Лаф моабет - том трети

Темата е заключена.
Прескочи до:

01.02.11
11:44

Ей пак съм изтървал нещо :D

казано от Madboy на 01.02.11, 11:35:

head_hunter Ти в България ли живееш ? Че тея работи дето ги описваш баш тук ако знаеш как пък стават.... (говоря за арестите) :D
И кво, ще го затворят в клетката на някое районно дето ще си говори с дежурния, ама вкарваш филмите :D

Опа. ти си се опитал да го сплашиш, нИ схванЪх.

Затова никакви арести, само да ми го прати... И без това с тая криминалистика и това наказателно право дето го уча сега... :D

Десо май се е превърнал във вълкът на аватара си ... И сам вълкът е сам ! - моя мъдрост

Всъщност природата винаги ми се е доближавала до вълка единак :) В тоя живот трябва сам да се изправяш срещу трудностите и да ги пребориш. Дори понякога е нужна малко смелост да се изправиш и срещу съдбата, макар че знаеш , че поражението е неизбежно. Но няма нищо по каляващо волята, от това да вдигнеш гордо глава и да я предизвикаш отново ;)

Мнението беше редактирано от Десимир Петров на 01.02.11 11:54.

01.02.11
12:17

казано от CKOTA на 01.02.11, 11:27:

Преброявате ли се?

Вече 3 часа си чакам паролата на yahoo.
Яд ме е, че не ползвах абв.

01.02.11
12:28

Що на абв-то пъ-бързо ли идват? Аз не съм в творческо настроение още, но определено онлайн ще стане номера...

аз нямам 18.. ама броя ли се ? :D

01.02.11
12:33

казано от kristiancho на 01.02.11, 12:30:

аз нямам 18.. ама броя ли се ? :D

Ти си машина, те не се броят !!!!! (bow)

:D :D :D хаха

01.02.11
12:40

не- ти само се строяваш... : )

заради тебе и трибоеца България ще осъмне с един жител по-малко... тва’ си е престъпление срещу нацията .... :D

01.02.11
12:54

Охаааа, набарах едно място, пекат пържолки, малко ми е далече от работата, ама ще щъкам със служебната кола.
Дори зарибих началника си, да се храни здравословно.

Свински врат 180гр - 1.40лв.
Свински котлет 180гр - 1.40лв.

Казах им да ми правят абонамент :D

казано от emzo на 01.02.11, 12:54:

Охаааа, набарах едно място, пекат пържолки, малко ми е далече от работата, ама ще щъкам със служебната кола.
Дори зарибих началника си, да се храни здравословно.

Свински врат 180гр - 1.40лв.
Свински котлет 180гр - 1.40лв.

Казах им да ми правят абонамент :D

егати тука ще нема такива скари ... тука си взимам ориз от скара за 1.50лв.. ( 300+ грама ) :D

01.02.11
13:36

Тва французите не са хора :D На обед в стола си взимат някакви ужасноизглеждащи мазни белезникави наденици и пържени картофи, при условие, че днес има уникалното меню - половин печено малко петле и задушени бейби-морковчета с магданоз (inlove) Четох, че лошата храна може да причини депресия... те за тва тука ходят като някакви брулени мушмули потиснати :D

BU

01.02.11
14:20

Лежа си на леглото и си поръчвам фамилна пица 1500гр за 15 лв.Скъпичко е,но пък 20 мин докато я изям съм в РАЯ!! :Д

ядене -> тежка тренировка - > ядене -> секс -> ядене -> тежка тренировка -> спане

ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ТРЕНИРОВЪЧЕН РЕЖИМ.Подчинява се на всички доказани принципи.
БТВ,на теория така може да прекарате целия си живот и пак да сте живели по-добре от останалите около вас. :Д

Мнението беше редактирано от BusyMan на 01.02.11 14:21.

01.02.11
15:07

казано от Atom на 01.02.11, 13:36:

Тва французите не са хора :D

Те, от кога го обяснявам това, никой не слуша. Не съм американец или англичанин да ги мразя, ма не ми и трябва да съм.

казано от Десо на 01.02.11, 11:53:

Всъщност природата винаги ми се е доближавала до вълка единак :) В тоя живот трябва сам да се изправяш срещу трудностите и да ги пребориш. Дори понякога е нужна малко смелост да се изправиш и срещу съдбата, макар че знаеш , че поражението е неизбежно. Но няма нищо по каляващо волята, от това да вдигнеш гордо глава и да я предизвикаш отново ;)

Надъхващо, но живота е малко по-разнообразен от това. Случва се и точно обратното.

Живота е много разнообразен приятелю, и хората в него също. Но всеки си има своя път и нещата изглеждат различни през моите и твоите очи ;)

01.02.11
15:46

казано от DeadManWalking на 01.02.11, 14:20:

ядене -> тежка тренировка - > ядене -> секс -> ядене -> тежка тренировка -> спане[/size]

ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ТРЕНИРОВЪЧЕН РЕЖИМ.

