Завръщането на Аби

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.07.09
21:10

Единадесети “скачащ” ден,07.07.09г

20мин скачане на въже , 110 об/мин  :coolmad:
1ва кръгова тренировка-трите ми упражнения за корем в три серии по 30 повторения
2ра кръгова тренировка- 2 серии по 20 клека с 4кг,модификация на плие ;2 серии по 5 лицеви упори (не се смейте за малката бройка,уча се;и преди съм правила,но кръстът ми ме болеше,което говори за неправилна техника)

Имам 2 въпроса и моля за съдеиствие:

1.В каква последователност да правя силовите упражнения-коремни преси,лицеви упори и клекове?Тази последователност удачна ли е?
2.Кога е добре да скачам на въже-преди силовата или след нея.Или пък преди и след по,например,20 мин?

07.07.09
21:44

Аби, ако те боли кръстът от лицеви опори, то най-вероятно тазът ти хлътва надолу, т.е. тялото не е изпънато. За целта стягай мускулите на корема.
Скачай след силовата. А преди нея - няколко мин. за загряване. Клек, лицеви опори, коремни преси. Ако те боли кръстът и при коремните преси, прави крънчове на земя - идеални са.

Мнението беше редактирано от Инис на 08.07.09 10:42.

08.07.09
09:30

Хей,ето я и днешната ми дванадесета “скачаща” тренировка ,08.07.09г :

10мин загрявка със скачане , 134 об/мин
1ва кръгова тренировка - плие 3 х 20 ,напади 3 х 20 (за всеки крак по 10 ) , 3 х 10 лицеви опори
2ра кръгова тренировка - трите ми упражнения за корем в 3 серии по 30 повторения
20мин скачане на въже , 122об/мин

Определено мн ми хареса.Плановете за нататъка са да увелича кардиото в края на тренировката до 25-30мин ,да увелича бройките на клековете ,нападите ,лицевите опори и коремните преси.
Сигурна съм,че тази тренировка ще ми донесе желаните резултати

09.07.09
13:10

Здравейте  ;-P
Тези дни се чувствам уникално от моите тренировки.Вчерешната много ми хареса.Сутринта се събудих леко схваната от мускулна треска,ама като се раздвижих и тя се поуталожи малко.Иначе беше от тая,сладката болка,дето не е много силна,но те кара да се чувстваш добре,защото усещаш,че си направил нещо добро за тялото си.Някой веднага ще ме оборят,че не е хубаво да имаш мускулна,щото едва ли не връщаш тялото си на задна позиция,но според мен ми малко по-голямо натоварваме,каквото беше моето,е нормално да се отдели малко млечна кислеина.И това даже ме стимулира днес да бъда още по-упорита на тренировката ми,защото аз съм на принципа : “Клин ,клин избива”.
Днес се зачетох в предишният дневник на Дива и се натъкнах на един пост на Уини,където казва че е хубаво да се направи загряващ масаж преди тренировката.Аз не знам доколко го разбрах правилно това или го модифицирах,но се сетих,че имам един загряващ антицелулитен масажен гел и реших да намажа коремчето,бедрата и дупето с тях и определено усетих якото загряване.По едно време все едно направо горях...то без него го има този ефект,представете си с негово участие какво става.. Хареса ми,ще го прилагам и за нататъка.

Моята тринадесета “скачаща” тренировка,09.07.09г:

10мин загрявка със скачане на въже , 134об/мин
1ва кръгова тренировка - 3 х 25плиета с 4кг (+5), 3 х 30 напада (+5 повече за всеки крак ),12 лицеви опори ( +2 )
2ра кръгова тренировка - трите упражнения за корем в три серии по 30 повторения (+5)
25мин кардио ,скачане на въже , 124об/мин (+5 мин повече кардио)

09.07.09
13:15

Аби, а ти как скачаш? С два крака или ги редуваш?? Бъркаш ли от време на време или като почнеш да скачаш и нито веднъж не закашаш въжето с крака??  :)

09.07.09
13:54

казано от Мария Никифорова на 09.07.09, 13:15:

