Да се похваля за новото ми рекордче и да попитам дали греша някъде : ))

Прескочи до:

03.02.11
13:41

казано от bad_rado на 03.02.11, 13:15:

@FaceOff, ами да правя 8 повторения на 60 кг с щанга : )) и не мисля да се доказвам пред вас :) аа и видях мнението за предмишниците - колко са 50 кг бе човек !? ;)

За един ден дигна повторенията от 5 на 8 с тия 60 кила?? 50 кила нищо не са, ама за предмишница и 20-22 повторения са бая, за физиката и годините ти да не говорим..
И напротив, мислиш да се доказваш пред форума, иначе нямаше да пуснеш тази безмислена тема - да сме видели къде грешиш, ама вижте ме колко дигам?? Изобщо имаш ли идея как се дига 30 кила дъмбел от това положение? Ти още малко щеше да ги засилиш в стената отзад.. Правиш ли разлика между дъмбелите дето дърпаш на другото клипче - 33кг и тези??? Да, тия дето пише 33 може да са, но тия не! да не говорим визуално каква разлика има... http://vbox7.com/play:bc525949

Мнението беше редактирано от FaceOff на 03.02.11 13:43.

03.02.11
13:46

Примерно тук никога няма да ме убедиш, че са 100кг.

Мнението беше редактирано от Madboy на 03.02.11 13:47.

първите 2-3-4 повторения щеше да счупи опорната греда е ....

03.02.11
14:27

Дъмбелите са правени от баща ми и лично аз съм ги измервал : ) ама ми е се тая дали вие ми вярвате важното, е че аз знам какво съм постигнал :P

Точно така, и тук се намесва съвестта. Ти знаеш дали си направил това, което твърдиш, или говориш глупости. Ще те гризе съвестта или не, въпрос на етичен мироглед. :)

03.02.11
14:30

FaceOff не ме интересува мнението ти !! Стига излишни коментари писал съм дали греша някъде или не !! Все ми е тая дали вие ми вярвате, че са 30 кг или не нали аз знам колко дигам?? :P

Идеята е във възможността да не си съвсем наясно колко точно вдигаш... ;)

03.02.11
14:35

Аз съм наясно колко вдигам :) не ходя само в собстевия ми фитнес  :P през седмицата ходя и в професионални зали и там си ги лепя 30 кг .. обемът им е по-голям и за това трудно се вдигат горе .. ама като ги вдигна повторенията дори са повече правя около 14 :) .. Защо си мъчите скафандрите по мен!? Това, че вие сте на по 25-26 години и 30 кг ви тежът много говори лошо за вас :) !! Просто ми е смешно момчета аз не стремя да се доказвам тук, аз се доказвам пред човек, който ме тренира и пред момчетата в залата :) ! А пък се доказвам дори и на самия себе си .. влезнах 46 кг в залата и за 1 година и 2 месеца без добавки или каквото и да било станах 81 кг .. всичко е въпрос на желание и активност :)

С голямо извинение, но всеки има своите собствени цели и амбиции, а за някои фитнесът дори не е и основен спорт. Затова не е разумно да омаловажаваш успехите и постиженията на другите, измервайки ги със собствения си аршин, защото не всичко се мери в едни и същи мерни единици. Постоянството и напредъкът ти мисля, че се оценяват правилно. Малко странно звучи изказването ти, че не се стремиш да се доказваш тук, след като това мнение е публикувано в твоята тема, озаглавена “Да се похваля за новото ми рекордче...”. Както и да е, изяснихме от къде идва недоверието.

03.02.11
15:12

Автора от доста време си пуска теми е така “да се похвали”, което не говори добре за него.

03.02.11
15:18

Кьм автора имаш тежьк побертет това виждам аз от темата която си пуснал а тя е напьлно излишна.

качил си 35кг за 1 година ?!

03.02.11
15:51

казано от bad_rado на 25.04.10, 10:02:

години: 14
ръст 175смКг: 76
лег - 80 - Кг - 14 повторения.
клек - 140 - 8 клеквания
тяга 120 - 6 - Повторения

казано от bad_rado на 03.09.10, 09:00:

Лежанка: 90 кг. макс - 5-6 повторения
Прав Лост за Бицепс: 45 кила - 7 повторения
Тяга: 100 кила- 10 повторения
Клек: 80 кг - 5 пътиНабирания: аз по принцип правя само с широк хват 20 - пъти
Набирания с Тежест: 8 кг на кръста вързани за колана падам на 8 повторения :)

казано от bad_rado на 01.10.10, 09:00:

Лег: 2x90
Прав Лост за Бицепс: 8x50кг.
Тяга: - 100x6
Набирания: 6х15 със собствено тегло
—————————————————————————————
Лично тегло: 79кг.
Ръст: 176см.
Ръка(студена): 39,7см.
Талия: не съм мерил
Бедро: не съм мерил
Прасец: не съм мерил

