02.05.05
10:31
Понеже днеска имам гръб и си мислех щом да правя кофички с тежест хубаво ли е да се правят и набиранията с тежест ...това ще смъкне повторенията но ще има ли по голям ефект икакъв ще е той :!: :arrow: :idea:
Благодаря предварително
02.05.05
10:40
Ти как мислиш ?!?! Естествено, че ще има.
Да де ама така ще се намалят повторенията на около 7-8
Пък съм чувал че колкото повече толкова по добре ;)
За муслулите е супер. Кофички с тежест, колкото да можеш да направиш към 8 поветорения.
На някой може да не му хареса, че пак за това говоря, обаче при кофички с тежести и набирания с тях, направо се КЪРТЯТ СТАВИ. Просто е тотален гърч... :? Тоест, ако ще се правят, трябва супоер техника, загрявка и всичко... иначе не един човек са се прецакали така...
Дам за маса разбира се ;)
Пък за ставите ако не загряваш добре става така!!!
Пък и кофичките се праят накрая на тренировката за гърди кадето е по голям риска от контузия отколкото при набиранията...
[quote author=“Epoc”]Дам за маса разбира се ;)
Пък за ставите ако не загряваш добре става така!!!
Пък и кофичките се праят накрая на тренировката за гърди кадето е по голям риска от контузия отколкото при набиранията...
Така е, и още нещо се сетих, много важно. Може да се подцени, както направих аз и ... опа едва не скъсах мускул, оттървах се само с тежко разтежение.
Много е важно успоредката да е наистина успоредка. Всеки милиметър разлика вече става опасен.