Аби, а ти как скачаш? С два крака или ги редуваш?? Бъркаш ли от време на време или като почнеш да скачаш и нито веднъж не закашаш въжето с крака??  :)

Скачам и с двата крака.Преди ,като започнах да скачам сериозно,скачах и с двата крака.Но от около половин-една година редувам краката,повече ми харесва така,пък и мисля,че е по-щадящо гърдите.ПРилича си на бягане,ама си е на място  ;-P Естествено,че бъркам.Иначе мога да издържам и по много време без да греша,но цялото време...абсурд,не мога да си кривя душата в това отношение.Но с времето определено се увеличава времето,в което се скача без грешка.Трябва повече практика  ;-P

И аз се записвам в отбора - днес скачах :) Ама съм злеееееееее

09.07.09
15:33

Суперрррррррр  ;-P Пожелавам ти успех.Ти си си инат по природа и бързо ще напреднеш,та скоро ще се състезаваме...Важното е стимул да има  :-)

За “бъркането” при скачане предлагам метод, който съчиних за себе си. На всяко спъване добавете 5-10 секунди към времето или 5-10 скока, зависи как отчитате. Много, много мотивиращо, стига да не кръшкате от собствения си принцип. :)

А за редуването - щади определено прасците, аз издържам повече време при по-високо темпо така. Дали пази гърдите, не мога да кажа. :)

Мнението беше редактирано от Димитър Михайлов на 09.07.09 16:23.

09.07.09
16:26

казано от Димитър Михайлов на 09.07.09, 16:21:

За “бъркането” при скачане предлагам метод, който съчиних за себе си. На всяко спъване добавете 5-10 секунди към времето или 5-10 скока, зависи как отчитате. Много, много мотивиращо, стига да не кръшкате от собствения си принцип. :)

А за редуването - щади определено прасците, аз издържам повече време при по-високо темпо така. Дали пази гърдите, не мога да кажа. :)

Е,хубаво,че вече се поусъвършенствах,че ако ми беше трениор като се учих да скачам щтеше мн да ме поозориш  ;-P
Относно щаденето на пръсците какво точно искаш да кажеш-че се качва по-малко мускулна маса ли?Ако е така-перфектно,значи съм открила своят начин на скачане.
А при теб как върви скачането,спомня1м си,че преди ме разпитваше малко за техника

Не мога да кажа за мускулната маса, но не една и две крампи съм отнасял от скачане с двата крака. Когато ги редувам, единият почива, докато другият поема натоварването и така не усещам “пренапомпване” толкова бързо. При мен иначе върви, почти успявам да държа 10 мин при 200 об.

09.07.09
16:40

казано от Димитър Михайлов на 09.07.09, 16:33:

Не мога да кажа за мускулната маса, но не една и две крампи съм отнасял от скачане с двата крака. Когато ги редувам, единият почива, докато другият поема натоварването и така не усещам “пренапомпване” толкова бързо. При мен иначе върви, почти успявам да държа 10 мин при 200 об.

200 в минута????Уоу,браво,ето кой ще гоня...ама си е друго като скачаш за малко време,щото аз трябва да си щадя силите,за да издържа до 25мин.Ама мн да не се оправдавам,че загрявката ми е 10мин  :red:
Браво,мн ти се кефя тогава  ;-P

09.07.09
16:48

И аз мисля да джойна дъ клъб...че като видях цената на фитнес картите в Италия и ми падна челюстта...ще се скача на въже! ;)

09.07.09
16:51

казано от Allegra на 09.07.09, 16:48:

И аз мисля да джойна дъ клъб...че като видях цената на фитнес картите в Италия и ми падна челюстта...ще се скача на въже! ;)

Ще останеш доволна,повярвай ми..А и виж,увеличаваме се,мн се радвам.То моят дневник се превърна във фен клуб на въжето,но това може само да ме радва  ;-P

09.07.09
16:54

казано от abigale099 на 09.07.09, 16:51:

казано от Allegra на 09.07.09, 16:48:

Ще останеш доволна,повярвай ми..А и виж,увеличаваме се,мн се радвам.То моят дневник се превърна във фен клуб на въжето,но това може само да ме радва  ;-P

