20.01.11
09:45
Здравейте,
Пред дилека съм кой от 2та буустера да избера. От 1ната фирма ми препоръчват eNoxide, а от другата Jack-a.
Имам и компетентно мнение от човек, който ги е ползвал и 2те с глас за eNoxide.
А според вас кое е по добро?
fitneshrani.com/enoxide/
Темата беше редактирана от kalinvasilev на 20.01.11 09:46.
20.01.11
10:21
Аз лично съм пил само Big Bang и сега пия Jack3d и лично мое наблюдение е,че с Big Bang се подувах повече и имах повече сила, докато с Jack3d-a се издуват мускулите пак,но не така изразено. Този продукт eNoxide не съм го чувал, цената му е доста висока и по-скоро бих го закупил ако голяма маса хора са доволни от него наистина.
20.01.11
10:25
Jack3d, eстествено ; ) Другото е боклук ;)
20.01.11
10:43
В силата е по евтино :)
silabg.com/bg/7223-MUSCLEMEDS-ENOXIDE.html
Дават го че е истинска азотна молекула, не аргинин и другите помощни вещества с него.
Пил съм и Jack3d, No-Xplode, & Big Bang. Най-добре ми действаше No-Xplode, но скъп продукт. При цена 55лв за Биг банга, който далеч повече ми харесва от прехваления и възвишен Джак, ми се струва удачен избор. Интересно е това което колегата горе е посочил, лично аз бих го пробвал.
Строго индивидуално е, няма как да ти кажем ;) Jack3d е значително по-популярният продукт, аз лично съм много доволен.
24.01.11
08:58
Съгласен съм напълно с Korpusito. Азотните буустери са рисков суплемент, тъй като и най-рекламираният и хвален продукт може да няма никакъв ефект при теб. Намери си мостри от двата продукта, приеми ги и тогава реши. :)
24.01.11
12:23
Здравейте,
Купих си eNoxide и взех да пробвам 2 дози по 5г Jack3d. Разликата която усетих е:
При jack-a, което не харесах е че се изпотявам и не изпомпва толкова, сила имам
еNoxida- ме изпомпи доста повече поне така мисля. Сила също имах.
и съм доволен от 2та продукта :)
Ще продължа да пия eNoxide и ще видим за напред как ще е ;)
Мнението беше редактирано от kalinvasilev на 24.01.11 12:24.
24.01.11
21:07
казано от Кристиян Кичев на 20.01.11, 10:21:
Аз лично съм пил само Big Bang и сега пия Jack3d и лично мое наблюдение е,че с Big Bang се подувах повече и имах повече сила, докато с Jack3d-a се издуват мускулите пак,но не така изразено. Този продукт eNoxide не съм го чувал, цената му е доста висока и по-скоро бих го закупил ако голяма маса хора са доволни от него наистина.
Нормално е Биг Банг да дава повече ефект. Все пак в него има над 40 съставки и в доза имаш 6 гр креатинова матрица, аминокиселини,бцаа, трибулус и какво ли още не.
Jack3d си просто стимулант на нервната система, при 5 гр доза , в която има 1 гр креатин не виждам какво ще те напомпва.
Аз съм пил над 10 различни бустера и само от няколко съм доволен. Биг Банг е един от тях, както и Superpump250
Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.01.11 21:08.
25.01.11
13:39
Взех вчера от eNoxida също 1 хапче беше ефекта по голям. Тренирах гръб и бицепс и ефекта е доста над очакванията ми вече.
С една дума много съм доволен :)
Изпил съм сигурно 10 вида азотни бустера, като White Flood na CL ги слага в джоба си Pumвсичките... няма такава енергия, концентрация, напомпване.. ако го комбинираш с Purple Wraath ефектът е още по-голям.. просто нямаш измаряне!
Да спомена по няколко думи и за останалите..
NoExplode - най-безсмисленият продукт... ефект 0..
Nitrix - брутално напомпване.. най-осезаемо това може да се забележи в тренировка за ръце и крака!
