паласките..

21.01.11
20:41

хора , някой да ми помогне как да махна тия паласки , на крос тренажор ли на какво защото като си напомпа гърба е ужасно грозно и ме дразнят , те са ми от майка ми наследствено ;д , някой да ми помогне как да ги махна :)

21.01.11
22:03

Хаха :D От баща ми по наследство беше шкембето, но го свалих с най-вече с правилно хранене. В момента съм 12% мазнини.

21.01.11
22:09

е .. с крос тренажор нещо неможе ли стане ?! :Д всмисал ..

21.01.11
23:32

казано от Delyan на 21.01.11, 22:03:

Хаха :D От баща ми по наследство беше шкембето, но го свалих с най-вече с правилно хранене. В момента съм 12% мазнини.

Много неща се наследяват от родителите, но за щастие шкембето не е от тях.

22.01.11
02:34

Тичай,блъскай като животно и се храни правилно и тва е ;)

22.01.11
11:05

под правилно имаш предвид , без тостери баници , чипсове снаксове , шоколади , такива работи ?

22.01.11
11:19

Да, наблягай на месо и млечни продукти :]

22.01.11
11:27

ахм , добре благодаря ви за помоща :)

22.01.11
11:27

а ... не разбрах отслабва ли се от крос тренажора , пътечки .. ?

22.01.11
11:31

имам предвид , със храненето да съчетая и някакъв уред :) ?

22.01.11
11:31

Естественно ;)

22.01.11
11:38

добре , благодаря ви на всички , ако има още хора със мнения моля , споделете :)

22.01.11
11:39

а нужно ли е когато правя крос тренажора , да си купя някакъв неопренов колан , или някви такива работи ?

22.01.11
22:58

Абсурд,заеби ги тия колани,тва са митове.

23.01.11
02:26

казано от rumen_pro на 22.01.11, 22:58:

Абсурд,заеби ги тия колани,тва са митове.

x2

Неопреновите колани НЕ помагат за отслабването. Иначе си връткай велоергометъра, но също обърни внимание на храненето и ако имаш възможност, обърни голямо внимание и на тренировката с тежести. А това дето си “наследил” паласките направо ме разби...

23.01.11
11:28

еми не , защото само майка ми от семейството е с паласки , и аз ;Д ьахахь , знам много тъпо го извъртях , ще се помъча :) благодаря ви ;)

23.01.11
12:40

а някакви упръжнения за по бърз ефект ? само да не са много тежки ... да не се чувствам като марсол на другия ден

Н

23.01.11
19:26

Виж :D Т`ва  не е концерт по желание ... Трябва да намалиш процента на мазнините по тялото ти ! Примерно не може просто да кажеш махам мазнините от корема правиш коремни преси  и те се махат :D 1-во Ако искаш да  махнеш паласките ти препоръчвам да започнеш да чистиш !Тренирах известно време бокс и по състезания съм ходил и бих казал , че съм експерт по екстремното сваляне на килограми :D :D :D Препоръчвам ти сутрин рано ако можеш на гладно с кафе 30 мн - 1 час бягане след това овесени ядки с мляко през деня внимаваш да ядеш ниско калорични ястия и вяра ! :P Между другото да добавя , че почнах тая тема ... Ако не ви се виждат плочките това се дължи на мазнините по корема ... ще е по-лесно да изкарате плочките с 10 мн кардио отколкото с 200 коремни преси , но не казвам , че 10 мн кардио изкарва плочки ! Иска диета и много кардио !

До автора на темата.

Да, паласките се онаследяват, но поради причината, че кулинарните способности и традиции се предават от майка на дъщеря!
Палазките са признак за лош въглехидратен метаболизъм (лоша инсулинова чувствителност), а това пък е в следствие на лошите хранителните навици.
Оправи си яденето - намали броя на яденетата и въглехидратите и ще ти изчезнат (намалят) паласките.

Мнението беше редактирано от инж. Марин Маринов на 23.01.11 19:41.

Н

23.01.11
20:01

Да, паласките се онаследяват, но поради причината, че кулинарните способности и традиции се предават от майка на дъщеря!

Автора на темата е мъж :D :D :D

казано от Castiel на 23.01.11, 20:01:

Автора на темата е мъж :D :D :D

Така де, но предполагам, че щом казва, че паласките са му наследствени, най-вероятно ги има от малък, т.е. когато ги е получил му е готвила майка му.  Абе ще се опитам да го напиша по-просто :)

Ако баба му е готвила боклуци на времето, те може да са причината за паласките по майчина линия.
Доста вероятно е баба му да е предала на майка му рецептите и кулинарните си умения и така паласките да са се появили и в неговото семейство и това да го кара да си мисли, че са наследствени.

Надявам се, че този път ми схванахте мисълта. :)

23.01.11
20:42

да , разбрах ви :Д благодаря хехе :) ще се потрудя , ама ... немога много да ги съчетая всмисъл ... сега качвам ММ .. :С хелп ! :Д

Н

23.01.11
20:44

Или чистиш или качваш !  Другото е мит ! :D

23.01.11
20:47

да ти кажа .. честно ,  на 15 години съм .. от 3 месеца тренирам в зала , захванах се сериозно и сега качвам ММ ... пък кога ще чиста .. само господ знае ;Д

казано от Castiel на 23.01.11, 20:44:

Това не е вярно!

25.01.11
23:52

казано от Freelancer на 24.01.11, 17:42:

казано от Castiel на 23.01.11, 20:44:

Това не е вярно!

x2

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1