Дневник на Ранди

Темата е заключена.
Прескочи до:

07.02.11
20:40

Здравейте,

Казвам се Рангел, на 25 години от град София. Реших да направя дневник, защото ще имам нужда от помощ и малко по-надолу ще напиша защо. Накратко ще опиша моя опит и постижения в залата.
Първите ми стъпки в фитнеса бяха преди около 10-12 години. Разбира се, тогава нямаше толкова информация, нямаше и толкова запалени по този спорт и трудно можеше да се намери някой, който да те упъти в правилната посока. Желанието, с което започнах да тренирам, беше да отслабна. Цял живот съм бил много пълен, направо дебел. Писна ми и реших да променя това. Едва в началото на студентските си години т.е преди 5-6, започнах диета и много  кардио тренировки. Резултата не закъсня и започнах да отслабвам. В началото не осъзнавах, че губя само мускул и вода, но за мен важното беше, че свалям килограми. За няколко години, леки вариации, но труд свалих около 35 кг мазнина и качих мускулна маса. Сега вместо 113-115 увиснал и дебел човек, съм около 87 кг, с много повече мускулна маса. Проблема е, че имам още доста мазнина, процента на подкожните ми мазнини все още е висок. Въпреки, че полагам много труд и усилия едва успявам да мина под нивото на тези 87 килограма. След коледните празници и едно тежко боледуване в началото на Януари, затегнах редиците на диетата и смених малко програмата. Започвам да описвам, какво хапвам всеки ден и какви тренировки правя, както и какви добавки взимам. Надявам се, че ще помагате в начинанието да намаля огромния процент на подкожни мазнини.
Най-общо програмата ми е в 4 дена.
1. ден Гърди и Гръб, като упражненията са в супер серии + Кардио
2 ден Крака - тук редувам тренировките, като или правя супер серии или не, но правя само 20 секунди почивка между сериите и тренирам с малка тежест. + Кардио, но преди тренировката
3 ден Бицепс и Трицепс - супер серии и Рамо- супер серии + Кардио
4 ден Кардио с Корем
Когато свършат тези 4 дни, програмата започва от начало. Рядко правя абсолютно еднакви упражнения всеки път или в точно определен ред.

07.02.2011 - Понеделник

07.20ч Закуска - 250 грама обезмаслена извара(забравих да си взема яйца), с 150 обезмаслено мляко и подправки
12.00ч Обяд - 250г пилешко и зелева салата
14.00ч Грейпфрут
16.ооч Следобедна закуска - Както закуската
17.30ч Преди тренировка - фет бърнър, Л-карнитин, Аминокиселини
18.15ч Тренировка
20.00ч  Суроватъчен протейн + аминокиселини след тренировката
21.00ч Вечеря - риба тон и салата
23.30ч Преди лягане - както закуската

07.02.11
20:54

Честит ти дневник!
Брат, те килограмите са важни, но според мен е по-важно как изглеждаш. Може да си мазен, но имаш ли мускули изглеждаш стегнат. Защо не ориентираш програмата си към качване на мускулна маса, пък съм сигурен, че ще свалиш доста мазнини с подобен режим. Защо тренираш в тези супер серии след като правиш 4 поредни дни кардио. Абсолютно сигурен съм, че няма как да се възстановяваш с подобна тренировка. Според мен да си направиш един класически сплит гръб-гърди-почивка-ръце-крака+рамо-почивка-почивка , или и рамото в отделен ден (5 дневен сплит) и да си правиш кардио 3-4 пъти седмично ( в тренировъчни дни, за да можеш да възстановяваш).
Сигурен съм, че така и с подобен режим ще си много по-доволен, ще сваляш бавно, а и ще качваш мускули и ще изглеждаш много по-добре. По отношение на храненето за закуска ти трябват яйца поне 4 + изварата и си пушка. След тренировка вкарай въглехидрат, няма смисъл чак толкова да се пазиш от тях. Успех !!!

