Как да приемам добавките - кога и по колко

12.02.11
17:17

Купил сам си следните добавки  СУРОВАТАЧЕН ПРОТЕИН, КРЕАТИН МОНОХИДРАТ, ГУТАМИН, АМИНО КИСЕЛИНИ  на хапчета, ТРИБЕСТАН ще сам благодарен накои които е по наясно с приемането на добавки как да ги приема и по колко. Нещо от сорта
сутрин  какво и по колко
преди тренирока ...............
след тренировка................
преди лягане ...................
благодаря предварително на помогналите

12.02.11
18:21

Само едно не разбирам и ще се радвам някой да ми обясни. Защо го взимате този Трибестан?
Момчета на 20 и кусур години или по-малко да взимат Трибестан... не е нормално за мен. :)

12.02.11
20:59

Предполагам на опаковките не пише!?

12.02.11
21:07

казано от Dobri Maslev на 12.02.11, 17:17:

Купил сам си следните добавки  СУРОВАТАЧЕН ПРОТЕИН, КРЕАТИН МОНОХИДРАТ, ГУТАМИН, АМИНО КИСЕЛИНИ  на хапчета, ТРИБЕСТАН ще сам благодарен накои които е по наясно с приемането на добавки как да ги приема и по колко. Нещо от сорта
сутрин  какво и по колко
преди тренирока ...............
след тренировка................
преди лягане ...................
благодаря предварително на помогналите

А откъдето ги купи не ти ли обясниха?

12.02.11
21:11

Ето ти сайт точно за тебе http://fitcyber.com/

12.02.11
21:38

И на опаковките си пише как и по колко да се приемат даже и продавача ми е казал как да ги пия но ми се щеше някои които ги е вземал и е  постигнал резилтати да сподели все пак в този форум има доста знаещи хора

13.02.11
09:12

ако прочетеш трите важни теми най-отгоре, ще разбереш защо никой не ти дава съвет - толкова има изписано, че на никой не му се пише едно и също

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1