Трудно развиващи се мускулни групи

12.02.11
20:43

Става въпрос за... прасец и предмишница. На фона на прасеца, крака ми изглежда като буца, а на смешната ми предмишница раката ми е.. голяма :D Почнах да ги тренирам 3-пъти в седмицата, резултата - лек релеф на предмишницата. Прасеца никъв го няма. Питах един авер баскетболист и той ми каза че неговия прасец го е прайл с изкачване на стълби, но е стъпвал само на пръсти (нещо като прожиниране). Според Вас това би ли имало ефект, защото сега нямам свободно време да експериментирам. Ако знайте някои други техники или методики за тез 2-групи дайте ги :d

по-принцип това със стълбите ще свърши работа... но ти кажи как тренираш предмишниците и как тренираш прасците .. може програмата ти да не е оптималната

12.02.11
20:50

Драсни ми едно ЛС да ти дам една програмка, от която аз дръпнах по 1см. на всеки прасец за 1месец :)

12.02.11
20:57

За предмишница правя 2 упражнения - сгъване на китките с щанга 3@20 и сгъване на китките с дъмбел пак 3@20, а отделни са натоварват от набирания и тяга. За прасеца на един бордюр пружинирам (повдигам се на пръсти) с тежест 3@20 и веднага след това 3 спринта по 100 метра (на третия немога да ходя :D). Oтделно в седмицата правя кросчета по 3-4 км. със средно темпо като се стремя на бягам пак на пръсти.

12.02.11
21:01

казано от bat jica на 12.02.11, 20:57:

За предмишница правя 2 упражнения - сгъване на китките с щанга 3@20 и сгъване на китките с дъмбел пак 3@20, а отделни са натоварват от набирания и тяга. За прасеца на един бордюр пружинирам (повдигам се на пръсти) с тежест 3@20 и веднага след това 3 спринта по 100 метра (на третия немога да ходя :D). Oтделно в седмицата правя кросчета по 3-4 км. със средно темпо като се стремя на бягам пак на пръсти.

Откъде мога да пиша Лс :D

абе нещо с уреди не правиш ли калф машини ала бала.. и за предмишница сгъване с надхват ( сгъваш от лактите ) и сгъване на китки с щанга по 3серии и си къртач ;)

12.02.11
21:14

казано от kristiancho на 12.02.11, 21:02:

абе нещо с уреди не правиш ли калф машини ала бала.. и за предмишница сгъване с надхват ( сгъваш от лактите ) и сгъване на китки с щанга по 3серии и си къртач ;)

Вече няма фитнес :D поне за 3-4 месеца ..

стъпалата е най-доброто за прасец значи и карай колело ако може :D

12.02.11
23:16

Защо не правиш набирания? Не ми казвай, че никъде няма лостове. Ако можеш и набиране на една ръка. :)
Другото е стойка на ръце(handstand), чуково сгъване(не точно предмишница, но уплътнява ръката), сгъване с надхват, може да си вземеш и пружини за стискане. В момента само за това се сещам. ;)

12.02.11
23:23

Набирания се наложи да почна да правя, че останах без скрипец :D Има едни топчици като си чупиш раката и после ти ги дават да стискаш може да свършат добра работа, а и са ефтини.

12.02.11
23:43

Може и топчици, но те са доста меки. По-добре има едни пружини, не са скъпи или едни гуми за стискане имаше също.

13.02.11
09:51

Не пропускай възможността генетично да не ти вървят.

13.02.11
10:08

Ти си дал в профила си мерки 39 и 40 см за прасците си,бе момче.Колко по-големи искаш да са? Аз да имах такива,нямаше да режа краката си под коленете на снимките ми. :)

Мнението беше редактирано от Миро на 13.02.11 10:25.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1