07.02.11
22:19

Да, определено килограмите са важни, но както ти каза, не трябва да гледам тях. Съгласен съм с това и определено свикнах да се оправям само с огледалото и метъра, защото и без това не мърдам на кантар.
От години закуската ми е минимум 4 белтъка и едно цяло яйце, като стигам и до 7 белтъка.
Тук трябва да кажа, че кардиото в повечето случаи ще го правя сутрин заедно с корема, преди работа. Така ще разделям кардиото от тренировката с тежести.
И за въглехидратите си прав. След тренировка си взимам едно малко барче за диабетици, което е от шоколад, но без бяла захар.
Сега се чудя, каква въглехидратна ротация да си измисля, за да променя малко режима на хранене, за да не свикна прекалено много. До сега карах 5 дни без почти никакви въглехидрати и зареждах събота и неделя. Това скоро ще спре да работи.

Мнението беше редактирано от Randy на 07.02.11 22:32.

07.02.11
22:25

Честит дневник и дано си постояннен!
Поздрави и за волята да свалиш 35 кг- дали вода и мускули или не, пак се иска много усилия за това!

07.02.11
22:40

казано от Андриан К на 07.02.11, 22:25:

Честит дневник и дано си постояннен!
Поздрави и за волята да свалиш 35 кг- дали вода и мускули или не, пак се иска много усилия за това!

Благодаря! Надявам се, в бъдеще да се похваля с по-голям прогрес. :)

08.02.11
17:51

Вторник 08.02.2011

07.20ч закуска - 6 белтъка + 1 цяло айце + 30-40гр сирене
12.30ч обяд - 200гр пилешко и зелева салата
16.00ч следобедна закуса - 6 белтъка
18.00ч 250гр извара в смес с 150гр обезмаслено кисело мляко и 30-40гр сурови орехи
21.00ч 1 час футбол в Студетски град
Вечерята ще дойде късно, но ще е само от 130 грама риба тон и малко салата
Няма да имам друго хранене, защото ще съм заспал, когато вече ще може да го направя.

Чакам критики! Моля!

08.02.11
17:56

Изварата - преди лягане!?
Сподели някоя снимка :)

08.02.11
21:29

Аве  брат само не ми казвай, че ги хвърляш жълтъците. 4 цели яйца спокойно можеш да си ядеш, даже е задължително. Ако си диебетик е добре, пробвай и с сушени плодове (стафиди) за след тренировка. Но ако не си, просто се награди с нещо сладичко, първо ще стимулираш инсулина, което ще доведе до мускулен разтеж, второ ще наградиш себе си за старанието. Спрял си да сваляш килограми защото от много време правиш едно и също. Премини за 2-3 месеца на РБД и после пак на НВД за да отвикне организма.

Мнението беше редактирано от Кристиян С. на 08.02.11 21:34.

08.02.11
23:41

Не ми иска да качвам снимки, защото няма какво хубаво да се види :) Малко да вляза в по добра форма и ще кача. Имам едни от лятото в профила. Може да ги видите, за да добиете горе-долу представа.

За сладичкото...Хапвам го, но по-често е десерт без захар или нещо такова. Да, ще се наложи да направя промяна в диетата. Мисля за сега да почна да въртя въхлехидратите. Ще го правя в 4 дни. Ето един пример:
1. ден ще взима заедно с закуската, обичайните яйца, 100-150 гр. офесени ядки с обезмаслено мляко
2. пак с зауската овесени ядки, но на обяд ще има и 250 грама ориз.
3 ден ще е както втори, но и в 15.00ч ще има 250 грама ориз.
4 ден без въглехидрати
... и така ще ги въртя....
Мисля, че така ще е ок! Ще разнообразя малко диетата! Все пак може да оставя Неделята за зареждащ ден, като за зауска ще ям пълнозърнести спагети 300 грама, на обяд пълнозърнест хляб и още нещо ще измисля!

09.02.11
08:05

На 5 яйца, едното е цяло. Всичко останало го хвърлям. Общо взето ям по 2-3 жълтъка на ден.

09.02.2011 - Сряда
Днес, си нося храна в работа и ще ви напиша, какво ще ям до 15.00ч, а довечеря ще допълня. Поради финансови съображения, не си взимам и готвя месо тази седмица.

