13.02.11
19:14
Здравейте на всички,
16г.
нямам добър сън, будя се често през ноща, да кажеме 5-6 пъти, и през целия ден ми е доста отпаднало, болят ме очите, прозявам се и ми се спи.. Лягам си около 12 и ставам към 10, тоест 9-10 часа сън, но с много прекъсвания. Ям 200гр извара всяка вечер и пия мелатонин на NOW , с него просто скъсявам времето за заспиване, но събужданията продължават. Предложете, моля, суплемент за по-дълбок и добър сън, тази отпадналост пречи много на ежедневието ми.
Темата беше редактирана от Don-Toni на 13.02.11 19:16.
13.02.11
19:22
Пробвай Benosen на Wallmark- не съм го пробвал, но не съдържа мелатонин. Безвредно и към 6-7лв.
13.02.11
19:24
Пробвай да си легнеш по-рано. Има значение в колко часа си лягаш. ;)
Не мисля, че ти трябват добавки. Обърни внимание на стрес, физическо/психическо натоварване и т.н
И на мен ми се доста често се случва, при мен всичко си идва на мястото по следния начин, след тренировка (попринцип тренирам от 17:00 до 18:30 (докато свърша трена), хапвам нещо и в 21:00 си лягам към 7:30 ставам, така 3 дни поред и след това всичко си е нормално :). Успех, защото съня е много важен.
P.P и аз съм на 16 години, ако те интересува ;).
По рано от 12 не заспивам, пробвал съм и просто не мога, тренирам 4-5 пъти седмично около обяд, ям 6-7 пъти дневно, пия 3-4л течности, изморявам се, не съм неспокоен или стресиран, заспивам що-годе добре, но се будя много.. Мерси за Беносена, ще го зема, дано помогне.
За ZMA четох че помага, това в моя случай удачно ли е?
// хаха Борко евала пичага, фамилията ти отива :d
Прегледай и някои от следните добавки (които аз съм пи в комбинация дори):
NOW Gaba на прах (страхотен продукт!)
NOW 5HTP
NOW SAMe
L-thryptophan
Мнението беше редактирано от Стоянчо на 13.02.11 21:33.
13.02.11
21:49
Просто си помисли,че като легнеш да спиш и това ще е най-пълноценния ти сън.Ако имаш възможност прави секс преди заспиване!
13.02.11
22:46
казано от Brute на 13.02.11, 21:49:
Ако имаш възможност прави секс преди заспиване!
С коя ръка ? И аз не спя хубаво :D :D :D.
По темата : Пробвай един час преди да легнеш да не седиш пред “PC” а остави очите си да починат. Мен като ме дразнят очите заспивам много трудно.
13.02.11
23:13
С жена е най-ползотворно.След секс се освобождава серотонин и още един хормон(не му помня името),благодарение на тях заспиването е бързо,а съня непробуден.
Мнението беше редактирано от Brute на 13.02.11 23:14.
14.02.11
00:17
Един път се опитах да съм забавен а ти ме закопа :(
Все пак хубаво е да знаем това което написа :))
14.02.11
15:52
Моя съвет ким тебе е следния тази вечер недей да ядеш нищо излез верчета колкото е може по късно и бягаи около 4,5км пребери се изкипи се не стои пред компиутара и пред телевизора вечерта като си лягаш нарежи каротоф на крагли резени и си ги сложи на очите помага много и със сигурност ше спиш добре .За закуска яж нещо по леко.
29.11.13
15:10
От известно време имам някакви проблеми със съня, като цяло трудно заспивам, без значение колко часа спа, винаги се чувствам недоспал и уморен и т.н.та ще може ли да препоръчате някакви хапчета или нещо, от което ще си спа като бебе и след това ще съм достатъчно отпочинал, а не да се въргалям по половин час в леглото.