16.01.11
19:56
Здравейте!Аз съм на 16 г. , момиче , 170 см. , 57 кг. Попринцип тичам по 1 час на ден и правя упражнения, но повече наблягам на тичането, защото на мен целта ми е да сваля подкожните мазнини около корема.Та въпроса ми е дали някой може да ми помогне с ефектна тренировачна програма+хранителен режим. Благодаря предварително. :)
Я се опитай да качиш мускулна маса и тогава ще си говорим за мазнини при 170/57 :)
Тя е момиче, river :D . За тренировъчна програма погледни тук в сайта, има изобилие от тях. Режим според мен на това ти ниво, поорежи въглехидратите, вдигни малко протеина. Дай малко повече инфо за теб, така можем само да гадаем. Какъв е режима ти хранене досега, активност, спортна дейност ?
16.01.11
21:38
Значи режима ми на хранене е разнообразен,може би лошото при мен е че ям много сладко .. от един месец почнах да тичам и правя упражнения..и преди съм тичала,но ми се наложи да спра за 1 година и 6 месеца.По принцим обичам да спортувам през свободното си време, но тази пауза която направих не ми повлия много добре и качих драстично в коремната област.
Мнението беше редактирано от Aleksandra Aleksandrova на 16.01.11 21:43.
Намаляй сладкото малко по-малко, а не отведнъж, това ще ти помогне драстично ! :)
17.01.11
14:30
Разгледай дамските дневници, хранителните режими и тренировъчните програми. Тогава ако искаш се обърни тук, за да те вкараме в горе долу правилна посока :)
17.01.11
18:52
Благодаря ви за насоката .. ако имам въпроси пак ще пиша.. :)
19.01.11
17:12
Виж с хранителния режим мога да ти бъда полезен почти за всичко с храната :) за упражненията има хиляди, вече зависи какво искаш да правиш и как искаш да изглеждаш ако те интересува каквто и да било свързано с спортно и здравословно хранене пиши, давам съвети безплатно :) и програми
25.01.11
22:14
Здравейте аз съм на 22 години от известно време ходя на фитнес , но не мога да изчистя корема и да получа плочки на корема може ли да ми препоръчате нещо по въпроса