07.10ч 5 белтъка + 1 цяло яйце + 20 грама сирене (за разнообразие) + 1 средно голяма филия пълнозърнест хляб
12.00ч 250гр риба тон + консерва сладка
15.00ч 5 белтъка + 1 цяло айце

Следва продължение....

09.02.11
08:13

Това съм аз преди години, преди да разбера, какво богатство е спорта и здравословното хранене

Мнението беше редактирано от Randy на 09.02.11 08:17.

09.02.11
08:15

Това съм аз след промяната. Тук, горе-долу, изглежда добре, въпреки че не се личат мазнините по коремната област и гърдите. Тази снимка е от лятото, когато съм по изчистен. Сега след боледуването, съм малко по-зле, като мускулна маса и % мазнини по тялото. Вече започвам да влизам в форма и мисля, че до няколко седмици усилен труд, ще вляза в по-добра форма.

09.02.11
10:08

Едно голямо БРАВО!! имаш от мен. Продължавай в същия дух.

09.02.11
11:28

казано от brusakch на 09.02.11, 10:08:

Едно голямо БРАВО!! имаш от мен. Продължавай в същия дух.

Благодаря :)

09.02.11
17:20

казано от Randy на 09.02.11, 08:05:

На 5 яйца, едното е цяло. Всичко останало го хвърлям. Общо взето ям по 2-3 жълтъка на ден.

09.02.2011 - Сряда
Днес, си нося храна в работа и ще ви напиша, какво ще ям до 15.00ч, а довечеря ще допълня. Поради финансови съображения, не си взимам и готвя месо тази седмица.

07.10ч 5 белтъка + 1 цяло яйце + 20 грама сирене (за разнообразие) + 1 средно голяма филия пълнозърнест хляб
12.00ч 250гр риба тон + консерва сладка
15.00ч 5 белтъка + 1 цяло айце

Следва продължение....

15.00ч 4 белтъка + 1 цяло айце
17.20ч 250гр обезмаслена извара, 200гр кисело мляко (обезмаслено), 50гр овесени ядки и всичко това на каша, с помощ на пасатора.
20.00 - 20.30ч 130гр Риба тон със салата
Преди лягане извара!

09.02.11
21:25

Браво и от мен ! Страхотна промяна, продължавай в същия дух. Да знаеш само с яйцата правиш страхотна грешка.Успех, ще следя дневника :)

Мнението беше редактирано от Кристиян С. на 09.02.11 21:25.

GU

09.02.11
21:51

браво добра промяна

09.02.11
22:27

Ако от няколко години си на диета и си стигнал до застой, наистина трябва да обмислиш някои нови неща. Ти явно вече знаеш доста работи, затова бих искал да те насоча към някои неща, които може да ти бъдат интересни, ако разбира се вече не си се срещал с тях.

1. Прочети повече за хормона лептин (leptin), за това как действа и как се регулира. Има доста информация в Internet.

2. Щом ще въртиш въглехидратите потърси повече информация за една методика, която се нарича Cheat Your Way Thin от Джоел Марион.

3. От това, което си описал не многа да преценя какъв е приемът ти на ненаситени мастни киселини (омега 3, омега 6 и т.н., които се съдържат в рибеното масло, лененото масло, зехтина, мазната риба). Приемът на тези киселини значително улеснява отслабването.

4. Виждам, че взимаш фет бърнър, но не си писал какъв е. Може да пробваш някой по-силен термогенен фет бърнър като OxyElite Pro, Fyre или дори стак от OxyElite Pro + Recreate.

P.S. Момичето, с което си на снимките когато си бил по-пълен е много хубаво, така че няма защо да се жалваш, че преди си бил зле.

10.02.11
12:49

Благодаря на всички за подкрепата. Така не стихва ентусиазма ми, а се увеличава! :)
Месарят: Може би си прав, но ме е страх да не прекаля с холестерола

Antov12:  През годините съм чел доста списания, статии и съм слушал съветите на хора с опит. Общо взето знам много, което съм прилагал и върху себе си, но и забравям да използвам много от знанията си.
Ето например: Омега-3 и Омега-6, приемам само от риба.  Добра идея е, да използвам малко зехти за салатите, които си правя или да ям по 50 грама маслини в някое от храненията. Също така, не е лоша идея и да си добавя тези ненаситени мастни киселини и като добавка.

