Как да тренирам,за да подобря постиженията си със собствено тегло?

24.01.11
22:10

Здравейте!
Аз съм момче на 16.Тренирам от 6 месеца сериозно.Започнах с козметична цел-за да отслабна.Успях и оформих тялото.Работил съм със сравнително малки тежести и съм правил 8-12 повторения.Но преди месец пробвах Street Fitness-а и видях ,че съм много зле-6-7набирания за бицепс и 2-3 за гръб.Лицеви 40 ми е макса.Кофички 5-6.Разгледах разделите за Street Fitness и Crossfit-пробвах Cindy,но макс 8 рунда и умирам.Разгледах и програмите на Oranje,но не видях подходяща програма за целите ми освен 5х5,но клека и тягата ги правя макс 1BW(85кг) а лега-50-60кг.А четох,че за тази програма трябва да си доста по-силен.А като правя набирания и кофички,не усещам голямо напомпване ,защото не правя достатъчно бройки поради липса на сила.Знам,че с опити става,но ако тренирам правилно във фитнеса,ще забързам процеса.Имам 3 дни в седмицата отделени за фитнес.Спазвам и хранителен режим.Освен на фитнес ходя и на айкдио 3 пъти в седмицата.
185см висок,82-3кг.

24.01.11
22:38

Не е задължително да си супер нацепен, за да правиш 5х5. Все пак това е програма за лични постижения във килограмите, а няма определена граница. Пробвай, пък може и да стане, кой да знае?

А тя ще ми помогне ли в упражненията със собствено тегло,защото килограмите на щангите не ме вълнуват много?

24.01.11
23:17

Ще качи силата, а тя не е само в щангите :)

27.01.11
00:10

Здрасти на всички на 13 години сам и съм околко 47-50кг и сам висок околко 163 незнам това дали е добре но искам да ги кача поне на 65 храня се редовно по 6-7 пъти нянакво предложеня как да кача. Мерси предварително

28.01.11
22:23

LifeFitness0,нали така,Асен Георгиев,или се бъркам? Според мен 5х5 е добре за теб,както казаха по-горе - не трябва да си някакакъв нацепен,за да го правиш,това е за собствени постижения и качване на сила,доколкото съм разбрал.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1