Малко офф топик, ама като го прочетох това “Ще останеш доволна, повярвай ми..” и се сетих за Виктор Калев как имитира Галена и как баща и казва: “Слушай татю си, доволна шЪ останеш”...  :lol: Сори за офф-а, ама не се сдържах

Аби, аз миналата година правех 20-35 минутни сесии скачане на въже и да ти кажа, не беше по-успешен резултатът от 10-15 минутните (но на по-високо темпо). Опитай да се “раздадеш” за 10 минути и си дай сметка за себе си, дали има смисъл от по-дълготрайно рипане.

09.07.09
20:20

казано от Димитър Михайлов на 09.07.09, 20:01:

Аби, аз миналата година правех 20-35 минутни сесии скачане на въже и да ти кажа, не беше по-успешен резултатът от 10-15 минутните (но на по-високо темпо). Опитай да се “раздадеш” за 10 минути и си дай сметка за себе си, дали има смисъл от по-дълготрайно рипане.

Добре де,ама нали при кардиото гожорим за продължителност,интервали...Пък и аз си имам едно 10-минутно скачане и другото е по-скоро умерено,на моменти давам и по-бързо...абе както споменах,става дума за по-продължителна тренировка,наречена кардио  ;-P
Поправеете ме ако греша,ама си мисля,че ще има ефект от такава тренировка.Наистина бих се радвала на коментари по темата

Аз не казвам, че си на грешен път, на мен просто ми доскучава, ако няма някакъв мотивиращ музикален ритъм наоколо. Затова в рамките на 10-15 минути правя интервали - бавни и бързи. Почвайки от около 120 об. за около 2 мин., докато ръцете и краката започнат да са на едно мнение за координацията. После ускорявам за още няколко минути - към 5-6-7 става пик и се старая да достигна максимално темпо. После за около 2 минути пак забавям, докато се нормализира пулса и на финалната права правя атака отново до макс-а.

Изглежда голяма математика, но си го планирам по-просто - бавно, средно, бързо, средно, бързо. Това на равни интервали за 10-15 минути.

09.07.09
20:50

казано от Димитър Михайлов на 09.07.09, 20:28:

Аз не казвам, че си на грешен път, на мен просто ми доскучава, ако няма някакъв мотивиращ музикален ритъм наоколо. Затова в рамките на 10-15 минути правя интервали - бавни и бързи. Почвайки от около 120 об. за около 2 мин., докато ръцете и краката започнат да са на едно мнение за координацията. После ускорявам за още няколко минути - към 5-6-7 става пик и се старая да достигна максимално темпо. После за около 2 минути пак забавям, докато се нормализира пулса и на финалната права правя атака отново до макс-а.

Изглежда голяма математика, но си го планирам по-просто - бавно, средно, бързо, средно, бързо. Това на равни интервали за 10-15 минути.

E,aз в моите интервали н съм толкова стриктна.По-скоро започвам малко по-бавно,пле увеличавам,на моменти несъзнателно намалям скоростта,после се усещам и забързвам..не мога да кажа колко са ми оборотите,моите сметки са средно аритметично :-)
Относно доскучаването...аз гледам филмче и затова не ми пречи,даже ми е забавно и зарибено..Е,ще видим докога ще издържа на тази програма.Но утре определено ще се почива,защото най-много да претренирам,а няма смисъл

10.07.09
11:21

Тялото привиква и на скачането, тъй че от време на време сменяй с тичане или друго. Аз правя бая бедър от скачане на въже, ти как си?

10.07.09
19:09

казано от diva 97 на 10.07.09, 11:21:

Тялото привиква и на скачането, тъй че от време на време сменяй с тичане или друго. Аз правя бая бедър от скачане на въже, ти как си?

