Кой буустер да избера eNoxide vs Jack3d

20.01.11
09:45

Здравейте,

Пред дилека съм кой от 2та буустера да избера. От 1ната фирма ми препоръчват eNoxide, а от другата Jack-a.
Имам и компетентно мнение от човек, който ги е ползвал и 2те с глас за eNoxide.

А според вас кое е по добро?

fitneshrani.com/enoxide/

Темата беше редактирана от kalinvasilev на 20.01.11 09:46.

Аз лично съм пил само Big Bang и сега пия Jack3d и лично мое наблюдение е,че с Big Bang се подувах повече и имах повече сила, докато с Jack3d-a се издуват мускулите пак,но не така изразено. Този продукт eNoxide не съм го чувал, цената му е доста висока и по-скоро бих го закупил ако голяма маса хора са доволни от него наистина.

20.01.11
10:25

Jack3d, eстествено ; ) Другото е боклук ;)

20.01.11
10:43

В силата е по евтино :)
silabg.com/bg/7223-MUSCLEMEDS-ENOXIDE.html

Дават го че е истинска азотна молекула, не аргинин и другите помощни вещества с него.

20.01.11
17:37

Пил съм и Jack3d, No-Xplode, & Big Bang. Най-добре ми действаше No-Xplode, но скъп продукт. При цена 55лв за Биг банга, който далеч повече ми харесва от прехваления и възвишен Джак, ми се струва удачен избор. Интересно е това което колегата горе е посочил, лично аз бих го пробвал.

20.01.11
17:44

Строго индивидуално е, няма как да ти кажем ;) Jack3d е значително по-популярният продукт, аз лично съм много доволен.

Съгласен съм напълно с Korpusito. Азотните буустери са рисков суплемент, тъй като и най-рекламираният и хвален продукт може да няма никакъв ефект при теб. Намери си мостри от двата продукта, приеми ги и тогава реши. :)

24.01.11
12:23

Здравейте,

Купих си eNoxide и взех да пробвам  2 дози по 5г Jack3d. Разликата която усетих е:
При jack-a, което не харесах е че се изпотявам и не изпомпва толкова, сила имам

еNoxida- ме изпомпи доста повече поне така мисля. Сила също имах.

и съм доволен от 2та продукта :)

Ще продължа да пия eNoxide и ще видим за напред как ще е ;)

Мнението беше редактирано от kalinvasilev на 24.01.11 12:24.

24.01.11
21:07

казано от Кристиян Кичев на 20.01.11, 10:21:

Аз лично съм пил само Big Bang и сега пия Jack3d и лично мое наблюдение е,че с Big Bang се подувах повече и имах повече сила, докато с Jack3d-a се издуват мускулите пак,но не така изразено. Този продукт eNoxide не съм го чувал, цената му е доста висока и по-скоро бих го закупил ако голяма маса хора са доволни от него наистина.

Нормално е Биг Банг да дава повече ефект. Все пак в него има над 40 съставки и в доза имаш 6 гр креатинова матрица, аминокиселини,бцаа, трибулус и какво ли още не.
Jack3d си просто стимулант на нервната система, при 5 гр доза , в която има 1 гр креатин не виждам какво ще те напомпва.

Аз съм пил над 10 различни бустера и само от няколко съм доволен. Биг Банг е един от тях, както и Superpump250

Мнението беше редактирано от Aleksandar Marinov на 24.01.11 21:08.

25.01.11
13:39

Взех вчера от eNoxida също 1 хапче беше ефекта по голям. Тренирах гръб и бицепс и ефекта е доста над очакванията ми вече.

С една дума много съм доволен :)

31.01.11
20:59

Изпил съм сигурно 10 вида азотни бустера, като White Flood na CL ги слага в джоба си Pumвсичките... няма такава енергия, концентрация, напомпване.. ако го комбинираш с Purple Wraath ефектът е още по-голям.. просто нямаш измаряне!

Да спомена по няколко думи и за останалите..

