29.04.05
22:26
Значи на 17 год съм ръката ми е 32 см тежа 64 кг . Имам горе долу що годе някъв релеф.Но искам да ви помоля ако можете да ми направите някаква програма с която да започна искам да кача килограми,поне 10.Ако можете ще съм ви много благодарен.
П.С. ако е по силите ви кажете и какво да пия (креатин,протеин,аминокиселини) 10х преварително
29.04.05
22:31
[quote author=“GanGcTeP”]Значи на 17 год съм ръката ми е 32 см тежа 64 кг . Имам горе долу що годе някъв релеф.Но искам да ви помоля ако можете да ми направите някаква програма с която да започна искам да кача килограми,поне 10.Ако можете ще съм ви много благодарен.
П.С. ако е по силите ви кажете и какво да пия (креатин,протеин,аминокиселини) 10х преварително
Програма хранителна или тренировъчна?
Виж в сайта има готови програми тренировъчни. За хранителен режим не се наемам.
30.04.05
00:23
Не си казал стажа какъв ти е....
Иначе аз съм за:http://bb-team.org/training/000157.php
Аз бих те посъветвал в началото да не пиеш нищо, а само да ядеш качествено.
[quote author=“GanGcTeP”]Значи на 17 год съм ръката ми е 32 см тежа 64 кг . Имам горе долу що годе някъв релеф.Но искам да ви помоля ако можете да ми направите някаква програма с която да започна искам да кача килограми,поне 10.Ако можете ще съм ви много благодарен.
Поразрови се из сайта, а не форума. там имам статии, чети!