Не знам каква е практиката на автомобилните клубове (а и не ме вълнува), но ако трябва да си разучавам специално колата на полигон, ще ми се смеят и врабчетата. Вместо да търсиш постоянно под вола теле, просто приеми, че на 20 години нямаш такъв опит, с който да блеснеш - нито шофьорски, нито житейски. Не се засягай, не е лично; опитах малко на майтап да обърна нещата, но ти си неудържим...
СКОТА, ще те изненада със сигурност : )))))
На кое ще ти се смеят врабчетата, би ли ми обяснила ?! Иди се “попързаляй” някога ако щеш на паркинга на някой голям супер-маркет вечер, докато няма коли и може да се изненадаш и ти ;) п
23.01.11
01:34
inis9 Тръгна ли за мерцедес ще те взимам с мене :D
Току що ми се издигна в очите с още едно стъпало - за първи път виждам жена да говори така за коли /изключвам жената щото тя се разправя с мотори :D
Пичове , препоръчайте ми някакви тонколони 2.1 (2 тонколони ; 1 буферррр) за моето лаптопчи . Искам буфера да е мощенн (25W+) , много здрав бас да има ! За сега съм се спрял на едни 2.2 - http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=237_242&products_id=36048 или пък това http://get.bg/catalog/product_info.php?cPath=2_133&products_id=40558.
Препоръчайте ми нещо така до 100 левки МАКС , но да си заслужава наистина :)
100 лв + Много яко + много бас + качествен звук = И аз искам да ми покажете такова нещо :D
Oсвен предложенията горе дет дадах , ей тва го добавям също http://www.jarcomputers.com/p_SPK21PHSPA5300 :D 30вата буфирр :Д Добре ми изглежда ,, макс мощност 100вата :) Иначе продавам мойте 5.1 на филипс , които вече са свалени от пазара :D търся им 50-60макс :D
Ахаха, Хед :))))
И още една подробност, докато за това си говорим - VIN-a. Задължително го провери в руските сайтове, за да разполагаш с точната информация за колата - модел, година, оборудване. Че търговците могат и да поскрият нещичко - мен се опитаха да ме метнат за една... Под дясната седалка е, а годината я има и на пепелника (ако не е сменян), и на коланите, мисля. Но с VIN-a е най - сигурно. А ако не ти дадат да го провериш първо, значи има нещо не наред.
Бе то като всеки модел си има някои особености, а също и откъде е вносът е от значение, но всичко се прави, щом основните неща са наред. На моята не работеха реотанчетата на задното стъкло и по този повод сваляхме задните седалки - ами блести отдолу, все едно току -що излиза от завода, ебаси колата. И така е с всяко нещо, което разгледаш по нея. (А на реотанчетата плюсът беше халтав). Неслучайно хората казват, че качиш ли се на такава, после само такива купуваш....Специално за Мерцедесите твърдят също, че е добре да е купена тук, понеже основно фенове ги купуват и много се грижат за тях :))) Пък и някой междувременно е отстранил дреболиите, предизвикани от карането на някой небрежен италианец...или й е сложил кристални фарове : )))))
Такова нещо не се избира така, иди до някой Техно***** и ги чуй как свирят : )
Ако се договоря с наще сегашните тонколони 5.1 да останат , щото мрънкат когато има много кабеляци под бюрото :D И ако се договоря и останат , въобще не ми трябват други колони - тези са лудница просто :D Ако инсталирам Win XP на лаптопа , просто у нас ще стане професионално музикално студио :D През ХР-то (щото сега съм с Уин.7) като инсталирам драйвърите за саунд картата звука е в пъти по-силен и качествен от колкото на уин7 , пък и с SRS Audio Sandbox като оптимизирам звука просто става - величествен звукк :D
23.01.11
16:10
Вземи си Логитек за музиката. Аз съм много доволен от тях. Звука е със страхотно качество, което според мен е най-важното.
23.01.11
16:24
Аве що не видях нашия съфорумец в “неделя с”?
23.01.11
17:42
Момчета според вас кои боен спорт най-добре се съчетава с фитнеса ако например та сбарат някаде пред дискотеката.
казано от korpusito на 23.01.11, 17:24:
Къде изчезна Иван Шишманов бре :D
Who cares ?
