagradite.net/IntrAbolic моля ви дайте по 1 точка

18.01.11
21:14

Заглавие във вестник : “Шестметров сом уловен в Дунав,накарал рибаря да му изпълни три желания” :D :D :D

и един як фотос :

18.01.11
21:30

“Висша степен на егоцентризъм е по време на оргазъм да крещиш собственото си име.” :D :D :D

18.01.11
22:06

мартински - 17 точки. Я дай и ти една точка -  www.nagradite.net/river

18.01.11
22:31

Хора, има ли начин медицинска бележка, която е на лист ( :D ) бъде копирана, но печата да излезе син, а не черен ? Аз си копирах така една 10 пъти и ме хванаха в даскалото. Нищо не ми казаха, но беше гадно - само си дадох 30-те стотинки :D :)

18.01.11
22:32

И ооооще нещо. Защо моят линк, който бях дал към един сайт беше премахнат, а този над моя пост не беше ? Това не се счита за реклама, защото нито сайта е мой, нито се опитвам да рекламирам нещо в него.

18.01.11
22:35

казано от Madboy на 18.01.11, 19:04:

Какво мислите за поговорката ” много хубаво не е на хубаво”
Че напоследък необяснимо хубави неща се случват, и нещо почвам да се оглеждам от къде ще дойде оная с косата :D

Не го копирай черно-бяло... Или го сканирай и го разпечатай цветно. Обикновено има разлика в наситеността на цвета, ама ти щом и с черно си минавал, с малко по-бледо синьо надали ще е толкова фатално...

П.П. А да, похвално е това, което правиш :D

18.01.11
22:40

казано от Martin Tomov на 18.01.11, 22:35:

Не го копирай черно-бяло... Или го сканирай и го разпечатай цветно. Обикновено има разлика в наситеността на цвета, ама ти щом и с черно си минавал, с малко по-бледо синьо надали ще е толкова фатално...

П.П. А да, похвално е това, което правиш :D

А това, че му отваряш очите е още по-похвално :D

18.01.11
22:43

ама разбира се тука си помагаме :D

Медбой, радвай се и греби с пълни шепи... аз от 1 година- аре добре 11 месеца- съм в обратното направление зле... по-злре и тн... и все си викам няма на къде повече... ама... та ти може да си в другата крайност така че се радвай :D

18.01.11
22:46

До скоро и аз бях като теб, ама за 2-3 дни нещата се попромениха :) Света е шарен :)
Чак ме плашат :D

Мнението беше редактирано от Madboy на 18.01.11 22:47.

18.01.11
23:27

Кво очакваш да ти кажем? Случват се и хубави и лоши неща. На всеки. И да не го е имало това “много хубаво” от началото на поговорката, пак ще дойде некоя гадория. И обратното също важи.

п.п. http://www.youtube.com/watch?v=YJXkKJSOjEs

Първия коментар. Не мога да бъда по-съгласен. :)

Мнението беше редактирано от ~ DN на 18.01.11 23:30.

19.01.11
11:02

Момчета какво мислите за забраната за пушене на обществени места. Според мен е малко шибано,защото вече в някои заведения и дискотеки не пуска под 18.

BU

19.01.11
11:32

‘Беш ли му майката...ставам все по-голям пич,пък пичките все по-далеч от мен вървят.

19.01.11
11:54

казано от str1ker.1 на 19.01.11, 11:02:

Момчета какво мислите за забраната за пушене на обществени места. Според мен е малко шибано,защото вече в някои заведения и дискотеки не пуска под 18.

Мисля, че ще бъде забрана само на хартия. И какво общо има с това, че след 10ч. никой няма да пусне непълнолетен в заведението си с това, че забраняват пушенето на обществени места?

19.01.11
12:06

Ма те си пускат след 10ч. в заведенията, проблема е ,че в заведения в които е само за пушачи не пускат под 18

19.01.11
13:04

Пичове , дайте някакви яки надъхващи Hip-hop , rap , dubstep парчета бе :D

BU

19.01.11
13:26

казано от Гoshko96 на 19.01.11, 13:04:

Пичове , дайте някакви яки надъхващи Hip-hop , rap , dubstep парчета бе :D

Ко’ се праиш на чернилка,бе?!

19.01.11
15:44

:D :D Ха , шегаджия :D Супер много ме надъхват при тренировки :D

ЕДИТ: В пъти по-добре от колкото умрялата чалгия :X

Мнението беше редактирано от George на 19.01.11 15:54.

19.01.11
17:49

А кой щи гали котето любовно, ела с мен да играеш на световнооо (rock)

Мнението беше редактирано от Нежния на 19.01.11 17:50.

DeadMan, пичките ли се дърпат, или ти се дистанцираш от тях ? :)
Може да не са адекватните за теб пички.
Знае ли се:))

Сашо, аз знам и съм го изпитвала, че много смях не е на добре. Ти смееш ли се много? До припадък? Не? Значи си ОК :)

Гошко търси из гуугъл, чеквай в ютуб, че как да ти уцелим вкуса:)
аз бих казала мои предпочитани: Lords of the underground, Onyx, Mobb Deep, Naughty bu nature, Method Man, Cypress Hill, Necro, Looptroop, Delinquent Habits, Das Efx

19.01.11
21:44

- Каква е разликата между чорапите и чорапогащите?
- Чорапите миришат на едно място, а пък чорапогащите на две.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1