ТЦ! Сексът е малко!!! :D

BU

01.02.11
15:48

казано от Стоянчо на 01.02.11, 15:46:

казано от DeadManWalking на 01.02.11, 14:20:

ядене -> тежка тренировка - > ядене -> секс -> ядене -> тежка тренировка -> спане[/size]

ТОВА Е НАЙ-ДОБРИЯТ ТРЕНИРОВЪЧЕН РЕЖИМ.

ТЦ! Сексът е малко!!! :D

Зарежи тренировките и го прави с огромна и силна жена. :Д

BU

01.02.11
15:53

о,ама тя да не ти е навита ! :Д

BU

01.02.11
15:54

зарежи това...опитай се да чукаш хетеросексуален борец тежка категория.. :Д тия щанги ще ти се сторят детска игра

Оо аз бих обогатила:

закуска - тренировка - обяд - секс/ако имате възможност за 2пъти дневно/ - спане/следобедно/ - ядене - тренировка - вечеря - секс - спане

Щото горното е ОК, ама малко е сънят, за двуразови тежки тренировки, си трябва двуразов сън:) И мисля , че веднъж секс е разумно!
хахах

Е, веднъж дневно де... ама яко, както си му е реда! (party)

01.02.11
17:22

Момчета и момичета, егати гадния грип... от горе долу- 15 часа съм с температура по-висока от 38 градуса...

абе гледай над тебе се мъдрят формули за размножението на нацията ... явно повлияни от настъпилото преборяване на нацията хората търсят нови хранителни и тренировъчни методи за размножение  а ти им говориш за температура

Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 01.02.11 18:49.

01.02.11
19:27

Регистрирайте се в нета...че ние преброителите да се улесним малко.... ;)

01.02.11
20:24

aз па си търса суичера и го няма дгеее, пичУе ако бехте суичер къде щехте да отидете ? никъде го няма мамка му ше къртя :@

ако бех суитчер Хм... интересен въпрос ако не си го прал отдавна може да е дезартирал от вас и трябва да пуснеш обява  или да се обадиш в полицията ... :D

01.02.11
20:48

1.Човек се ражда уморен и живее, за да си отпочине.

2. Обичай кревата си като самия себе си!

3. Денем почивай, за да можеш нощем да се наспиш.

4. Не работи - работата убива!

5. Ако видиш някой да си почива - помогни му!

6. Работи по-малко, отколкото можеш, а онова, което можеш, отстъпи другиму!

7. Спасението е в хладната сянка - от почивка никой не е умрял.

8. Работата носи болести - недей да умираш млад!

9. Когато случайно ти се прииска да поработиш, седни, почакай, ще видиш, че ще ти мине!

10. Когато видиш някъде да ядат и пият - приближи се, ако видиш, че работят - тръгни си, за да не пречиш.

:D :D :D :D :D

от men.bg

01.02.11
20:56

Аз спазвам всички точки и се чувствам много добре :D

казано от tra^la^la на 01.02.11, 20:48:

1.Човек се ражда уморен и живее, за да си отпочине.

2. Обичай кревата си като самия себе си!

3. Денем почивай, за да можеш нощем да се наспиш.

4. Не работи - работата убива!

5. Ако видиш някой да си почива - помогни му!

6. Работи по-малко, отколкото можеш, а онова, което можеш, отстъпи другиму!

7. Спасението е в хладната сянка - от почивка никой не е умрял.

8. Работата носи болести - недей да умираш млад!

9. Когато случайно ти се прииска да поработиш, седни, почакай, ще видиш, че ще ти мине!

10. Когато видиш някъде да ядат и пият - приближи се, ако видиш, че работят - тръгни си, за да не пречиш.

:D :D :D :D :D

от men.bg

в този ред на мсли...
11.Работа ли е не ми я хвали.
12.Работа ли е и в сутиен да ми я слагаш не я искам! :DDD

01.02.11
23:51

не може да си нагоди човек аватар с това 1:1

01.02.11
23:58

казано от Кольо Пияндето на 01.02.11, 17:11:

Е, веднъж дневно де... ама яко, както си му е реда! (party)

Нали знаеш вица - ‘Еб@ и лягам!!’ ? :D

02.02.11
00:00

казано от CKOTA на 01.02.11, 11:27:

Преброявате ли се?

Дамм, току що.

02.02.11
08:52

Честит 2 ри февруари дге :D
Ае утре пак на изпитче :D

Честит празник, петлета! (sun)

02.02.11
10:15

Бъдете здрави и се обичайте! (nlove8)

02.02.11
11:06

Честит празник :D

02.02.11
12:33

Ми Петльов ден е! Мъжки празник : )

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1