31.01.11
13:22
Здравйте трябва ми упражнение за маса за задно рамо, прегледах упражненията но намерих само уформящи.
31.01.11
13:31
за да му дадеш напън го тренирай с гръб... иначе за упражнение гребане с дъмбели от наклонена пейка легнал по корем... лактите не минават до тялото ( тогава движението отива в гърба ) а минават в страни... както и обратен пек-дек с една ръка, като имаш опора с едната ръка ще вдигнеш по-голяма тежест което е целта
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.11 13:32.
Да сетих се какво имаш в предвид а това за пейката по корем е като литералното нали в смисъл има ли голяма разлика между двете ?
31.01.11
13:51
между кои двете... упражнения ли ?! има разлика ако питаш това
http://www.bb-team.org/exercise/1664_povdigane-na-dambeli-vstrani-pri-naklon-napred#axzz1CbG69HQk ето това и както каза ти от наклон на пейка имат ли голяма разлика защото гледам, че това е оформящо.Задното рамо доста ми е доста зле днес направих това което каза разтваряне встрани от наклон на пред на пейка и с най-леките дъбмели в залата на 3-4 повторение почвам да мятам ръцете :D
31.01.11
20:58
нее при това което ти показваш на снимката лактите са разтворени пристиснал си стомаха към краката и въобще е неудобно... във варианта който аз ти казвам лягаш по лице на пейката и дърпаш силово ( лактите са на 90 градуса спрямо горната част на ръката и не минават покрай тялото ) ще потърся снимка или видео в нета.. Това е най-доброто за маса в задното рамо според Рони Колман
ЕДИТТ: като влезеш в линка даден от Стоян виж третият линк с упражнение там е дадено с щанга а аз ти го описвам с дъмбели... там е от лег аз ти казах от полулег защото може ръцете ти да се ударят в земята иначе ако от лег можеш да го правиш още по-добре
http://www.exrx.net/WeightExercises/DeltoidPosterior/BBLyingRearDeltRow.html
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 31.01.11 21:01.
Интересно в нашият фитнес има самоделка спецялно пригодена за това.Правят гребане с щанга на него но е идялно и за това :)
Мерси много.
31.01.11
22:37
еми ако го правят така както на анимацията не правят гръб така.. :D
Не гребане с щанга правят с лактите до тялото :) Но това упражнение за пръв път го виждам, другият път го слагам като първо за рамо даже.
31.01.11
23:03
нее .. недей като първо ;)