Чела съм,че привиква а интензивността на скачане,затова се опитвам да я вдигна,ама засега леко неуспешно.Ама ся си намерих и стимул..да надмина 200об/мин,но едва ли ще е утре...Важното е,най-малкото,себе си да надмина,т.е. 135 об/мин.
За смяна на кардиото-засега се чувствам добре.А и като време нямам много възможности да излизам навън да спортувам.Покрай отспуски и сесии е много напечено в работата и карам и извънредни смени.Отделно имам и да си взимам още един изпит,преди да получа дипломата си.И понеже тези дни,четейки твоят дневник много се вдъхнових да не спирам да тренирам и докато уча...очакват се напрегнати 2 месеци...Но....аз ще се справя!!!
А относно бедрото-преди се притеснявах,че ще ми наедреят краката,основно пръсците,ама наскоро се огледах в една витрина,бях с пола,и определено мн приятно се изненадах и си харесах краката.Пък и ако наедреят,те се свалят,както направи ти наскоро.
Днес си купих нова опаковка л-карнитин и см решила до морето да го пия стриктно,без да забравям,ккато преди.И да го пия не само преди тренировка,ами и преди лягане..всеки ден.А тренировката смятам да я правя през ден,мисля,че добре ще се получи  ;-P

11.07.09
18:34

Здравейте,сладури  ;-P
Днес ми беше уникално тъп ден,изпълнен с мног нерви,напрежение,караници...Направо си се чудя още как не ис го изкарах на някой клиент днес...Шегувам се,не е етично  :red:
Но от сутринта ми тръгна кофти деня..сигурно защото на тренировката ми никак не бях във форма и оттам се изнервих,пък и ПМС ме мъчи вече,май.Това ми беше най-измъчената и изнасилена тренировка от доста време насам.Обаче...играх го инатЧНе ми се случва често,ама ми беше зле,по едно време ми се виеше свят,нямах сили,но си казах ЩЕ СИ ДОВЪРШИШ ТРЕНИРОВКАТА!

Ето я и въпросната четиринадесета “скачаща” тренировка,11.07.09г:

10мин скачане за загрявка ,134об/мин (за малко да станат 135)
моите кръгови тренировки:
1.плие(3 х 25),напади(3 х 30) и лицеви опори ( 3 х 12)
2.Упражнения за корем -3 вида ,всеки в 3 серии по 30 повторения

25мин скачане на въже , 116об/мин

Честно казано при това състояние,при което бях,дори не се разочаровах от оборотите,тъй като по едно  време си мислих,че и 100 няма да мога да направя,но към десетата или петнайстата минута се стегнах.НА мен нещо ми стана на силовите упражнения.Може и от ПМС да е ,знам ли..
Но после пак усещах удовлетворение от това,че си направих всичко,цялата тренировка докрай,не се предадох.И така изкачвам още едно стъпало нагоре към успеха  ;-P

11.07.09
18:40

казано от abigale099 на 11.07.09, 18:34:

Здравейте,сладури  ;-P
Днес ми беше уникално тъп ден,изпълнен с мног нерви,напрежение,караници...Направо си се чудя още как не ис го изкарах на някой клиент днес...Шегувам се,не е етично  :red:
Но от сутринта ми тръгна кофти деня..сигурно защото на тренировката ми никак не бях във форма и оттам се изнервих,пък и ПМС ме мъчи вече,май.Това ми беше най-измъчената и изнасилена тренировка от доста време насам.Обаче...играх го инатЧНе ми се случва често,ама ми беше зле,по едно време ми се виеше свят,нямах сили,но си казах ЩЕ СИ ДОВЪРШИШ ТРЕНИРОВКАТА!

Ето я и въпросната четиринадесета “скачаща” тренировка,11.07.09г:

10мин скачане за загрявка ,134об/мин (за малко да станат 135)
моите кръгови тренировки:
1.плие(3 х 25),напади(3 х 30) и лицеви опори ( 3 х 12)
2.Упражнения за корем -3 вида ,всеки в 3 серии по 30 повторения

25мин скачане на въже , 116об/мин

Честно казано при това състояние,при което бях,дори не се разочаровах от оборотите,тъй като по едно  време си мислих,че и 100 няма да мога да направя,но към десетата или петнайстата минута се стегнах.НА мен нещо ми стана на силовите упражнения.Може и от ПМС да е ,знам ли..
Но после пак усещах удовлетворение от това,че си направих всичко,цялата тренировка докрай,не се предадох.И така изкачвам още едно стъпало нагоре към успеха  ;-P

И моят ден беше смотан. Цял ден не може да реши дали ще вали или не. Налягането се променя през 2 минути и кръвното ми се побърка. Тренивката беше ок, обаче после така ми падна кръвното, че щях да се гътна. Онзи ден беше 75/55-60 днес сигурно е било 60/40. Няма такъв тъп юли месец. Пък иначе съм енергична.