Прочетох 2 дълги статии за лептина и ми хареса това, което пишеше за този хормон. Остава и да прочета, как да повиша активноста му. Ще ми помогне това, че повишава температурата на тялото и ускорява метаболизма. Сега нямам особени проблеми с глада, защото свикнах да се храня здравословно и околнит не ми правят впечатление с баничи, пици, сладки неща, пържено и т.н

Фет Бърнъра  на фирма ActiveLabs и в заглавието на етика имаше нещо от рода на Termo…. Не мога да го кажа с точност, защото пиша от офиса.
Започнах да чета и за “Cheat Your Way Thin” от Джоел Марион. Ще запозная с този метод на отслабване и ще опитам да го приложа :)

Благодаря за добрите съвети!

10.02.11
12:53

Днес, Вторник 10.02.2011

Бях от по-късно на работа и имах време да направя кардио 30 мин на велоергометър, преди закуската.

09.30ч - 7 белтъка и 1 цяло яйце, 90гр пълнозърнест хляб
13.00ч - 250гр пилешки гърди + зелена салата
15.10ч - 250гр извара, 200гр обезмаслено кисело мляко, 100гр овесени ядки и всичко това на каша
16.30 - грейпфрут
19.00 - тренировка
21.00 - протейн след тренировката + аминокиселини + десерт без захар
22.30 - вечерята, която ми идва късно, но тя ще е от яйца и може би малко кренвирш(тъпо е, но не искам да ми писва от яйцата, а сега не мога да си позволя само риба и месо).

Само да вметна, че пия между 6 и 8 литра вода на ден, минимума ми е 6 литра на ден!!!

Вечерната тренировка беше от гърди + гръб в супер серии. Направих 2х2 упражнения  с по 4 серии и 2х2 по три серии, след това корем 3 упражнения по 4 серии и накрая 15 мин кардио.

Мнението беше редактирано от Randy на 10.02.11 20:37.

11.02.11
20:13

Днес тренировката беше върховна, направо се омазах, затова хапнах сладко непосредствено, след като приключих.
Накратко:
- 30 мин кардио, като стигнах до 85% от моя максимум...забравих каква беше мерната единица.
- Крака: 6 упражнения по 4 серии, но с много малко килограми и през 20 секунди всяка серия.
- Малко не традиционно упражнение, което ми взе и малкото сили, които ми остана..вдигане високо на колената, като изнесени леко в страни. Така се редуват краката, като серията продължава между 30 секунди и една минута. Страхотно е за горене на мазнини и изразходване на калории.

Хранене за днес 11.02.2011. Не се различава с нищо от останалите дни, като единствено сутринта хапнах въглехидрати. В 21.00 е вечерята ми..салата с мИсо! :) Преди лягане, ако не изляза по нощна София, ще ям извара.

11.02.11
22:44

Философията на Мечо Пух е много проста: “Колкото повече, толкова повече!”

Хората доста често следват същата философия и си казват: “Ако тренирам по-дълго, по-често или по-интензивно ще кача повече мускулна маса и ще сваля повече мазнини” или “Ако спазвам много стриктна диета ще сваля повече мазнини” и т.н.

За съжаление човешкото тяло не реагира точно по този начин. Ако някой тренира често и интензивно и едновременно с това държи калориите ниски, това поставя тялото под постоянен стрес. А когато тялото е под стрес то реагира с повишено ниво на хормона кортизол. Кортизола е т.нар. хормон на стреса и той действа точно противоположно на тестостерона - улеснява разграждането на мускулна маса и натрупването на мазнини.

Наскоро в този сайт имаше интересна статия за кортизола: http://www.bb-team.org/articles/3896_kortizol#axzz1DahrUK1T, а ето и още една: http://zdravbadi.com/Кортизол.html.

Една от целите на сладкото/захарта след тренировка (или някакъв друг прост/бърз въглехидрат) в съчетание с бърз протеин е именно да намали нивата на кортизола.

