Упражнения за корем.ПОМОЩ!

02.02.11
10:47

Значи...за 2 месеца надебелях доста .. от 67кг на 77! И корема ми стана като бременен в 7-я месец ... УЖАС! Въпроса ми към вас е следен ... как мога да си сваля корема и да го стегна (дори и малко) в домашни условия? Също така и бицепс искам .. но нямам дъмбели , нито нищо , но по-важно ми е корема ! Трябва ли някаква диета или .. ? 177 съм висок и 77 кг ...

02.02.11
11:35

Ммм, добре си си похапнал тия два месеца май.
С упражнения за корем няма да го свалиш, трябва да си вкараш храната в ред. Изчисти боклуците, намали въглехидратите, пий вода и ...не е лошо да спортуваш нещичко. Разгледай в раздела за хранене по - подробно, за да се ориентираш що е това хранителен режим. Яж редовно.
И не гладувай.

02.02.11
11:43

Ако ям плодове и зеленчуци 2-3 седмици и правя коремни преси .. ще има ли ефект ?

02.02.11
12:04

Искаш да си спестиш четенето, няма лошо, но ако търсиш добър резултат, няма да мине без него.
Искаш да ти се преразказват книги и доста информация.

Между другото, да ядеш само плодове и зеленчуци и да правиш коремни преси с цел да свалиш корема, е една от най - големите недомислици на хората.
Няма да има ефект. Може да отслабнеш, но заедно с това ще станеш още по - мазен на вид. Трябва ти протеин, а и мазнини.
Поразгледай статиите за хранене и раздела във форума и ако имаш конкретни въпроси, питай. Хората обикновено си правят планове за това как ще хранят съобразно целите си, и ти трябва да направиш същото.

казано от Velislav Angelov на 02.02.11, 11:43:

Ако ям плодове и зеленчуци 2-3 седмици и правя коремни преси .. ще има ли ефект ?

Дай и останалите 30-40 фактора, които оказват влияние, и ще ти отговорим.

02.02.11
12:17

Прочетох ... благодаря ! А някакъв спорт да ми препоръчате .. ? Тренирал съм като малък доста спортове .. лека атлетика , футбол, баскетбол , спортна стрелба , фитнес 1 година и т.н...

казано от Velislav Angelov на 02.02.11, 12:17:

Прочетох ... благодаря ! А някакъв спорт да ми препоръчате .. ? Тренирал съм като малък доста спортове .. лека атлетика , футбол, баскетбол , спортна стрелба , фитнес 1 година и т.н...

Който ти доставя най-голямо удоволствие и може да го практикуваш редовно.

02.02.11
12:28

Ще измисля нещо..благодаря!

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1