Промяна в програмата ?

25.01.11
16:49

А бе хора какво става с мен бе? Каквато и четиридневна програма ( понеделник , вторник , четвъртък и петък ) измисля  , се последните дни който мускулни групи туря просто ИЗОСТАВАТ.. както и да ги разменя направо.. сега както петък правя ръце въобще немога да си ги позная - имам чуството да кажем че се ” самоизяждат ” до като гърдите като са ми в първи ден варвят мнооого добре... дайте някой пример как да си ги наредя тези упражнения или пък друг съвет защото се отчайвам и аз вече :]
П.П - Четвъртък имам на разположение около 40 мин за тренировка така , че ако някой изобщо помогне с програма да има на предвид.. :)

25.01.11
18:25

Много ти общ въпроса. Откъде да знаем, кое точно си опитвал и не е работело?
Единствено, мога да предполагам че тренираш в първи ден гърди, евентуално във втори гръб, а в последните дни крака и рамо  и ръце.
Ако е така, то освен че за мен е малко излишно да правиш цяла тренировка само за ръце, доста е възможно и да претоварваш трицепсите си или да не ги тренираш на свежо, поради умора от евентуалната тренировка на раменете в предишния ден или на следващ ден, ако “може би” си правил повечко раменни преси и т.н..

И въобще, кое точно ти изостава? Как тренираш, какво очакваш... Защо държиш на четиридневен сплит?

25.01.11
18:45

Точно така е.. ми трицепса изостава... петък правя -ръце..а така като изостава доста долната гърда в понеделник ( правя след тренировката кофички - не за трицепс а за гърда но пак изтощава и трицепса и рамото както знаем ) и в четвъртак правя... може да не са много но пак има доста ефект върху гърдите.. ама трицепса и преди като не сам ги правел тези кофички и сега като ги правя така и не отлепя.. и упражнения правих различни , и като 2 ден тренирах ръце е батко няма и няма правене на този трицепс... , че и с него почвам от поне 2 месеца , защото преди почвах с бицепса и той доста добре се поразви но този трицепс кадето и както да го въртя неще и неще .. нито маса нито релеф.. просто не ОТЛЕПЯ... :(

25.01.11
19:54

Пробвай да тренираш всички мускулни групи в две тренировки напр. в понеделник правиш гърди,гръб,рамене ,а във вторник правиш не чак толкова натоварващата тренировка- бицепс,трицепс и крака,сряда почиваш и в четвъртък и петък повтаряш тренировките.
Прави упражненията с по 8-12 повторения. Големите мускулни групи ги тренирай с по 3-4 серии ( към краката можеш и 5 ).
Малките мукскулни групи ги тренирай с по 2 упражнения.Давай си по големи почивки по време на тренировка (1:30-2:00 между серия и по 3:00 между упражнение).

26.01.11
20:46

Сега като промениха часовете в училище ( 2 срок ) и се наложи пак да сменя програмата за да може да ми пасне на часовете... я кажете има ли някой косур които да дооправя или добре съм я съчетал ?
Понеделник : Гърди , рамо , корем
Вторник : Бокс (спаринги) , крака , корем
Сряда : Гръб , трапец
Четвъртък : почивка
Петък : ръце , корем
Събота и неделя почивка :)

29.01.11
19:27

Айде бе помогнете малко дали добре съм съчетал групите или има нужда от промяна , и ако има то каква ? :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1