В този форум има доста информация относно основните принципи на храненето след тренировка. Има тема “Хранене след тренировка”, “Бърз въглехидрат след тренировка” и т.н., които можеш да прочетеш.

12.02.11
07:53

То е ясно, че всеки сам избира кой метод да следва и кой съвет да приеме или не, за това няма отново да ти казвам, че правиш грешка ами ще ти кажа да прочетеш отново статиите за НВ диета, тази горната за кортизола и за натрупване на мускулна маса. С жълтъците в яйцата няма никакъв шанс да ти се качи холестерола, ще ти се качи тестостерона, но щом се пазиш ок. Тогава поне вкарай повече мазнини в диетата си - ти имаш добър прием на протеин, никакъв на мазнини и никакъв на въглехидрати. Еми товя няма нищо общо с НВД, по-скоро е кетонна. Знам, че мъжкия мозък е така устроен, че трудно приема съвети от други мъже, защото едва ли не означава некомпетентност, но съм 200 процента сигурен в думите си и за това, приятел просто прочети отново прекрасните статии в сайта и обективно ги сравни с твоя режим. Успех :)

12.02.11
10:57

antov12: Прочетох двете статии и информацията беше много полезна. Ще обърна по-голямо внимание, за да мога да си наложа навици, който регулират нивото на кортизола в организма. Благодаря за поредната полезна статния.

Масарят: Съвсем ти обърнах внимание на съветите. Вече ям по на 5 яйца 2 жълтък. При положение, че ям по 12-15 яйца ден, така ще приемам с тях и между 4-6 жълтъка на ден, а може и повече. Това малко ли е? Не се съмнявам в съветите ти, ни най-малко.
За мазнини, хапвам но може малко да повиша количеството. Ям сурови ядки, слагам зехтин при готвене, на салати, приемам и животински мазнини.
Да, вярно, че имах няколко дни без въглехидрати, но последните 3-4 промених това. Хапвах сладка царевица, овесени ядки, черен хляб.
Днес мисля да направя зареждащ ден. Тази сутрин закусвах палачинки с 5 яйца, 150-170 грама овесени ядки, малко зехтин, мляко, канела и сол. Станаха превъзходни. Ще си сваря ориз и ще си къпя 100 грама маслини за днес. Белтъчините, ще са обичайното количество. :)

Момчета, искам да ви кажа, че вече забелязвам резултати и съм много доволен от това. Мисля, че няма как да покача кортизола :))))
Но, най-важното е, че се чувства отлично, с много сили и още повече желание за успехи.
Тук идва момент, в който, трябва да благодаря и на вас!

13.02.11
20:17

Днес, 13.02.2011 Неделя
09.30ч Палачинки от  - 4 белтъка + 2 цели яйца, 170гр овесени ядки, 200мл обезмаслено мляко, сол, канела
13.00ч 250гр пилешко месо + салата
16.00ч 4 белтъка + 2 жълтъка + 150гр овесени яски + 100мл обезмаслено мляко
18.00ч тренировка -> 45 мин Кардио + Корем
След тренировкта протейн + аминокиселини
21.00ч риба на скара + салата

Ето една снимка на палачинките :) Станаха страхотни днес :)

18.02.11
06:39

Тъй....Пропуснах няколко дни, но това беше с цел.
Храненето върви по един и същи начин, като въглехидратите са на минимум. Днес ще имам 150 грама овесени ядки за закуска и останалите 2 дни ще заредя с ориз.
Реших, дали на шега или не, Събота и Неделя рано сутрин да пробвам с аеробика. Студено е за бягане на вън, а залата, в която ходя не работи от толкова рано. Ще пробвам и ако става за кардио, ще ходя системно. Надявам се да не е прекалено изтощително, защото вечерите ще си ходя на фитнес и ще си правя тренировките с тежести.

18.02.11
06:43

По-добре се обличай добре и бягай в студеното , така ще изгаряш още повече калории.

18.02.11
09:51

Или си купи велоергометър. Има доста модели на цена 200-300 лева (мисля, че съм мяркал и под 200). Така няма да зависиш от атмосферните условия, ще пестиш време и най-важното, ще можеш да правиш аеробика и през седмицата преди да отидеш на работа без да губиш време да се обличаш, излизаш, прибираш и т.н.

