Промяна в програмата

01.05.05
11:22

Братлета от 1 година тренирам по една и съща програма и не мога да се оплача има резултат, но сега съм решил да я променя.За новата програма ме притеснява единствено, че всеки мускул се тренира веднъж седмично, а пък на мене гърдите ми изостават и им се пада почивка 6 дена което на мен ми се струва много, но все пак човек трябва да експериментира с тялото си и да разбере какво е наи-добре за него и понеже никога не съм тренирал ръцете в една тренировка знае ли човек дали така няма да дръпнат, дали по голяма почивка ще ми се отрази по добре и тнт. Та ето ги и програмите :

Стара програма
1) Гърди + предно рамо
2) Бицепс + коремна преса
3) Почивка
4) Средно рамо + трицепс
5) Гръб + задно рамо + коремна преса
6) Почивка

Нова програма
1) Гърди + корем
2) Гръб + задно рамо
3) Почивка
4) Средно + предно рамо + корем
5) Трицепс + бицепс
6) Коремна преса + Крака
7) Почивка

01.05.05
11:35

мързи ме да го чета цялото но поне до колкото аз сам чел и знам РАМОТО НЕ ТРЯБВА ДА СЕ РАЗДЕЛЯ В РАЗЛИЧНИ ТРЕНИРОВКИ !

01.05.05
12:35

И аз мисля, че не е удачно да делиш рамото така...все едно да разделиш гърба..не върви някак си...
Аз бих сложил рамото на едно място в ден 4 с корема (по тая програма), макар че ако го сложиш цялото при гърба също може да се получи добра тренировка (явяват се антагонисти), тренирал съм така малко (гръб и рамо в един ден) и е много брутално, обаче тежестите ще паднат малко при рамото, не само защото е 2рата група за деня, а и защото трябва да разтяга натренирания вече гръб....затова бих сложил рамото в ден 4 и бих го махнал от гърба

01.05.05
12:41

Аз тренирам по подобна програма(втората) вече 2 месеца и засега има ефект :)  Ако искаш може да я пробваш :wink:
1) Гърди + предно и странично рано
2) Гръб + задно рамо+ трапец
3) Почивка
4) Крака
5) Трицепс + бицепс
6) Почивка
7) Почивка
Корем права когато имам време

01.05.05
14:39

За новата програма кусури не търсете.Мене ме притеснява голямата почивка която получава всеки мускул - 6 дена

01.05.05
15:10

[quote author=“Sisq0”]За новата програма кусури не търсете.Мене ме притеснява голямата почивка която получава всеки мускул - 6 дена

Според мене 6 дена е нормална почивка , особено за големите мускулни групи като гърди, гръб и крака.
А бицепса, трицепса  и рамото не ти почиват 6 дена щото ги тренираш и тех с гърдите и гърба :wink:

01.05.05
15:14

дог, колега:-) аз лично се притеснявам за гърдите тъи като ми изостават и да не се получи всеки път когато ги правя след тва муск. треска и все едно почвам на ново

02.05.05
18:04

Ами при мен е добре да се тренира през такава голяма почивка, при теб не знам как са нещата, трябва да си прецениш сам. Аз бил пробвал ако съм решил да сменям програмата....като очертая новата 3 седмици отиват докато я уточня съвсем, и винаги се нанасят коректции...доесга съм сменил 3…това е начина...опит, грешка, опит, грешка, опит, резултат и тогава доволно :)
Пък за мускулната треска - не мисля че е задължително да ти е индикатор за растеж/успех/ефект/... При мен често я няма, често се появява със закъснение, понякога стои малко, друг път дълго...и все пак имам добър прогрес (и сила, и маса, за релеф не коментирам :oops: )

03.05.05
02:15

[quote author=“Sisq0”]дог, колега:-) аз лично се притеснявам за гърдите тъи като ми изостават и да не се получи всеки път когато ги правя след тва муск. треска и все едно почвам на ново

Това, че имаш мускулна треска, не значи, че почваш наново.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1