23.01.11
19:27
inis и мен ме разби с тези си познания:)
аз не мога да се включа по темата, защото съм супер боса, въпреки че имам книжка - липсва ми практика, пък и по-задълбочен интерес...
Обаче пуснах талонче за игра в “Темпо” - х5-ца, и ако го спечеля ще ви дам да се повозите ха ха ха:)
23.01.11
20:30
Бегай от тука с тоя Лукшън. Имал съм. Логитек са пъти по-добри в качеството на звука. Верно, че са по-скъпи, но си струва.
казано от bat jica на 23.01.11, 18:44:
Момчета според вас кои боен спорт най-добре се съчетава с фитнеса ако например та сбарат някаде пред дискотеката.
Най-сигурния боен спорт в случая се нарича бягане на дълги разстояния :D Особено ако те сбарат няколко души ;)
Или една бухалка, ама пак по-скоро ще ядеш доста бой, след като уцелиш 2-3. :D
23.01.11
21:18
казано от Андриан К на 23.01.11, 21:08:
Или една бухалка, ама пак по-скоро ще ядеш доста бой, след като уцелиш 2-3. :D
На времето имахме един инструктор по тактика та се сетих за лафа с мерника на пистолета :D
Въпроса беше нещо от рода на: “Какви са правилата за действие при масови безредици и кой как би постъпил в ситуация с тълпа?”
Някакъв пич се изцепи, че ще извади пищова и ще стреля първо във въздуха. Инструктора тогава му отговори “Тогава си изпили мерника та да не ти драска като ти го вкарват отзад” :D
Като каза това с бухалката се сетих веднага за това :D
Мнението беше редактирано от head_hunter на 23.01.11 21:19.
:D :D :D :D :D
Май верно си е така...я по-добре послушай Петко, или ходи постоянно с няколко авера. :D
По-добре се опитай да си уредите проблемите като си поговорите, доста по-лесно е.
С тия тъпи селяни (аз съм от казанлък те от едно близко село) не моиш си приказваш особенно като обърнат 20-30 шота текила...
На Luxeon едно време имах едни 2.1 , не бяха кой знае какво :) Междудругото - излезнал е вече SP1 за Win7 :D Отдавна не съм преинсталирал лаптопчето ;D Мисля , че му идва времето за една преинсталацийка , така че дърпам 7цата с интегриран Сервис Пак 1 ии когато си бекъпна хубу раотите ще преинсталирам :D
И усещам че тези дни ще преинсталирам :D Доста бави laptop-а вече ;D Незнам , отдавна не го бях преинсталирал - чааак от далечното лято 4 Юли 2010г. :D - Celi 8 месеца :O Това е нов рекорд за най-дълго време без преинсталация :D винаги 1месец максимум и айде преинсталация :D
казано от bat jica на 23.01.11, 21:31:
С тия тъпи селяни (аз съм от казанлък те от едно близко село) не моиш си приказваш особенно като обърнат 20-30 шота текила...
Крън ? (wasntme)
казано от bat jica на 23.01.11, 21:26:
Проблема е че тия са бивши затворници... май ша треа да си взема газов.
И да не забравиш да му изпилиш мерника. :)
казано от emzo на 23.01.11, 21:54:
казано от bat jica на 23.01.11, 21:31:
Крън ? (wasntme)
Черганово.. ше треа да са викат шийновци - те мн са мразят :D
:D:D:D АаХахаХАхаХАхаХАаххаХАХХаахахаахахахаахАХхахаахХА не не мога :D:D:D
Като бяхме малки с един авер правихме телефонен терор над един пенсионер с тази песен. Завъртаме шайбата и пускаме касетофона :D Всъщност цялата работа беше заради внучката му, но както и да е. Сега се сетих за песента, не знаех как се казва, само се сетих за “Iiiiiiiiiiiiiii Wanna MmMmmm” - пиша в чичо гугъл ей така за та**ка и хоп :D
Май му дадоха почивка. :)
Мале тоя Рони колко е смешен! :D
http://www.youtube.com/watch?v=R5ynrokwkt4
http://www.youtube.com/watch?v=ZG9eI2scSuc&feature=related
казано от П. Мочев на 24.01.11, 10:05:
Май му дадоха почивка. :)
Да бе ? :x
——-
Хед - много мразиш май летните билдери ?
И аз съм такъв :D
Избягахте ли от даскало ве?Езиковата в Пазарджик май скоро ще ни пускат и нас във ваканция...