18.02.11
12:55

Имам велоергометър, за който дадох доста пари и,който ми върши чудесна работа. Аз въртя постоянно, с изключение на много студените дни. Просто не ми е приятно сутрин, въпреки че включвам печка до колелото, за да е по-топло. Когато въртя през работните дни, се будя в 5.30ч пия добавките и в 6.10ч ставам да въртя педалите за около 30-35 мин. След това хапвам, къпя се и излизам за работа. Вечер правя тренировките с тежести.
Исках да започна аеробика, защото натоварването е по-голямо и разнообразно за мен. Вече доста време карам колело и исках малко разнообразие. Обичам да тичам, но в студеното време, едва ли ще искарам повече от 30 мин.
От друга страна ще мога да контактувам с много представители на нежния пол, когато отида на аеробика :D:D:D Това е доста добър стимул.

Ето храненето за днес 18.02.2011:
Оставих зареждащия ден за утре, защото нямах овесени ядки  тази сутрин.

07.10ч - 6 белтъка + 1 жълтък
09.00ч - 30 грама сурови ядки- лештник
12.00ч - 300гр пилешки печен гърди + салата от цвекло и зеле
14.00ч - грейпфрут
16.00ч - както закуската
18.00 - 18-30 - тренировка

Следва продължение....

18.02.11
13:29

Какво правиш на велоергометъра - сравнително постоянно темпо или интервално кардио?

18.02.11
15:38

казано от antov12 на 18.02.11, 13:29:

Какво правиш на велоергометъра - сравнително постоянно темпо или интервално кардио?

По-хубаво е да е интервално кардио, например, 1 минута бързо темпо към 3 минути средно темпо. Аз правя повече постоянно, къде нарочно, къде несъзнателно губя темпото по средата на тренировката.

19.02.11
09:43

Ей сега се върнах от аеробика. Не е било толкова лесно, колкото си мислех аз. Определено подцених  дамите. :)
Довечера ще правя гърди + гръб и кардио.

Днес е нещо, като зареждащ ден. Ще има повече въглехидрати и малко прости захари. Това го правя с цел да забързам метаболизма, защото тази седмица, бях на ниски или почти никакви въглехидрати. Единствените въглехидрати бяха от грейпфрут и един или два дни с 100гра овесени ядки сутрин. Като имаме на предвид, че тренирам доста тежко, това е нищо.

8.00 - аеробика
9.15 - протеин + аминокиселини
10.30 - 4 жълтъка + 2 цели яйца, 150гр овесени ядки, 200мл прясно мляко, сол, канела - всичко това, като палачинки.
13.10 - 130гр риба тон, домати, 1 питка бял хляб
16.00 - ще бъде както в 10.30ч
18.00 - тренировка
21.00 - пилешко печено в плик и зелена салата
23.30 - извара
Сън :) :)

Мнението беше редактирано от Randy на 19.02.11 20:04.

19.02.11
20:12

Ето малко за вечерната тренировка днес:

1. кофички + гребане с дъмбел - 4, като повторенията варират 15-10. Винаги правя пирамида към малко повторения
2. бенч преси от хоризонтален лег + дърпане горен скрипец пред гърди - 4 серии, като за гърди 15, 12, 10,12 повторения, а за гръб 10-12
3. Флайс от наклон + дърпане на скрипец зад врат - 4 серии с по 10-15 повторения
Тук малко последните две упражнения за гръб не ги избрах правилно, но мисля всичко в момента и понякога греша.
4. Избутване на машина + гребане на машина от седнало положение - 4 серии с по 10-12 повторения и за двете

25 мин кардио

край!
Е, казвайте си мнението! Колко е зле?

19.02.11
23:54

Randy, а замислял ли си се да направиш нещо абсолютно различно от това, което си правил до момента. Например следващите две седмици високо въглехидратна диета (на базата на комплексни въглехидрати), малко повторения, големи тежести, никакво кардио. Последвано веднага от две седмици стриктна НВД, много кардио, повече повторения и т.н.