Стаж 1 година в залата. Без никакви добавки :)

казано от bad_rado на 06.12.10, 20:40:

————————————————————————————-
Лег: 80x11, 90x5
Прав Лост за Бицепс: 50x7
Тяга: 100x5
Клек: 65x11
Вертикален Скрипец зад Врат с Широк Хват: Нямам такива екстри в фитнеса :)
Набирания: 15
Набирания с Тежест: Зависи от тежестта но аз по принцип 10 кг връзвам за колана и правя 6 набирания :)
Лично тегло: 78 кг.
Ръст: 1,66 см.
Процент мазнини: Не знам.
Ръка(студена): 38,8 см.
Гръдна Обиколка: 109 (С въздух)
Талия: Не знам
Бедро: Не знам
Прасец: Не знам

Бат Радо, какво да ти кажа, наистина имаш тежък пубертет, както някой написа, и причината да се занимавам с теб, е само и единствено това, че връстниците ти утре ще започнат да се зобят, само и само да ‘достигнат’ твоите ‘постижения’. Спри се! Както казах наистина си роден талант, от година тренираш, и всъщност тези ‘сериозни’ резултати си ги имаш от началото! Браво! Дори някои имат сериозен срив!?

Мнението беше редактирано от FaceOff на 03.02.11 15:58.

03.02.11
16:13

ще припадна от смях :)  абе добре ти е техниката  , свиваш ли плешките отзад за да не буташ с рамото и да влиза повече в гръдните мускули :) тежестите обаче са 30кг двете :)  вземи иди в нормална зала , направи клипа там :) снимай и тежеста отблизо :) иначе все така ще те плюят :) не че 30кила дъмбели са кой знае каква непостижима тежест за бутане , ама ти направо щеше да ги хвърлиш на главата на тоя отзад паляк дето уж трябва те пази. и тва за една година от 40 на 80 кила .. човек ти трябва да си нацепен със стрии и да изглеждаш по зле от някой с изгаряния 3-та степен :)

03.02.11
18:37

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха !! Ама вие от смях ли искате да ме довършите или какво? :D:D:D:D

не бе Радо, Face Off даде доста нагледно доказателство, че лъжеш хайде ти дай, че не е така.. това ‘’ще ме скъсате от смях’’ пред съучениците може и да минава ама тука има хора които са на 20,30,40 че и повече години които са навътре в нещата ... :)

03.02.11
18:47

Ами успех ви желая “момчета” ! :)

03.02.11
18:49

Напомняш ми на оня пич, дето имаше система да прави по +1 набирание всеки ден и така накрая на годината според него щеше да направи 350 набирания, а след 10 години 3500.

03.02.11
18:51

казано от bad_rado на 03.02.11, 18:37:

Хахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахахаха !! Ама вие от смях ли искате да ме довършите или какво? :D:D:D:D

смешника си ти .. “колега” ,  споко , пубертета така влияе :)  вземи отиди в свестна зала , снимай кила , а не тия “на татко” килата .  в крайна сметка на мен ми е през “лежанката”  колко вдигаш ти .  обаче излизаш като поредният пубер с виртуална сила , пускаш клипче на което ясно се вижда ,че вдигаш гири тежки колко пакет вафли , и се биеш в гърдите “булгар , булгар ” , виж те ме , да ви се похваля , на 14 съм а клякам с 140 (някъде бях мернал ,че си го писал) и за година вдигнах 40 кила  чисти мускули .  което ме навежда на мисълта да те попитам от къде си , все ще се намери начин да демонстрираш бутането на дъмбели , клякането или каквото се сетиш пред някой познат. в крайна сметка като го можеш , няма от какво да се притесняваш , даже ще ти дам бонус за желание .. публично обявявам ,че при правилно качен клип (сещаш се как ) ще те спонсорирам 1 цъкълче до 200кинта с каквито добавки ти се пият ... капиш ?

03.02.11

казано от bad_rado на 03.02.11, 18:47:

Ами успех ви желая “момчета” ! :)

Ти от къде каза , че си, да дойдем да потренираме с теб ?

