Стягане на корем с "домашни упрежнения".

20.01.11
15:43

Рових в форума но не намерих точно това което търсих, а по-скоро разводнения и противоречия... Искам да си стегна корема, но нямам възможност да ходя на фитнес.. Искам да попитам за някакъв хранителен режим- (какво да ям, и какво да не ям) изрично го казвам така, защото в друг форум като зададох този въпрос ми вадиха от 9 кладенеца вода.. и как да го комбинирам с велоергометъра и коремните преси? За момента всеки ден правя 3x40 коремни преси и въртя по половин час колело преди лягане (ако някой може да каже какво да променя да казва) но хранителен режим не спазвам ... просто избягвам сладкото хляба и газираното..

21.01.11
05:38

ако преместиш колелото и пресите след ставане - на гладно и нещата ще литнат.

21.01.11
05:44

Какво означава да стегна корема? Имаш мазнини по корема ли? Ако е така: разгледай си храненето. Нищо, че не ядеш сладко и хляб, ако ядеш колкото изразходваш или повече, няма да се махнат мазнините.

23.01.11
10:44

При мен по-скоро е отпусната кожа в последствие от травмата... Напълнях доста, а след това го смъкнах за отрицателно време... ;s

Мнението беше редактирано от reflex max на 23.01.11 16:16.

23.01.11
11:02

Здравей те някой може ли да ми даде някакъв съвет за стягане на корема без да си натоварвам кръста

26.01.11
23:12

казано от Maria Dimitrova на 23.01.11, 11:02:

Здравей те някой може ли да ми даде някакъв съвет за стягане на корема без да си натоварвам кръста

Здрасти, аз съм тренирал лека атлетика около 4 години(бях спринтьор) и имах болки в кръста(на около 4 пръста от гръбначният стълб в дясно има нещо като леко изпъкнал кокал не знам точно как се казва) та там ме боля минимум 1 година а бягане без коремни преси не става.И така почнах да опитвам различни работи и накрая открих следното.Като съм легнал на леглото(за да е меко отдолу) и си свия краката на средно ниво(горе долу 90 градуса ъгъл в коленете) и започнах по този начин.Натоварването в краката беше сигурно повече от колкото в корема защото нямах никанва опора ама само това работеше за мене така че нямах избор.И стигнах до 3х100-130 по този начин и корема ми изпъкна сравнително бързо.Правех корем 6 пъти седмично вечерта преди лягане.Та най-вероятно това е пробвано но все пак реших да споделя може да е от полза :)

Мнението беше редактирано от Dimitar Barbanakov на 26.01.11 23:17.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1