29.04.05
22:38
Значи искам малък съвет...От доста време тренирам на тая програма мисля че месец и половина ;).Първо проблема,значи гърдите ми са следните :Долната част е най голяма и е топчеста,горната част ако е това което си мисля е доло горе добре (значи мисля че е Мускула под врата абе и аз незнам ;);)),средната част ми е проблема,Гърдите в долната част стоят заоблени горе дол огоре и в средата има малка празнина :( не е толкзо масивна частта ..
Ще ви изложа и програмата си...
1>ЛЕГ 3х10-7
2>Флайс 3х10(водоравен наклон)
3>Горна част-Изтласкване на дъмпели(Разтваряния в страни)3х10-7
4>Пулоувър 3х12-15
5>Кофички 3х 10 11 12(демек качвам на сяка серия с по едно повт :))
Айде вие сте критикувайте!!!
30.04.05
00:19
Гръдните мускули са два. Горен и долен. Среден няма. Незнам как ще наблегнеш в средата.
Незнам какъв ти е стажа, но ако е по-малък от 1 година, според мен са ти много тези упражнения.
Ми стажа ми е 3 месеца от как се захванах сериозно:)
Не ми се виждат много упражненията но мога да пробам да махна напреимер водоравния наклон..А това за 2та мускула не го знаех ;)
мислех че лега и изтласкването акцентират върху срената част!!!!
30.04.05
00:29
Според мен целия ти сплит не е подходящ. Малко са 3 месеца, за да правиш толкова много упражнения. Максимум 3 упр. Аз например правя само 2 упражнения за гърди и си раста нормално.
Можеш примерно да правиш:
1. Хоризонтален лег
2. Флай от наклонена лежанка(с главата нагоре)
3. Кофички
Сега като гледам тия повторения, които си написал...свали ги на 6, според мен. А кофичките ги прави с тежести прикрепени на кръста с колан или на краката, така че да правиш 6 повторения. :wink:
[quote author=”Владимир”]Според мен целия ти сплит не е подходящ. Малко са 3 месеца, за да правиш толкова много упражнения. Максимум 3 упр. Аз например правя само 2 упражнения за гърди и си раста нормално.
Можеш примерно да правиш:
1. Хоризонтален лег
2. Флай от наклонена лежанка(с главата нагоре)
3. Кофички
Сега като гледам тия повторения, които си написал...свали ги на 6, според мен. А кофичките ги прави с тежести прикрепени на кръста с колан или на краката, така че да правиш 6 повторения. :wink:
Така ще те послушам но ще вмъкна и плоуоувъра:)
Ами последен въпрос това с неравностите в гърдите според тебе на какво се дължи..Меси пак ;) :arrow:
30.04.05
00:56