11.07.09
19:09

Оф,не знам от времето ли е или ПМС,възможно е и да е претренираност.Щото изведнъж започнах да тренирам по-тежко...За някой може д аим се вижда лека тренировката,ама на мен май ми дойде в повече...
Но НЯМА ДА СЕ ОТКАЗВАМ!

13.07.09
10:01

Ето ме и мен ;-)
След един нетренировъчен ден,следва етсесвено тренировъчен-по новата ми схема  ;-P Ще видим доколко ще проработи тя при мен,защото вече втора тренировка едвам избутвам.Е,тази определено беше по-добра,нямах онези неразположения отпреди 2 дни,когато направо ми се виеше свят и ми се гадеше.Но е факт ,чв пак нямах особено желание за тренировка и инатът беше движеща сила.Но отдавам всичко на “любимото” ПМС.Поне в настроението съм по-добре-нямам намерение днес да скачам на никого  :coolgrin:

Ето я и петнадесетата “скачаща” тренировка:

10мин загрявка със скачане на въже иии.... 147об./мин... рекорд!!! Досега ми беше 135об./мин
2те ми кръгови тренировки,бройките бяха като предният път
25мин кардио с въже 118об./мин-тук винаги оборотите са ми по-малко,но все пак при тази продължителсност става дума и за издръжливост...но и за тези обороти имам амбиции  %-P

От утре смятам да вклуча вече и храната в дневника ми,че доскоро все си я криех  :red: ,но не обещавам на 100%
Ама имам нужда да я вписвам,защото в последно време много се оливам със сладкото и мисля,че то сериозно ме спъва.
Чудя се дали бързите въглехидрати могат да имат пръст в по-ниската работоспособност и желание за тренировка?Моля по-вещите да се изкажат  :-) Подновявам и приема на хром,дано този път усетя действието му

13.07.09
10:36

казано от abigale099 на 13.07.09, 10:01:

Чудя се дали бързите въглехидрати могат да имат пръст в по-ниската работоспособност и желание за тренировка?

Според мене зависи от количеството....  :)  Иначе то ясно, че в една вафла няма нищо хранително, ама пък е сладичка....  ;-)

Мнението беше редактирано от maria на 13.07.09 10:38.

13.07.09
10:58

Чудя се дали бързите въглехидрати могат да имат пръст в по-ниската работоспособност и желание за тренировка?Моля по-вещите да се изкажат  :-) Подновявам и приема на хром,дано този път усетя действието му

Бързите въглехидрати ти дават бързо енергия. Би трябвало да ти повишават работоспособността и желанието за тр-ка. Ако инсулинът ти играе много, обаче, може половин-един час след консумация на бърз въглехидрат да ти стане изморено и мързеливо ид а ти се яде още нещо сладко.

13.07.09
18:09

казано от Limka на 13.07.09, 10:58:

Бързите въглехидрати ти дават бързо енергия. Би трябвало да ти повишават работоспособността и желанието за тр-ка. Ако инсулинът ти играе много, обаче, може половин-един час след консумация на бърз въглехидрат да ти стане изморено и мързеливо ид а ти се яде още нещо сладко.