03.02.11

Не ве карам да вярвате :) FaceOff, не е дал никакви доказателства ... просто имах прекъсвания заради лични проблеми и имах спад ;) ! А иначе за клека никога не съм клякал със 120 кг .. рекорда ми е 80 - 5 повторения :) 120 тогава ми беше частичния клек не се бъркайте :P

03.02.11
18:55

казано от CheFolino на 03.02.11, 18:51:

казано от bad_rado на 03.02.11, 18:37:

смешника си ти .. “колега” ,  споко , пубертета така влияе :)  вземи отиди в свестна зала , снимай кила , а не тия “на татко” килата .  в крайна сметка на мен ми е през “лежанката”  колко вдигаш ти .  обаче излизаш като поредният пубер с виртуална сила , пускаш клипче на което ясно се вижда ,че вдигаш гири тежки колко пакет вафли , и се биеш в гърдите “булгар , булгар ” , виж те ме , да ви се похваля , на 14 съм а клякам с 140 (някъде бях мернал ,че си го писал) и за година вдигнах 40 кила  чисти мускули .  което ме навежда на мисълта да те попитам от къде си , все ще се намери начин да демонстрираш бутането на дъмбели , клякането или каквото се сетиш пред някой познат. в крайна сметка като го можеш , няма от какво да се притесняваш , даже ще ти дам бонус за желание .. публично обявявам ,че при правилно качен клип (сещаш се как ) ще те спонсорирам 1 цъкълче до 200кинта с каквито добавки ти се пият ... капиш ?

Пич не съм клякал никога с 140 кг :) това ми е тежеста при частичния клек клякам с 80 :) като имам възможност да отида в някоя професионална зала ще заснема нямаш грижи ;) Иначе съм от с.Сестримо ако имате начин елате сам ще ви покажа с кантар колко тежът тежестите или просто ще ви сложа ваз на лежанката и ще говорим тогава става ли !?

03.02.11
18:55

Първо не се казва частичен клек.

2 ро - от къде си ?

Аха, видях. Айде като се снимаш в зала ела пак.

Мнението беше редактирано от Madboy на 03.02.11 18:57.

03.02.11
18:57

Писах по-горе от къде съм с.Сестримо и с голямо желание ще ви приема в залата ни и ще ви демонстрирам как се тренира нямате ама никъкви грижи момчета :) няма от какво да се страхувам тъй като всичко което казвам си е пълната истина :P

От с.Сестримо съм номерът ми е: 0882074067, ако решите елате с кантара ще ве чакам :P :) :) :)

03.02.11
18:58

Аз да пускам ли клипове :D?Хахахаха

03.02.11
19:00

Ако ще вдигаш по “100кг” с по 2 х 5кг от всяка стана нЕма смисъл :D

03.02.11
19:04

то сигурно в това село атмосферното налягане е някакво нечовешко , тия гири са колкото стек цигари тежки . мм да ти никъде не пишеш с колко клякаш , вдигаш и т.н. .. общо взето пишеш само глупости .  направо снимай гирата с кантара в “хоремага”  :Д :Д  съжалявам те ,чесно .. ай аз спирам да пиша по темата въпреки ,че е доста веселяшка , поне докато пича не намери повод  да иде в истинска зала с истински тежести , че тия на тате са някви нереални . чисто математически не можеш в такъв обем желязо да събереш толкова кила. ама иначе вярвай си :) това е важно за спорта

казано от martinski на 03.02.11, 18:58:

Аз да пускам ли клипове :D?Хахахаха

аз съм ЗА !

03.02.11
19:07

Хахахаха ! Вие си вярвайте и се засрамете “момчета” не случайно го слагам в кавички, защото е пълно с завистливи путчици .. Ще снимам гирата на кантара нямаш грижи искам тогава да ти вида мнението “билдерчо” ;)

ПУСКАЙ ЕМАНУЕЛА!!!!!!!!!

03.02.11
19:09

На кое точно ти завиждаме казваш ? На “огромните 30кг” които ” вдигаш ”
Или на това колко голям клоун си ?

03.02.11
19:13

Пак ще говорим :) аз не обичам да спора с хора като вас дразните ме :) искам да дойдете и да се уверите и да си затворите устичките :P

а ние искаме ти да дойдеш и да ни увериш :D

03.02.11
19:30

Защо аз да идвам !? Не се съмнявам аз в себе си а вие в мен за това, че вие трябва да дойдете, а ако не искате здраве да е :) !! Аз сам виждам резултатите си :P

добре де не си тренирал имаш спад в тежестите окей... ама април да си 175см а декември 166… тва са си 9см. надолу... а и на 166см ако си 81кг...

03.02.11
19:43

Искал съм да пиша 176 правописна грешка :) Случва се ;)

03.02.11
19:46

@авторе, снимай го накрая тоя дъмбел на кантара, да са види всъщност колко е

Да предположим че е вярно .... И пак на 81 килограма 176 не е кой знае какво ...

03.02.11
19:51

Ами аз не съм казал, че е нещо :) и да ще го снимам утре :P

казано от bad_rado на 03.02.11, 19:51:

Ами аз не съм казал, че е нещо :) и да ще го снимам утре :P

Не съм казал че си казал че е нещо.

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1