съвет за прясно мляко

05.02.11
19:19

Искам да попитам ако може да ми препоръчате качествена марка прясно мляко, защото нямам възможност да си копувам домашно мляко. В момента взимам на ,,верея,, и се чудя дали това е най-качествената марка на пазара.

05.02.11
20:24

“Най-качествено” е доста неясно определение за мляко поне докато не утвърдят стандартите за млечни продукти (че и тогава няма гаранции).

05.02.11
20:32

Кажи къде живееш, аз наскоро открих страхотно домашно мляко в София. Иначе за качество не мога да говоря, но Верея има най-истински вкус според мен.

05.02.11
21:50

казано от FaceOff на 05.02.11, 20:32:

Кажи къде живееш, аз наскоро открих страхотно домашно мляко в София. Иначе за качество не мога да говоря, но Верея има най-истински вкус според мен.

Сподели го с нас.

05.02.11
21:51

Face ,кажи от къде взимаш, и аз сам от София?

05.02.11
22:04

От Овча купел. Преди години, още пасяха кравите по полянките там, но после много се застрои, и разбрах, че са ги преместили в Суходол, но млякото все още се продава в една къща на Монтевидео. Няма такова мляко, явно изобщо не го разреждат, защото поне 3-4 пъти му обирам каймак по един пръст от горе, а и каква извара става от него...мм

06.02.11
21:45

Ай моля те ми прати един линк с карта и точното място на къщата на лични. Благодаря предварително.

11.02.11
22:58

Ако се спускаш по Монтевидео откъм Околовръстното, веднага щом свършат паветата и започва асфалта има уширение и спирка на 73, от ляво се пада, номер 16 мисля че беше. Ако идваш откъм панелните блокове на Овча купел, е веднага щом се стесни пътя, вече от дясно.

26.02.11
18:13

не те ли е страх да взимаш от непознати? Нито знаеш в какви условия го пълнят,нито произхода на бутилките,нито пък какво е млякото .
иначе варианти Много:
-На пазара на Дружба 1 до сергиите със зеленчуци стои всяка сутрин мъж и продава.
-До  хотела “Рай” или “Рай 90” беше, зад Плиска на Ул. Ак. Никола Обрешков № 6 А(От дясната страна на снимката всеки вторник и петък откъм 9.30 един с бус продава мляко.
Веднъж купувах, хубаво е.
1,5 лв. е цената)
-Мрамор,вече се води квартал на София
-В Мусагеница на пазара, пред магазин “Европа” продавали, но сутрин по-рано,  да кажем към 8.00.
-(бл.70) Сухата река.
Млади хора го продават докарват го от село Петърч,всяка сутрин към 8

няколко препоръки преварявайте , прекарвайте през тензух и замръзявайте ако не ви се ходи вс сутрин :)

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1