Всъщност това не съм го измислил аз, а си е съвсем официална методика основаваща се на факта, че на тялото са му необходими около две седмици за да превключи от един режим на друг.

Или ако две седмици вдигаш тежко с повече калории тялото ще трупа мускули, но след две седмици на този режим ще почне да трупа мазнини. Тогава превключваш за две седмици на НВД + аеробика, на което тялото отговаря с ударна загуба на мазнини и т.н. Това може да има полза за теб, а може и да няма, но от това, което чета ти тренираш близо 7-8 години на база на едни и същи принципи и може би е време да пробваш различни неща.

Ако четеш английски ето нещо като за начало: http://www.muscleandstrength.com/articles/bulking-for-natural-bodybuilders.html

P.S. Какво прави хубавото момиче от снимката?

20.02.11
09:21

Да, системата, която описваш  е смислена и може да има ефект. Проблема е, че не знам, дали ще успея да издържа две седмици на ВВД  и без кардио. Искам да кажа, че постоянно ще си мисля как започвам да напълнявам и ще си разваля резултатите до сега. Разбира се, това е глупаво, защото няма как за две седмици да се случи това. Ще прочета статията и определено мисля да опитам поне едно завъртане на диетите по този начин.
Като цяло не постоянно съм правил режима, както го правя сега. Винаги е имало моменти, в които съм го развалял. Дори сега го правя толкова стриктен от средата на Януари месец. Не мисля и да развалям тази дисциплина вече. Има резултат и се чувствам добре.

Ето историята с това момиче :) Ние бяхме съученици  и, тъй като останахме само двамата без партньори за бала, аз я поканих да е моя дама. Тя нямаше друг избор и се съгласи.
Но няма да мога да ти кажа как е, защото не съм я виждал от 5-6 години. Да се надяваме, че е добре :)

20.02.11
22:12

Днес 20.02.2010 Неделя

Днес отново си позволих повече въглехидрати, но утре ще е ден без никакви такива.

09.00 - 5 белтъка + 2 цели яйца, 150гр овесени ядки, 200мл обезмаслено мляко, сол, малко какао - любимите палачинки
12.00 - 250гр пилешко + 300гр варени картофи + зелена салата
15.30 - Както обяда, но без салатата
18.00 - тренировка кардио + крака
19.20 - притеин
21.00 - риба на скара + краставица
23.00 - извара + обезмаслено кисело мляко.

21.02.11
21:19

Ето и менюто за днес 21-ви Февруари

07.15 - 6 белтъка + 2 цели яйца
12.00 - 300гр пилешко + зелена салата с риба тон
13.30 - 50гр сурови ядки
16.00 - 6 белтъка + 1 цяло яйце
21.00 - 250гр пилешко + салата + 50 грама сирене
23.00 - извара 200 гр

Тук имах разстояние между следобедното хранене и вечерята. Малко не бях помислил, че имам курс и няма да има какво да ям.
Яд ме е, но вече няма да се повтори.

22.02.11
13:10

Днес, 22.02.2001 Вторник

07.00 6 белтъка + 1 цяло яйце
09.30 110-120гр. овесени ядки + 400гр обезмаслено кисело мляко
12.00 250гр пилешко + зелева салата
14.00 грейпфрут
16.00 както закуската
18.00 - 18.30 тренировка

Следва продължение....

22.02.11
13:17

Ранди кой? Роудс? :)

22.02.11
16:20

казано от Maynard на 22.02.11, 13:17:

Ранди кой? Роудс? :)

Не ме бива толкова с китарата ;) Но и Роудс, мога да бъда!
Приятел ме наричаше Ранди Катана, а от там и само Катана :)

22.02.11
21:53

казано от Randy на 22.02.11, 13:10:

Днес, 22.02.2001 Вторник

07.00 6 белтъка + 1 цяло яйце
09.30 110-120гр. овесени ядки + 400гр обезмаслено кисело мляко
12.00 250гр пилешко + зелева салата
14.00 грейпфрут
16.00 както закуската
18.00 - 18.30 тренировка

Следва продължение....

20.00 - протеин след тренировката
21.30 - 300гр риба + салата

Прескочи до:
back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1