NoExplode - най-безсмисленият продукт... ефект 0..
Nitrix - брутално напомпване.. най-осезаемо това може да се забележи в тренировка за ръце и крака!
Jack3d - не разбирам защо тоя продукт го хвалят толкова много ?! Нищо особено..
SuperPump 250 .. нищо не усетих... вкусът на боровинката обаче е страхотен.. особено в ледена вода.
Hemorage Ultraa Concentrate - нищо особено..
Universal Storm - долу/горе..

Има и други, които съм пил, но на не чак толкова известни фирми като LG Science & Champion Nutrititon.. тях пък съвсем ги няма.

Поздрави,

31.01.11
21:28

Между другото.. след време ще разбереш за себе си, че парите пропилени по тия азотни бустери са чисти пари на вятъра.. ефекта от тях е чисто козметичен, краткотраен.. колкото да си начешеш егото в залата и толкова.

По-добре си купувай протеин и бцаа, за да знаеш, че наистина ще растеш.

07.02.11
15:32

Аз пък взех да експериментирам и в момента смесвам 2 различни предтренировъчни продукта, за да допълня и да подсиля ефекта им:
Hot Blood на Scitec
Anadraulic State GT, Special Edition на LG Sciences
Първият е типичен бързодействащ бустер, разчитащ на обичайни съставки - аргинин, кофеин, креатинова матрица. Ползвам го, за да ме събуди и да ми даде хъс за тренировка (трябва да ставам много рано сутрин за работа и вечер преди тренировка ми е доста заспало).
Вторият е по-особен - няма аргинин, т.е. не е азотен бустер, има пак креатин и кофеин, но също и аминокиселини и съставки, слагани в тестостерон бустерите.
Така се надявам да има и някакъв последващ остатъчен резултат. Иначе за мен ефекта на всички азотни бустери е най-вече психологически - бързо напомпване, здрав ритник в нервната система, а след това - едно нищо.

11.04.11
03:33

казано от freaker на 31.01.11, 20:59:

Изпил съм сигурно 10 вида азотни бустера, като White Flood na CL ги слага в джоба си Pumвсичките... няма такава енергия, концентрация, напомпване.. ако го комбинираш с Purple Wraath ефектът е още по-голям.. просто нямаш измаряне!

Да спомена по няколко думи и за останалите..

NoExplode - най-безсмисленият продукт... ефект 0..
Nitrix - брутално напомпване.. най-осезаемо това може да се забележи в тренировка за ръце и крака!
Jack3d - не разбирам защо тоя продукт го хвалят толкова много ?! Нищо особено..
SuperPump 250 .. нищо не усетих... вкусът на боровинката обаче е страхотен.. особено в ледена вода.
Hemorage Ultraa Concentrate - нищо особено..
Universal Storm - долу/горе..

Има и други, които съм пил, но на не чак толкова известни фирми като LG Science & Champion Nutrititon.. тях пък съвсем ги няма.

Поздрави,

‘’ SuperPump 250 .. нищо не усетих... вкусът на боровинката обаче е страхотен.. ‘’  x2
И аз така нищо не усетих ....

Сега си мисля да пробвам  Jack3d или NoExplode

11.04.11
15:53

Джакед за мен пък е пълен боклук. Доста слаб продукт..Пил съм и 3 лъжици, единствено малко ми намали почивката между сериите чак от 3 лъжици, от там дойде и малко повечко напопмване..

Jack3d e един добър енергeтик. Аз лично фаворизиръм White Flood като най-доброто което съм пил. След него се нарежда Muscle Marinade, но той ми влияе по-зле откъм стимуланти. Интересно ми е дали някой е пробвал новия SuperPump Max.

11.04.11
16:15

Има продукти които тепърва навлязоха в БГ, а именно Maximize (старата версия) и 1 MR и Black Powder - мн добри продукти, имах възможност да тествам единични доза.

Мнението беше редактирано от Vlado89 на 11.04.11 16:32.

11.04.11
16:42

Десо,сега като си взема онези аминокиселини,за които говорихме вчера,ще си поръчам и една еднократна доза от този  White Flood,че вече нямам търпение да го пробвам.