То при мен този глад за сладко... огромен е.Но ЩЕ ГО ОВЛАДЕЯ.
А и днес наистина ги приемах половин -един час преди тренировката.Преди да започна със агрявката имах много хъс,сигурно от л-карнитина,но определено желанието ми бързо затихна на силовата,пък и на второто кардио..Абе да се надявам,че е от ПМС и си е временно женско неразположение..Пък и от сладкото да е...нали ще го намалявам  ;-P

14.07.09
21:02

Днес,14.07.09г,нетренировъчен ден

Ето го и обешаноо меню....Определено днес бях по-стриктна,само като си помислях,че всичко ще се вписва...има ефект

закуска: около 100гр. препечен пълнозърнест хляб,малко кашкавал,филе,2 яйца,2 малки корнишона
двойно дълго кафе
1 кисела ябълка 
около 60гр пълнозърнест хляб ,със сирене, филе
1 кайсия, половин краставица
бейк ролс ,нямаше как  :red:

14.07.09
21:22

казано от abigale099 на 14.07.09, 21:02:

Днес,14.07.09г,нетренировъчен ден

Ето го и обешаноо меню....Определено днес бях по-стриктна,само като си помислях,че всичко ще се вписва...има ефект

закуска: около 100гр. препечен пълнозърнест хляб,малко кашкавал,филе,2 яйца,2 малки корнишона
двойно дълго кафе
1 кисела ябълка 
около 60гр пълнозърнест хляб ,със сирене, филе
1 кайсия, половин краставица
бейк ролс ,нямаше как  :red:

Ама винаги има как. Вечеря от бейк ролс не еникак разумно и ти обезмисля подскачането.

14.07.09
22:05

Другият вариант беше да не ям повече нищо,а знам ,че и с глад нищо не се постига.Не че днес мн се наядох...

15.07.09
06:41

Ето я и моята шестнадесета “скачаща” тренировка,15.07.09г.:

10мин загрявка със скачане на въже , само 130об./мин
кръгова тренировка- 3 х 25 плиета с 4 кг , напади 3 х 30 с 4 кг ,3 х 12 лицеви опори
упражнения за корем ,”откраднати” от Ленкс - http://www.youtube.com/watch?v=HMdSor8_UI0&feature=related

(За следващата тренировка ще прибавя и втората част от упражненията http://www.youtube.com/watch?v=R34yAmgv-Mw&feature=related ;засега исках само да изпробвам тези)

25мин кардио-скачане на въже ,108об./мин (много зле,ама пак мн жестоко ме забляха предните части на подбедриците..дано до 17ти ми мине)

Е,това е от мен.Желая ви слънчeв и усмихнат ден  ;-P

Мнението беше редактирано от abigale099 на 15.07.09 18:34.

15.07.09
18:44

Eто ,дойде и моментът на страшният съд...хахаха...нещо не ме вълнува вписването на менюто,защото по-скоро се изнервям като трябва да се ограничавам.А аз всъщност не съм на някаква особена диета.А и то се вижда от яденето ми.Знам,че ще има недоволни,но... важното е,че аз не се чувствам гузна и че мисля,че знам какво причинявам на тялото си (опс,това май вече сме го чували  ;-P )

Та....:
около 100гр. пълнозърнест хляб Вита,кашкавал,1 домат
дълго кафе
1 слива и 3 кайсии
около 70гр пълнозърнест хляб Вита,салам и кашкавал
Corny банан
малко диня

Мнението беше редактирано от abigale099 на 15.07.09 20:30.

15.07.09
21:09

казано от abigale099 на 15.07.09, 18:44:

Eто ,дойде и моментът на страшният съд...хахаха...нещо не ме вълнува вписването на менюто,защото по-скоро се изнервям като трябва да се ограничавам.А аз всъщност не съм на някаква особена диета.А и то се вижда от яденето ми.Знам,че ще има недоволни,но... важното е,че аз не се чувствам гузна и че мисля,че знам какво причинявам на тялото си (опс,това май вече сме го чували  ;-P )

Та....:
около 100гр. пълнозърнест хляб Вита,кашкавал,1 домат
дълго кафе
1 слива и 3 кайсии
около 70гр пълнозърнест хляб Вита,салам и кашкавал
Corny банан
малко диня

Мила ,той въпросът не е дали ние ще сме доволни от храната ти. Имаш цели, вземаш мерки изпълняваш си целите. Това става с ограничения обаче. Ако искаш просто да си тренираш за тонус и да ядеш боклуци/корни, бейк ролс, салам/ никой нищо не може да ти каже. Това си е лично твоя работа. И изобщо няма нужда да си на диета по принцип, но за боклуците трябва да си безкомпромисна. Ти си медицински рабоник ако не се лъжа и трябва да ти е ясно какво правят тези отрови с тялото ти, както казваш. Естествено ,че от веднъж нищо няма да стане, но то се натрупва. Оф айде стига съм мрънкала. Просто виждам влиянието на тези храни върху сина ми и не само и откачам.

