02.02.11
13:25
30 кг дъмбел : )) няма как да нямам грешки в изпълнението за това приемам критики :)
Темата беше редактирана от emzo на 02.02.11 17:21.
02.02.11
13:33
абе добре си го правиш ама тва’ 2х30кг, защотот наще дъмбели 30кг в залата са сиг два пъти по големи от тези ?!
02.02.11
13:38
и това което го вдигаш са по-скоро гири не дъмбели :P
Супер си го правиш ама без да се засягаш гледах ви всички клипчета във Вибокс и имам чувството че тея тежести са от хартия майна :D или вие сте много яки и ги размятате с лекота или тренера ви стимулира че вдигате много ддз
Сигурно имате кантар в залата ? цъкни един клип с тоя дъмбел върху кантара да го видим ?
Че 30 кг много ли са :))))
Иначе за клипчето с “хамър сгъването” - малко го правиш като hang clean - много мах, лакътя много играе и така....за повече сгънати килограми става...ама защо не си го правиш стриктно?
казано от valerious на 02.02.11, 14:25:
Че 30 кг много ли са :))))
Иначе за клипчето с “хамър сгъването” - малко го правиш като hang clean - много мах, лакътя много играе и така....за повече сгънати килограми става...ама защо не си го правиш стриктно?
Ами аз целя сила за туй : ))!
А за кантарчето ще ги меря няма проблем споко :)
Благодаря :) само да нямам проблеми с ставите после, че съм само на 14 години :P
02.02.11
17:17
За ставите незнам,но с черния дроб........
02.02.11
17:27
Защо повдигаш главата от пейката? Главата трябва да гледа към тавана и да не се отлепя от пейката.
Абсолютно няма значение къде ти е главата ;)
@ Бат’ Радо Или дъмбелите не са 30 кила, или са ти много леки, щото ги подмяташ като пластмасови :D
казано от korpusito на 02.02.11, 17:38:
Абсолютно няма значение къде ти е главата ;)
@ Бат’ Радо Или дъмбелите не са 30 кила, или са ти много леки, щото ги подмяташ като пластмасови :D
Във списание ‘’Мускули и фитнес’‘, си спомням че пишеше че има значение как ще ти главата докато вдигаш от лег. Били доказали че със повдигната глава силата била намалявала със 5%.
казано от Ivaylo Stefanov на 02.02.11, 17:17:
За ставите незнам,но с черния дроб........
Става на пастет?
Дъмбелите са си точно 30 кг :) а черния дроб няма да ме боли щот не гълтам нищо :P
02.02.11
19:02
затуй Бренч, Рони и прочие вдигат главата точно при вдигане с дъмбели... ама то затуй бутат малко нали им пада силата :D
Е то цаката на културизма не е в това да се дига просто много ;)
А иначе ако са 30 кг, браво, машинка си ;)
Ами повдигам си главата, защото ми е по-удобно ако не я повдигам се чувствам по различно може би по този начин се мотивирам не зная :)
02.02.11
19:26
бад радо колко килограма си ?
02.02.11
20:01
Когато главата е наведена напред се активират повече мускули ” сгъвачи ” а когато е назад ” разгъвачи “. Например при кофичките, с изправена и леко наведена назад глава ще се усети повече напрежение в трицепсите :).
казано от kristiancho на 02.02.11, 19:02:
затуй Бренч, Рони и прочие вдигат главата точно при вдигане с дъмбели... ама то затуй бутат малко нали им пада силата :D
хаха, колко смешно
Според мен тея гирички ще ги обърнеш и за бицепс = не са 30 кг
Онея по земята по-големшките по колко са тогава ?!?! по 70 ?!
02.02.11
21:21
абе много зехме да нападаме момчето... туй, че ние на 14 години хипотетично сме вдигали 2х10кг незначи, че той ни лъже : ) брао Радко ! само нагоре... и умната с тея кила !
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 02.02.11 21:22.
С лекотата, с която взимаш дъмбелите, трябва да можеш да направиш поне 20 повторения.
Хм не е толкова лесно колкото изглежда :) все пак мускулът се изтощава няма как да направя 20 повторения :P поне за сега
02.02.11
21:49
Гледах клипчето поне 4-5 пъти. Моето мнение съвпада с това на AbSs. При такова вдигане на дъмбелите от земята и заемане на работна позиция трябва да можеш да правиш значително по-голям брой повторения.
Madboy много дъмбели е дигнал ;) Ако искаш ще ти снимам и аз да се пофала :D
казано от bad_rado на 02.02.11, 13:48:
Лег - 100 кг - 2 повторения.
За Бицепс - 60 - 5 повторения.
Тегло 81 кг.
Ръст 176.
Мазнини не знам
Ръка 40
Момчета, пича тия дъмбели ги вдига за бицепс, вие не му вярвате, че прави гърди с тях. Някъде прочетох, че прави 20 повторения за предмишница с 50 кила..Какво да говорим, роден талант :D
02.02.11
23:55
Хахахахаха, този пич ни взе за мезе... Това по никакъв начин не са 30 кг дъмбели, ама по никакъв, ако това бяха 30кг, рамото ти щеше доста да пострада при това повдигане. Тежки дъмбели въобще не се вдигат така, ти го вдигна все едно са по 10кг, 30кг изключено да ги засилиш така, както направи. Ясно е че искаш всички да те мислим за як, но не е това начина, все пак хората тук имат някаква представа от фитнес, тежести и прочие, така че не очаквай това клипче да се приеме насериозно.
Мнението беше редактирано от Krasen Venkov на 02.02.11 23:56.
Килограмите наистина са 30, в мойта зала са абсолютно същите,но бели. Може да ви се струват малки ако ползвате ония “гумените” те са по-големи.
@FaceOff, ами да правя 8 повторения на 60 кг с щанга : )) и не мисля да се доказвам пред вас :) аа и видях мнението за предмишниците - колко са 50 кг бе човек !? ;)
03.02.11
13:20
ми бали му мамата... 1 чувал цимент са 50кила... на 50кг предмишница тягата ти 250 тряя да е сигурно ?! нашия инструктор единия чак му са чудя .. ако ви сравня тежестите ( на радо и неговите ) трябва радо да е сигурно с 10санта отгоре на всякви размери а то е точно обратното
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 03.02.11 13:25.
казано от bad_rado на 03.02.11, 13:15:
@FaceOff, ами да правя 8 повторения на 60 кг с щанга : )) и не мисля да се доказвам пред вас :) аа и видях мнението за предмишниците - колко са 50 кг бе човек !? ;)
Ама ти страшно много си си повярвал, от кой град си ?
Откъде ги намирате тия дъмбели с такива “странни” форми при нас 30ката сигурно е поне 2 пъти на този то ти е трудно да ги дигнеш не толкова заради тежеста ами заради обема.