Що се касае до избор между Джак и Експлоуд,то с две ръце съм за втория продукт.Джак3д при мен изгуби действието си точно на втората седмица,макар,че пиех по три лъжички,при това препълнени.С Нокс съм правил 12-седмичен цикъл и нито за миг не е преставал да действа.

@ Към автора:Опитай първо с еднократни дози и сам прецени кой продукт го усещаш по-добре.

Мнението беше редактирано от Любо на 11.04.11 16:42.

12.02.14
09:52

C4, Myocell, Pre-workout advanced на Бълк...това са моите фаворити от този клас продукти на нашия пазар за момента.

Мнението беше редактирано от Strelok91 на 12.02.14 09:53.

12.02.14
10:37

с какво ги комбинираш

11.02.14
20:23

Дайте мнение кой продукт е по добър и впечатленията си от досегашна употреба
благодаря предварително

12.02.14
12:17

казано от Jivko Ivanov на 12.02.14, 10:37:

с какво ги комбинираш

Защо е нужно да комбинираш азотен продукт с нещо си за да има ефект?!

13.02.14
09:58

казано от Strelok91 на 12.02.14, 09:52:

C4, Myocell, Pre-workout advanced на Бълк...това са моите фаворити от този клас продукти на нашия пазар за момента.

Пробвал ли си Myocell, защото си търся заместител на Muscle Marinade, a състава на Myocell се доближава най-много до MM.

13.02.14
16:03

казано от Pavel Petrov на 13.02.14, 09:58:

казано от Strelok91 на 12.02.14, 09:52:

Пробвал ли си Myocell, защото си търся заместител на Muscle Marinade, a състава на Myocell се доближава най-много до MM.

Да. Продукта е уникален с разликата, че не е много рентабилен спрямо цена/доза. Затова съм се спрял на Бълка.
Инъче предтренировъчния продукт може да се комбинира с абсолютно всичко. Най-елементарното е доза протеин и креатин за след тренировка и 2 дози креатин за в почивен ден.

16.02.14
18:14

казано от Jivko Ivanov на 12.02.14, 10:37:

с какво ги комбинираш

С това, което им липсва. Примерно в този на Бълк няма креатин => може да си взимаш отделно.
В MyoCell си има всичко, така че не мисля, че ти трябва нещо повече от протеин .. и т.н.

Здравейте, искам да ви попитам нещо какво ще кажете за ANADRAULIC STATE GT понеже не съм много на ясно с него и искам да ми се обясни дали си заслужава да се взима :)

27.06.14
15:56

казано от Божидар Божидаров на 27.06.14, 13:58:

Здравейте, искам да ви попитам нещо какво ще кажете за ANADRAULIC STATE GT понеже не съм много на ясно с него и искам да ми се обясни дали си заслужава да се взима :)

Прилича ми на реликва от преди 5+ години. Има няколко формули в нета, ала основните съставки са суроватъчен хидролизат(и грахов протеин има...хахаха), декстроза, креатин и царвеично нишесте, останалото е основните класически съставки предполагам за мирис аргинин, кофеин и някои екзотични форми на креатина и екстракти.

Накратко...тва нз откъде си го изровил, ама надали е актуално или в срок на годност, а и по етикет никак не е впечатляващо.

28.06.14
10:19

казано от Strelok91 на 27.06.14, 15:56:

казано от Божидар Божидаров на 27.06.14, 13:58:

Прилича ми на реликва от преди 5+ години. Има няколко формули в нета, ала основните съставки са суроватъчен хидролизат(и грахов протеин има...хахаха), декстроза, креатин и царвеично нишесте, останалото е основните класически съставки предполагам за мирис аргинин, кофеин и някои екзотични форми на креатина и екстракти.

Накратко...тва нз откъде си го изровил, ама надали е актуално или в срок на годност, а и по етикет никак не е впечатляващо.

Изровил го е от “нашите сайтове” :D

Определено е реликва и определено не си заслужава ;)

28.06.14
14:21

Според вас кой е по-добър - myocell или bigbang ?

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1