15.07.09
21:25

Е,аз също много се отчйвам,гледайки хората как лакомо “нагъват” какви ли не боклуци.Е,и на мен ми се случва,но това в никакъв случай не е всекидневно.Отдавна не бях хапвала нито Корни,нито Бейк ролс,но едва ли има смисъл да го споменавам,става като ведин вид оправдание  ;-P Просто всичко трябва да е с мярка.А аз ,смея да твърдя,знам,къде е границата на нормалното.
Да,отрови са,но все пак човек има нужда и от такива отрови от време на време... Аз сега си позволявам такива неща,наи-малкото,защото съм в ПМС и неистово ги желая... Иначе само ще се измъчвам.А животът е твърде кратът,за да си развалям настроението заради това,че са ми се ядяли въглехидрати,пък не трябвало...,примерно.За мен по-важното на този етап е,че не пропускам нио един ден,от предвидените,да тренирам.И въпреки че на моменти хич не се чувствам в кондиция,лошо ми е,подута съм,та дори и тази ужасна болка в краката...аз все още стискам зъби и се боря за моята заветна цел,оято виждам,че е започнала да се приближава.Всеки най-добре сам преценява възможностите си,мисля,че и аз съм го направила.А и тук неведнъж е ставало дума за това,че всеки организъм откликва по различен начин на храни и тренировки  ;-P
И все пак,Дивичка,мерси за загрижеността . Много се възхищавам на твоите резултати и затова държа и на мнението ти.И макар понякога да се показвам твърдоглава...все нещо достига до мозъчето ми  :-)
Лека нощ

05.10.10
13:56

Новото завръщане на Аби  :)

Хей,приятели,аз пак съм тук  :)  Не че присъствието ми не е постоянно,но беше неосезаемо.
Иначе мисля дневникът ми да бъде само тренировъчен,за да може да следя напредъка си.Засега храната ще липсва,занапред ще видим.Е,разбира се ако имам някакви въпроси относно храненето ще се радвам да получавам съвети.Обяснението защо тя ще липсва е,че когато и обръщам много внимание,почвам супер много да се впрягам и се депресирам и всичко отива по дяволите.
Сега съм се зарибила да правя кръгова тренировка,или както аз му викам-моята версия на crossfit.
Понеже нямам време да ходя до залата реших да се позаредя малко с уреди.Засега в тренировката ми влизат дъмбел от 12,5кг,въже за скачане и уреда за корем Ab swing,за който знам,че ще обера много негативи,ама мен ме кефи и според мен има ефект,особено ако променям положението на тялото.
Последната ми тренировка беше следната:

5 кръга от :
20 клека с 12,5кг
20 флайс с 2х 5кг
35 коремни преси
400 скока
total: 24min 19sec

По-късно ще опиша днешната ми тренировка,а сега ви пожелавам лек и усмихнат остатък от днешния ден :)

05.10.10
18:31

Днес тренировката беше като тази вчера.Разликата във времето е минимална(този път 25min,25sec),но да кажем,че бива,при положение ,че имам малко здравословни проблеми.
Да въведа и последните мерки,язетина 13.09.2010:
61,7кг
талия- 70,5см
ханш-99,5см
бедро- 56,5см
коляно-38,5см

Не е ли време да се “завърнеш истински”? :)

04.02.11
22:55

Дам ,и аз все се каня да започна отново да го водя,особено като гледам,че дост от предишните съфорумци се завърнаха,но не ми се вписва храна.Предпочитам  да наблягам на тренировките.Иначе не съм прекъснала тренировките,даже тези дни се хванах по-сериозно,но още се колебая :)

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1