Jack3d - не разбирам защо тоя продукт го хвалят толкова много ?! Нищо особено..
SuperPump 250 .. нищо не усетих... вкусът на боровинката обаче е страхотен.. особено в ледена вода.
Hemorage Ultraa Concentrate - нищо особено..
Universal Storm - долу/горе..
Има и други, които съм пил, но на не чак толкова известни фирми като LG Science & Champion Nutrititon.. тях пък съвсем ги няма.
Поздрави,
Между другото.. след време ще разбереш за себе си, че парите пропилени по тия азотни бустери са чисти пари на вятъра.. ефекта от тях е чисто козметичен, краткотраен.. колкото да си начешеш егото в залата и толкова.
По-добре си купувай протеин и бцаа, за да знаеш, че наистина ще растеш.
07.02.11
15:32
Аз пък взех да експериментирам и в момента смесвам 2 различни предтренировъчни продукта, за да допълня и да подсиля ефекта им:
Hot Blood на Scitec
Anadraulic State GT, Special Edition на LG Sciences
Първият е типичен бързодействащ бустер, разчитащ на обичайни съставки - аргинин, кофеин, креатинова матрица. Ползвам го, за да ме събуди и да ми даде хъс за тренировка (трябва да ставам много рано сутрин за работа и вечер преди тренировка ми е доста заспало).
Вторият е по-особен - няма аргинин, т.е. не е азотен бустер, има пак креатин и кофеин, но също и аминокиселини и съставки, слагани в тестостерон бустерите.
Така се надявам да има и някакъв последващ остатъчен резултат. Иначе за мен ефекта на всички азотни бустери е най-вече психологически - бързо напомпване, здрав ритник в нервната система, а след това - едно нищо.
казано от freaker на 31.01.11, 20:59:
Изпил съм сигурно 10 вида азотни бустера, като White Flood na CL ги слага в джоба си Pumвсичките... няма такава енергия, концентрация, напомпване.. ако го комбинираш с Purple Wraath ефектът е още по-голям.. просто нямаш измаряне!
Да спомена по няколко думи и за останалите..
NoExplode - най-безсмисленият продукт... ефект 0..
Nitrix - брутално напомпване.. най-осезаемо това може да се забележи в тренировка за ръце и крака!
Jack3d - не разбирам защо тоя продукт го хвалят толкова много ?! Нищо особено..
SuperPump 250 .. нищо не усетих... вкусът на боровинката обаче е страхотен.. особено в ледена вода.
Hemorage Ultraa Concentrate - нищо особено..
Universal Storm - долу/горе..Има и други, които съм пил, но на не чак толкова известни фирми като LG Science & Champion Nutrititon.. тях пък съвсем ги няма.
Поздрави,
‘’ SuperPump 250 .. нищо не усетих... вкусът на боровинката обаче е страхотен.. ‘’ x2
И аз така нищо не усетих ....
Сега си мисля да пробвам Jack3d или NoExplode
Джакед за мен пък е пълен боклук. Доста слаб продукт..Пил съм и 3 лъжици, единствено малко ми намали почивката между сериите чак от 3 лъжици, от там дойде и малко повечко напопмване..
11.04.11
16:04
Jack3d e един добър енергeтик. Аз лично фаворизиръм White Flood като най-доброто което съм пил. След него се нарежда Muscle Marinade, но той ми влияе по-зле откъм стимуланти. Интересно ми е дали някой е пробвал новия SuperPump Max.
Има продукти които тепърва навлязоха в БГ, а именно Maximize (старата версия) и 1 MR и Black Powder - мн добри продукти, имах възможност да тествам единични доза.
Мнението беше редактирано от Vlado89 на 11.04.11 16:32.
Десо,сега като си взема онези аминокиселини,за които говорихме вчера,ще си поръчам и една еднократна доза от този White Flood,че вече нямам търпение да го пробвам.
