Тренировки на лостове,успоредки ...

30.04.05
11:37

Вярно това не е боди билдинг но какво мислите за 2-3пъти  сед. ходене на лостове и успоредки и така в комбинация с бягане-спринтове и кросове...дали според вас може да се направи атлетично муслулесто телосложение  развито от всякаде без изполсзване на своб.тежести ?? някакви методики да ми кажете... или поне този режим да си го спазвам през лятото докато не съм в залата....

30.04.05
12:01

Не знам,но като гледам нашия гимнастик Йордан Йовчев определено може да се направи нещо.

PS

30.04.05
17:05

Примерна програма:
Понеделник 1сер набиране с широк хват за гръб+ 1сер тесен подхват за бицепс

Сряда 1сер бавни лицеви опори с допълнителна тежест на гърба + 1сер кофички

Петък 1сер преси за рамо с гири или лицеви опори от обратен наклон с акцент за рамото + 1серклек с чанта на гърба

Системата работи ако правиш в първите 3седмици по една серия за упражнение веднъж в седмицата, и после пак 1серия, най много две. Похапвай си месце и млечни продукти. Успех!!!

30.04.05
23:32

според мен става да си правиш тренировка на лостове и успоредки но едва ли ще постигнеш кои знае какьв напредак аз преди като мальк бях по цял ден на лостовете но само дето станах доста жилав и релефен а ина4е за маса си трябват тежест поне според мен
успех все пак

01.05.05
00:23

Ако спазваш диета и поне малко тялото ти “поддаде” ще може да направиш много добро телосложение, маса + релеф и сила, сигурен съм.

И не е вярно, че е бодибилдинг, щом с него си правиш тялото значи е. :)

Според мен е най-удачно да разделиш на мускулни групи.

-гърди +трицепс
-гръб + бицепс

+корем и крака в отделно разположени споредзависи

За гърди: лиц. опори, кофички, опори на успоредка/ с различни хватове/
Гръб: набирания на лост и успоредки и висилни/тук има голям избо от хватове/
Бицепса и трицепса се товарят успоредно с гърди и гръб при подходящите хватове. Може би не е супер интензивно, но според мен е достатъчно, аз лично доста напомпени ги чувствам. :)

И с една хубава програмка с добри серии и повторения... резултати не ти мърдат.:)

УСпех

01.05.05
14:51

[quote author=“Crusial_Balistix”]Не знам,но като гледам нашия гимнастик Йордан Йовчев определено може да се направи нещо.

че той Йовчев да не мислиш, че само на успоредката тренира ?  :wink:  А как зоби не е истина

02.05.05
18:52

аз мисля да почна нещо такова, защото този фитнес вече взе да ми писва и да ме тормози. аз смятам така - 1 ден - сутрин бягане, следобед 3 серии лицеви, 3 серии кофички с широк хват,3 серии набиране с тесен хват за бицепс; 2 ден бягане, следобед 3 серии набиране с широк хват (ще редувам пред и зад врат да кажем през седмица), 3 серии “обратни лицеви” - висиш от успоредка да кажем, огледално на лицеви опори, 3 серии полукофички, дето ръцете са ти зад гърба и надигаш тялото. краката си се тренират от бягането пък рамото може да го пренебрегна или раменни преси с гирички. но според мен това си е за тонус и кондиция, не би дало кой знае какви резултати

NE

02.05.05
20:32

Лично познавам 3ма, 4ма дето само от “лостове и успоредки” направиха много добри тела, хем силни, хем релефни, хем с известна маса, или най-то4но казано красиви. На лоста има много възможности за тренировка. Ако си начинаещ си правиш само набирания и като си покачиш малко силата и развиеш техниката почваш разни щуротии като коремно ( възлизане), гръбно и т.н. На успоредка кофичките са доста добро упражнение за гърди и трицепс и ако се комбинират с лицеви опори( различни) доста добре може да наторват. Аз сега си правя 1 ден 3 серии бавни лицеви тясно, 4 серии кофички до отказ; 2 ден - почивка, 3 ден набирания - 3 вида хват х 3 серии = 9 серии, 4ти ден почивка, 5ти ден почивка, 6ти ден набирания+лицеви опори за тонус повечко. На мен ми действа доста добре, но не я изтъквам като универсална или пък изобщо правилна , защото сам съм си я мислил, а аз не съм особено ПРО:)

02.05.05
22:52

newman, че добре си е, кво му има... :)

Аз се опитвам да правя изчистени тренировки с разделение на мускулните групи за по-добри резултати. Ползвам и  дъмбел за по-добро натоварване, но гимнастическите са основата.

5T

09.04.09
20:25

аз също ходя всеки ден на лостове и бягам,не знам какъв ще е точно ефекта,но ми харесва да спортувам

10.04.09
15:39

ти ,ако си мислиш,4е Йовчев тренирам само на успоредки и не пие “нищо” си много заблуден

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1