секи е на различно мнение за този бицепс и трицепс

UC

28.04.05
19:08

егати обърквацията :( аз искам да наблегна на ръцете и затва програмата ми е пон-гърди,бицепс втор-гръб трицепс сряда-почивка четв-рамо,трапец и петък-бицепс трицепс едни ми викат да за да наблегнеш на ръцете прави тази програма други-за да качиш маса трябва мускула да почива 4-5 дни и чак тогаа да го захванеш отново сега кои да слушам :(

28.04.05
19:17

слушай тия които ти казват че ако искаш маса трябва да почиваш 4-5 дена :lol:
според мене ако тренираш 2 пъти в седмицата ръце ше претренираш, особено ако са ти слаби ръцете :wink:

28.04.05
19:18

остаи ко ти викат ти сам трябва да осетиш как да ги направиш.прави ги по един пат седмично ако няма ефект два пати и не ги претренирваи.А ти от колко време тренираш(штот ако тренораш от скоро ште пораснат наиш кога :lol:......)

28.04.05
19:30

[quote author=“westdogg”]слушай тия които ти казват че ако искаш маса трябва да почиваш 4-5 дена :lol:
според мене ако тренираш 2 пъти в седмицата ръце ше претренираш, особено ако са ти слаби ръцете :wink:

Тук не съм съгласен с тебе. При всеки е индивидуално. Има хора, като мен например, ако не правя раце 2 пъти седмицата или поне 2 пъти на седмица и половина започвам да губя размер.

————————————————————————————————————-

Моят савет uCKaM_XybaBo_Tq|o  е прави 1 месец 1 път седмично и 1 месец 2 пъти седмично, и според резултаттие и според това как се чусваш дали има подобрение или дърпаш назад си избери колко пъти да ги тренираш 1 или 2.

NE

28.04.05
20:12

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]егати обърквацията :( аз искам да наблегна на ръцете и затва програмата ми е пон-гърди,бицепс втор-гръб трицепс :(

Това за мене е най-голямата простотия да тренираш в последователни дни отделно съответно гърди и трицепс и гръб и бицепс. След като си натоварил пон. бицепса как е вторника гърба ми е мн интересно :)

29.04.05
00:40

виж кво няма как да стане да тренираш понеделник гърди и бицепс и на следващия ден гръб и трицепс и да искаш да растат мускулите на ръцете - няма как просто :wink:
щото нали знаеш че като правиш гърди си натоварваш и трицепса а при гърба бицепса. и при това като прибавиш факта че ти тртенираш и бицепса и трицепса 2 последователни дни няма начин да не ги претренираш, и на всичкото отгоре в петък пак ги тренираш. просто не виждам как очакваш да растът.
по добре ако искаш да тренираш по тая програма разкарай тая тренировка кадето са смао рацете а сложи гърба и трицепса там. аз поне така мисля

29.04.05
10:47

[quote author=“uCKaM_XybaBo_Tq|o”]егати обърквацията :( аз искам да наблегна на ръцете и затва програмата ми е пон-гърди,бицепс втор-гръб трицепс сряда-почивка четв-рамо,трапец и петък-бицепс трицепс едни ми викат да за да наблегнеш на ръцете прави тази програма други-за да качиш маса трябва мускула да почива 4-5 дни и чак тогаа да го захванеш отново сега кои да слушам :(

Абе човек вече не знам за кой път задаваш този въпрос за ръце :o Лично аз съм ти дал поне 2-3 програми за тях, имного други ти писаха.Докато питаш само да беше влязъл в залата и да беше пробвал някоя.Просто от един път не може да се получи.Вече имаш толкова програми че може цяла година да си ги въртиш.Влизай в залата и почвай.Прави една програма 2 месеца и после я сменяй.Това е.Давай.Тренирай ,а не питай само

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1