05.02.11
19:19
Искам да попитам ако може да ми препоръчате качествена марка прясно мляко, защото нямам възможност да си копувам домашно мляко. В момента взимам на ,,верея,, и се чудя дали това е най-качествената марка на пазара.
“Най-качествено” е доста неясно определение за мляко поне докато не утвърдят стандартите за млечни продукти (че и тогава няма гаранции).
Кажи къде живееш, аз наскоро открих страхотно домашно мляко в София. Иначе за качество не мога да говоря, но Верея има най-истински вкус според мен.
казано от FaceOff на 05.02.11, 20:32:
Кажи къде живееш, аз наскоро открих страхотно домашно мляко в София. Иначе за качество не мога да говоря, но Верея има най-истински вкус според мен.
Сподели го с нас.
От Овча купел. Преди години, още пасяха кравите по полянките там, но после много се застрои, и разбрах, че са ги преместили в Суходол, но млякото все още се продава в една къща на Монтевидео. Няма такова мляко, явно изобщо не го разреждат, защото поне 3-4 пъти му обирам каймак по един пръст от горе, а и каква извара става от него...мм
Ай моля те ми прати един линк с карта и точното място на къщата на лични. Благодаря предварително.
Ако се спускаш по Монтевидео откъм Околовръстното, веднага щом свършат паветата и започва асфалта има уширение и спирка на 73, от ляво се пада, номер 16 мисля че беше. Ако идваш откъм панелните блокове на Овча купел, е веднага щом се стесни пътя, вече от дясно.
не те ли е страх да взимаш от непознати? Нито знаеш в какви условия го пълнят,нито произхода на бутилките,нито пък какво е млякото .
иначе варианти Много:
-На пазара на Дружба 1 до сергиите със зеленчуци стои всяка сутрин мъж и продава.
-До хотела “Рай” или “Рай 90” беше, зад Плиска на Ул. Ак. Никола Обрешков № 6 А(От дясната страна на снимката всеки вторник и петък откъм 9.30 един с бус продава мляко.
Веднъж купувах, хубаво е.
1,5 лв. е цената)
-Мрамор,вече се води квартал на София
-В Мусагеница на пазара, пред магазин “Европа” продавали, но сутрин по-рано, да кажем към 8.00.
-(бл.70) Сухата река.
Млади хора го продават докарват го от село Петърч,всяка сутрин към 8
няколко препоръки преварявайте , прекарвайте през тензух и замръзявайте ако не ви се ходи вс сутрин :)