04.02.11
11:19
Ай бе пружинкии ше се дига уи жеуезу нескааа (devil)
Ше си дигам ... собственото тегло на успоредка днеска (rofl) :D
Шо така уеее :Х Сички мързели де**а ; никоий неще на асеновата да дойде , ще тряя сам да хода да си бягам :D
04.02.11
11:53
хората качват по туй време бе кво’ бягане те гони тебее :D я свари боба... бягане ми вика :D
:D :D Няя такиа ралти D: Тря да сваля тлъстуту :D Важното е , че от 90кг+ (преди месец) , сега съм 88.888кг :D :D Малеее , от тва кардио днеска просто съм съсипъъъЪн :D На нагорнище виж как се бяга интервално ... :D бягах 2 пъти по 1 минута , то кат спреш ... бе напрао смазва :D Кат’ се качих горе , качих са и на успоредката за кофички - то 5 кофи едвам едвам направих :D Мноу съм отслабнал :D Ще продължавам да свалям още , докато изчистя хубаво мазнините от всякъде , па тогава ще почвам от нулатла , всичко наново :) :D btw - крачкомера на телефона преброи 10502 крачки :D Ай ся чал чи ши ода да зъкусвам Мюслеййй (MüsleyYyY) :Д
Аз да питам пак, че наистина имам нужда от съвет за някои неща, а сред познатите ми никой не може да ми го даде. Гугъл също, така че Човекът С Гугъла да не се обажда. Има ли някой HR специалист тук? Знам, че е неприятно да се говори за работа тук, но прощавайте този път (отново).
:)
Провери в Гугъл.
Или евентуално Гугъл.
Мнението беше редактирано от ~ DN на 04.02.11 17:33.
HR специалист не съм, но съм учил 3-4 лекционни курса в тоя контекст. Кажи, ако е нещо по силите и знанията ми ще помогна :)
Траш, оди си по пато.... забрави да ми кажеш, че не ти е работа да ми отговаряш и по принцип не четеш мненията ми.
Корп, трябва ми практикуващ, че въпросите са много сериозни. Иначе благодаря :)
Пичове на 63 кг колко картофи ( в гр сурови) яйца ( на бройка) и примерно маслини ( на гр ) ?!
казано от Madboy на 04.02.11, 19:17:
Пичове на 63 кг колко картофи ( в гр сурови) яйца ( на бройка) и примерно маслини ( на гр ) ?!
Я пак ??????
На 63 кг лично тегло, колко от горните ( в мерните единици които съм написал) трябва да ям за 1 ден, за да съм на РБД или леко отгоре :)
Един ден докато пътували папата и шофьорът му на папата му се приискало да шофира. Качил се шофьора отзад папата отпред и потеглили едва едва. След около 5 минути се удрят в един мерцедес със затъмнени прозорци а вътре бил един от най-големите мафиоти в Италия.
Босът се обърнал към охраната си:
-Отивай веднага да му видиш сметката на тоя нещастник...
Отива охраната до папа мобила... папата сваля прозореца и охраната се ококорва и се връща при шефа си.
-Абе шефе незнам кои са тия отпред ама папата им е шофьор. :D
05.02.11
21:24
Манчестър загубиха,Манчестър загубиха,Манчестър загубиха,Манчестър загубиха, мемемемееееееееееееее :D
казано от Миsh0 на 05.02.11, 13:05:
не знам дали е възможно да има по-яка песен :X
Точно под твоя пост :D :D
Може ли да ми даде малко инфо за състезания по култоризъм за хора до 20г. Къде се провеждат кога и т.н.
06.02.11
10:28
http://www.vbox7.com/play:72f71d63 кой уска да го почерпя еклер ? :D
казано от bat jica на 06.02.11, 00:09:
Може ли да ми даде малко инфо за състезания по култоризъм за хора до 20г. Къде се провеждат кога и т.н.
Формулирай въпроса си като нова тема в съответния раздел или потърси в търсачката за инфо.
06.02.11
11:37
Олелелеле, тоя филм е уникална простотия, но на сцената се попиках от смях :D
06.02.11
11:54
радвам се че съм превърженик на здравословното хранене :D .Уникален филм-още по уникална сцена.Някаде из форума четох как да откажа сладкото-ми като гледаш тази сцена е напълно достатъчно :D
пфф след UFC 126 не знам дали има ,някой който да спре Андерсон Силва ... :х
06.02.11
19:43
ТУЙ АКО НЕ БЕШЕ ДУЗПАА.... НЕЗНАМ КОЕ БАХТИ АМЕРИКАНСКИЯ ФУТБОЛ ...
06.02.11
21:15
сад-нат не по скоро бесен.... :D :D бях бесен сега гледам филм с една много секси актриса и си казах ‘’няма смисъл да отделям внимание на негативните новини ‘’ :D
06.02.11
22:09
ти и ти Марто до вчера си го боготворил пък ся....
казано от krali_marko на 06.02.11, 10:28:
http://www.vbox7.com/play:72f71d63 кой уска да го почерпя еклер ? :D
Добре,че вечерях...
...всъщност, май не е добре...
:D :D :D :D
казано от kristiancho на 06.02.11, 22:09:
ти и ти Марто до вчера си го боготворил пък ся....
Само ТРИФОН ИВАНОВ!!!
Time was running out for everyone,
flying over the Sea of Japan.
None would live to see the rising sun,
death was following close at hand.
Rock in Peace, Gary Moore. Не, че много от вас знаят кой е той, ама те, тоя и той си замина. А аз тъкмо станах на 18г. Един по един идолите, модели за подражание си отиват докато мнозина като мен, от моето поколение зреят, стремейки се в музикален план да станат като тях.
Dimebag Darrel, Dio, Michael Jackson, Johnny Cash, a сега и Gary Moore.
Почти ме кара да се замисля.
Незнам за вас , ама аз си се кефя много ся - отворил съм си щорите и изгряващото слънце право в мен блести и ми е много кеф :) След малко почвам да направя една лека силова тренировка за бицепс,трицепс,гърди,рамена. Трябва да направя нещо като специализация за рамената ; много добре тряббва да ги развия :(
ЕДИТ: Ако зЪрнатЪ на гърдите са по-тъмни (кафеви) , това признак ли е , че нивото на тестостерон е високо ? :D
Мнението беше редактирано от George на 07.02.11 09:42.
07.02.11
10:22
хих аз правих специализация за рамена +2-3см на раменен пояс ... тва беше резултата