13.02.11
12:05
Здравейте .. мисля , че вече съм натрупал достатъчно маса и искам да започвам да оформям и да спадам мазнини ...
Търсих такава програма в сайта , но не намерих :Д Ако може да ми предложите някаква в която да вмъкна и тичане :) И някаква диета ... Тренирам за ММ от миналата година , като започнах бях 35 килограма сега съм 50 :Д
13.02.11
12:08
еми не се учудвам, че не си намерил фитнес програма за оформяне... оформянето е дело на храната... в сайта има такива хранителни режими :)
казано от kristiancho на 13.02.11, 12:08:
еми не се учудвам, че не си намерил фитнес програма за оформяне... оформянето е дело на храната... в сайта има такива хранителни режими :)
Не само :) Има си и упражнения за оформяне ;)))
Пичага какво ще им оформяш на тези 50 кила... та ти трябва да ходиш с камъни в джобовете да не те духне вятъра. Без да се обиждаш :) Предполагам, че си още дете щом си бил 35кг. Доколкото си спомням аз 35кг бях във втори клас а 50 в 6-ти
казано от NeDDs RC на 13.02.11, 12:22:
Пичага какво ще им оформяш на тези 50 кила... та ти трябва да ходиш с камъни в джобовете да не те духне вятъра. Без да се обиждаш :) Предполагам, че си още дете щом си бил 35кг. Доколкото си спомням аз 35кг бях във втори клас а 50 в 6-ти
:D е колко килограма искаш да съм в 7 клас ?
13.02.11
12:53
просто не си за оформяне ;) ... и повярвай ако ми ядеш торти и пасти и ‘’най-оформящото’’ упражнение няма да ти помогне особенно ;) и ти на мене не ми смигай щото ако беше много на Ти с тая работа нямаше да пускаш тема тука и нямаше аватара ти да стои празен
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 13.02.11 12:54.
казано от kristiancho на 13.02.11, 12:53:
просто не си за оформяне ;) ... и повярвай ако ми ядеш торти и пасти и ‘’най-оформящото’’ упражнение няма да ти помогне особенно ;) и ти на мене не ми смигай щото ако беше много на Ти с тая работа нямаше да пускаш тема тука и нямаше аватара ти да стои празен
:D Никъде не съм написал че ям торти и пасти . Писал съм тема за да ми отговорят , а не да споря и да ми казват , че не съм за оформяне ;)) Ако толко пък искаш да си сложа аватар ще си сложа :)
13.02.11
13:19
Заеби ги тия оформяния. Яш да не преличаш на момиченце, ставай по-силен и не мисли в момента много много как изглеждаш. На тая възръст напъните с диети ще доведат физиката ти до едно комично състояние. Мисли ги оформянията кат минеш 17-18 и то ако си минимум 80 кг. иначе просто няма какво да се оформя.
казано от everytime we touch на 13.02.11, 13:19:
Заеби ги тия оформяния. Яш да не преличаш на момиченце, ставай по-силен и не мисли в момента много много как изглеждаш. На тая възръст напъните с диети ще доведат физиката ти до едно комично състояние. Мисли ги оформянията кат минеш 17-18 и то ако си минимум 80 кг. иначе просто няма какво да се оформя.
ОК , мерси :)
22.02.11
19:04
Защо да не се оформиш на 13-14-15 години? Ако не дигаш щанга над главата и не се набиеш...какво пречи да тренира с дъмпел,да прави коремни и да се набира на лост? Питам защото и аз съм почти на 14 години 1.65 м 60кг и от 1 месец тренирам стабилно в домашни условия... може ли по-горе изброените неща да попречат на растежа ми или с нещо друго да ми навредят? От скоро правя и леко кардио да мога да изкарам корема (тичане на място 30 мин ). Поприцип съм тапак и не ям никакво месо освен риба.. и луканки..филета.. (това е добре г/д за корема според мен)
П.П нов съм..просто ми е чудно какво мислите... четох много теми относно тренировките на такава възраст , но искам и тук да видя мнение... БЛАГОДАРЯ предварително..
Колкото до темата пич сложи колко си висок??? аз да гадая ли... може да си 1.70 50кг може 1.50 50кг