Алтернатива на протеиновия шейк рано сутрин

09.02.11
00:30

Здравейте.Напоследък се чудя с какво да заместя сутрешната ми доза протеин която пия веднага след ставане.Просто много бързо ми свършва протеина и затова обмислям този вариант.Така и не се сетих с какво,само мога да ви кажа,че месо или яйца НЕ са вариант (яйцата ги ям като следващо хранене,а месо рано сутрин след ставане просто няма как да стане :D ).Мислих за мляко,но 1 л. мляко след ставане не ми звучи като добра идея (а и като знам как наще млека са бъкани с протеин..).Някакви идеи?

Погледни тази тема, в която коментирахме същия въпрос.

09.02.11
00:32

Яйчни белтъци, друго няма, млякото нее бърз протеин. В общи линии ако си се възползвал от коледните промоции пудрата излиза най-тънко, освен ако не отглеждаш кокошки разбира се.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1