10.02.11
23:22
Вече съм с 6+ месеца стаж и забелязвам, че извлякох най много от базовите тренировки и стартинг стрент. Реших пак да премина на базова тренировка и ето какво съм измислил за сега -
Вариант 1 Вариант 2
1. Клек 1. Преден клек
2. Гребане от наклон 2. Тяга
3. Набиране надхват 3. Набиране подхват
4. Лег 4. Лег от наклон
5. Кофи 5. Раменни преси
6. Френско за трицепс 6. Прав лост за бицепс (прочетох, че хваща повече дългата главата, а не съм я тренирал)
Искам да ги сменям всеки ден, за да не права всеки път едно и също, че омръзва. Някакви корекции нужни ли са ?
Темата беше редактирана от 100il на 12.02.11 21:05.
казано от Dique на 10.02.11, 23:22:
Вече съм с 6+ месеца стаж и забелязвам, че извлякох най много от базовите тренировки и стартинг стрент. Реших пак да премина на базова тренировка и ето какво съм измислил за сега -
Вариант 1 Вариант 2
1. Клек 1. Преден клек
2. Гребане от наклон 2. Тяга
3. Набиране надхват 3. Набиране подхват
4. Лег 4. Лег от наклон
5. Кофи 5. Кофи
6. Френско за трицепс 6. Прав лост за бицепс (прочетох, че хваща повече дългата главата, а не съм я тренирал)
Искам да ги сменям всеки ден, за да не права всеки път едно и също, че омръзва. Някакви корекции нужни ли са ?
Като имаш 6 месеца вече кръгови давай на 3-дневен сплит(от примерните) ,раздели ги без да претренираш сложи и малко кардио не зависимо дали сваляш или качваш .
Мнението беше редактирано от stoil на 10.02.11 23:48.
10.02.11
23:50
Нищо не извличам от тия 3дневни сплитове. Силата застоява, както и килограмите. BTW, адаш си ми :D
Ами пробвай двоен сплит - горна-долна част или бутане-дърпане. И пак си тренирай 3 пъти седмично (с опция за 4), като редуваш тренировките.
Иначе в тази твоя програма не виждам раменни преси, а кофите ги правиш и в двата дни.
Щом застоява направи качествени и количествени промени в храната : махни млякото щом се подуваш най вероятно имап лактозна непоносимост като повечето хора и на пица няма да стане залагай на мръва и яица риби компексни въглени и полезни мазнинки .Ако си с ограничени финански тя една пица ти е 6 яйца нямаш оправдание да ядеш джънк
11.02.11
10:14
казано от Петко К на 10.02.11, 23:56:
Ами пробвай двоен сплит - горна-долна част или бутане-дърпане. И пак си тренирай 3 пъти седмично (с опция за 4), като редуваш тренировките.
Иначе в тази твоя програма не виждам раменни преси, а кофите ги правиш и в двата дни.
Ами дай идея кое къде да сложа ?
@стоил Братле, знам аз как требва да се храна, друг е въпроса дали имам възможност.. с абсолиутно (къде е иу-то на вин7??” същата храна прогресирах на не-сплитовите програми :/.
Ами, махни едните кофи и прави раменни преси.
П.П. Ю-то е където си е било винаги, ако си с традиционната фонетика ;)
12.02.11
01:40
Виждам че държиш да тренираш и ръце , но ще са ти малко уморени след базовите управнения които правиш . Така мисля аз , все пак опитай . Примерно аз след тяга и набирания нямам никва енергия за упражнения за бицепс.
12.02.11
21:05
казано от Петко К на 12.02.11, 00:35:
Ами, махни едните кофи и прави раменни преси.
П.П. Ю-то е където си е било винаги, ако си с традиционната фонетика ;)
Ок, значи изклиучвам (не няма го ИУ-то :D) кофите от втория вариант и добавям раменни преси.
@Евгени - да, ръцете ми изостават и бих желал да им кача около 2 сантиметра, но ше видим дали така ше стане, ако не ше ги махна.
ЕДИТ: А дали ще бъде удачно да направя така: сряда - вариант 1, петък - вариант 2 (като изклИУча ръцете и в 2те разновидности) и неделя да тренирам само ръце ? Давайте идейки, че като се сета как преди по стартинг стрент за бицепс правех с 35 крив лост, а сега на 30 изтръпвах след тренировката за гръб...
Мнението беше редактирано от 100il на 12.02.11 21:25.
13.02.11
20:50
Бъмп.