Препоръки за тичане

PA

29.01.11
18:41

От около 20 дена бягам от 3-5 пъти на седмицата.Бягах главно следобяд
Сега вече съм решил да бягам на гладно сутрин.
Целта на бягането ми е да сваля килограми.
Въпроса ми е сутрин като бягам на гладно дали е добре да пия кафе защото съм чувал че е добре да се пие кафе но чисто без захар.И отделно да попитам ако пия кафе обикновено си правя Нес кафе с мляко в случая с вода ли трябва да е или не проблем да е мляко.
И последно сега бягам от 3-5 пъти ако бягам всеки ден по добре ли е ?

29.01.11
19:04

по колко време бягаш ,колко кг си , възраст?

PA

29.01.11
19:09

Около 25-30 мин като  бягам 5 мин и след това вървя около 30 до 60 секунди и след това пак бягам.
84 килограма 177 см ,24 години.Имам мускулна маса искам да изчистя сега гледам да подбирам храната до колкото мога

GU

29.01.11
19:37

кафето може да е с мляко няма проблем.но махни захарта и включи един зелен чай с щипка канела преди и след тичането
а и мога да ти дам програма за тичане с която ще с валиш по бързо ако имаш интерес

29.01.11
19:47

Е какво искаш да чистиш с това бягане? На 24 си и си 84 кг твърдейки ,че имаш мускулна маса.С този ръст и тези килограми аз си представям 1 нормално тяло ,което единствено му трябват тренировки.С бягането най-много да изгубиш мускулната си маса и да станеш прекалено слаб.Иначе все пак,ако държиш на бягането тичай по 40-45 мин. с нормално темпо.Аз лично,когато бягах последните 5-10 мин. , бягах с доста бързо темпо ,но го правих за издръжливост.
П.П. Аз предпочитам повече велоергометър,но все пак всеки според целите си. :) . Отностно кафето аз го правя и с вода,и с мляко.

Мнението беше редактирано от Daniel Dimitrov на 29.01.11 19:50.

PA

29.01.11
19:59

Ще съм ти благодарен ако ми дадеш програма за тичане.А относно това за чая значи да пия и чай и кафе преди бягането ли?

Ами 84 кг ми са много аз по принцип изгледам масивно но имам излишни мазнини и завота искам да сваля.Явно нямам достатачно мусклулна маса.
Тренирам в домашни условия и нямам велогометер и затова тичам.

GU

29.01.11
20:17

казано от pavel_v на 29.01.11, 19:59:

Ще съм ти благодарен ако ми дадеш програма за тичане.А относно това за чая значи да пия и чай и кафе преди бягането ли?

Ами 84 кг ми са много аз по принцип изгледам масивно но имам излишни мазнини и завота искам да сваля.Явно нямам достатачно мусклулна маса.
Тренирам в домашни условия и нямам велогометер и затова тичам.

пуснал съм ти програмта на лични съобщения

PA

29.01.11
20:33

Нищо не съм получил ако межеш да я сложиш в темата ще съм ти благодарен

PA

29.01.11
20:34

я

GU

30.01.11
16:12

4

Мнението беше редактирано от Guletlaskacha на 30.01.11 16:14.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1