Що се касае до избор между Джак и Експлоуд,то с две ръце съм за втория продукт.Джак3д при мен изгуби действието си точно на втората седмица,макар,че пиех по три лъжички,при това препълнени.С Нокс съм правил 12-седмичен цикъл и нито за миг не е преставал да действа.
@ Към автора:Опитай първо с еднократни дози и сам прецени кой продукт го усещаш по-добре.
Мнението беше редактирано от Любо на 11.04.11 16:42.
C4, Myocell, Pre-workout advanced на Бълк...това са моите фаворити от този клас продукти на нашия пазар за момента.
Мнението беше редактирано от Strelok91 на 12.02.14 09:53.
12.02.14
10:37
с какво ги комбинираш
11.02.14
20:23
Дайте мнение кой продукт е по добър и впечатленията си от досегашна употреба
благодаря предварително
12.02.14
12:17
казано от Jivko Ivanov на 12.02.14, 10:37:
с какво ги комбинираш
Защо е нужно да комбинираш азотен продукт с нещо си за да има ефект?!
13.02.14
09:58
казано от Strelok91 на 12.02.14, 09:52:
C4, Myocell, Pre-workout advanced на Бълк...това са моите фаворити от този клас продукти на нашия пазар за момента.
Пробвал ли си Myocell, защото си търся заместител на Muscle Marinade, a състава на Myocell се доближава най-много до MM.
казано от Pavel Petrov на 13.02.14, 09:58:
казано от Strelok91 на 12.02.14, 09:52:
Пробвал ли си Myocell, защото си търся заместител на Muscle Marinade, a състава на Myocell се доближава най-много до MM.
Да. Продукта е уникален с разликата, че не е много рентабилен спрямо цена/доза. Затова съм се спрял на Бълка.
Инъче предтренировъчния продукт може да се комбинира с абсолютно всичко. Най-елементарното е доза протеин и креатин за след тренировка и 2 дози креатин за в почивен ден.
16.02.14
18:14
казано от Jivko Ivanov на 12.02.14, 10:37:
с какво ги комбинираш
С това, което им липсва. Примерно в този на Бълк няма креатин => може да си взимаш отделно.
В MyoCell си има всичко, така че не мисля, че ти трябва нещо повече от протеин .. и т.н.
27.06.14
13:58
Здравейте, искам да ви попитам нещо какво ще кажете за ANADRAULIC STATE GT понеже не съм много на ясно с него и искам да ми се обясни дали си заслужава да се взима :)
казано от Божидар Божидаров на 27.06.14, 13:58:
Здравейте, искам да ви попитам нещо какво ще кажете за ANADRAULIC STATE GT понеже не съм много на ясно с него и искам да ми се обясни дали си заслужава да се взима :)
Прилича ми на реликва от преди 5+ години. Има няколко формули в нета, ала основните съставки са суроватъчен хидролизат(и грахов протеин има...хахаха), декстроза, креатин и царвеично нишесте, останалото е основните класически съставки предполагам за мирис аргинин, кофеин и някои екзотични форми на креатина и екстракти.
Накратко...тва нз откъде си го изровил, ама надали е актуално или в срок на годност, а и по етикет никак не е впечатляващо.
казано от Strelok91 на 27.06.14, 15:56:
казано от Божидар Божидаров на 27.06.14, 13:58:
Прилича ми на реликва от преди 5+ години. Има няколко формули в нета, ала основните съставки са суроватъчен хидролизат(и грахов протеин има...хахаха), декстроза, креатин и царвеично нишесте, останалото е основните класически съставки предполагам за мирис аргинин, кофеин и някои екзотични форми на креатина и екстракти.
Накратко...тва нз откъде си го изровил, ама надали е актуално или в срок на годност, а и по етикет никак не е впечатляващо.
Изровил го е от “нашите сайтове” :D
Определено е реликва и определено не си заслужава ;)
28.06.14
14:21
Според вас кой е по-добър - myocell или bigbang ?