Ускорен метаболизъм?

21.01.11
23:45

Здравейте. Преди 2 седмици тежях 94 кг (181 см). Започнах режим:
- сутрин кисело мляко + кроасан/вафла или кашкавал с варени яйца
- към 10 - кисело мляко
- обяд - месо + варени/печени картофи или леща, боб + салата
- ранния следобед - кисело мляко / или кашкавал + яйца
- късния следобед кисело мляко
- към 18-19 - пържола или яйца
- към 22-23 - чаша червено вино с 50 г синьо сирене
Като спорт почнах бягане - 5 км/4-5 пъти седмично.

За две седмици отслабнах с около 3 кг, но въпросът ми е друг. Като легна в леглото чувствам че ми е много топло и буквално излъчвам топлина като печка без да имам температура повишена. Понякога ми се налага да се отвия напълно при ниска околна Т (12-13 градуса) за да се чувствам комфортно...Най усещам, когато съм в покой, било то вечер или следобед. Аз по принцип харесвам ниските температури, но напоследък ми прави впечатление. Дали това са признаци на ускорен метаболизъм според вас?

22.01.11
02:23

Мисля ,че да,като се има предвид колко тичаш и ядеш,определено ти се е ускорил метаболизма.Според мен точно от това излъчваш топлина,не се притеснявай :)

22.01.11
06:50

Знам за какво говориш. И аз съм така напоследък. Това е от метаболизма и от това, че хапваш вечер силна храна а и с това червено вино съвсем :).
Отваряй прозореца и това е.

DI

23.05.12
16:08

Здравейте на всички.
Обилното потене може ли да е признак за засилен метаболизъм в покой или при движение примерно из къщи ? Извинявам се за глупавия въпрос .

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1