07.02.11
20:13
Не знам защо съм си модерирал откриващия пост.. явно ме е било срам :(
Но сега съм горд, до къде съм стигнал.. така че ако си спомням правилно почнах
Години: 16
Тегло: около 60 кг.
Ръст: около 170см
Клек: 20кг
Лег: 20кг.
Тяга: 30кг :D
Набирания: 0
Кофички: 0
Ниво на атлетизъм: - плачевно.. въпреки че 5 години съм тренирал футбол
Хранене: още по-зле.. почти не ядях месо.. основна храна: сладко и сандвичи..
и така се започна :) ..
Темата беше редактирана от mitkoDimitrov на 18.04.15 16:45.
07.02.11
20:19
пиши и работни тежести за да видим а и ти сам да видиш прогреса.. Успех с дневника ! Яденето не е зле :P може да вкараш няколко снимки :)))
ЕДИТ : в една категория сме с височината :D
Мнението беше редактирано от Кристиянчо на 07.02.11 20:21.
07.02.11
20:21
Мерси за пожеланието :) . Работните тежести съм ги написал - лоста :D :D , като за първи ден реших да пробвам как ще е, но съм сигурен че мога доста повече.Сега забелязвам доста правописни грешки, но не мога да си ги поправя не ми дава бутона Редактирай :D ;]
ЕДИТ: Влязох през друг броузър и се оправих. Снимка качих в профила и да на еднаква височина сме, но се надявам да порасна поне с още 10-15-20 см. Много ще се радвам :)
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 07.02.11 21:44.
08.02.11
19:32
08/02/2011 - Нетренировъчен
Хранене:
- 06:20 - 2 яйца, сирене,1 морков, + Чаша прясно мляко
- 10:00 - Тостер с шунка и кашкавал + 1 банан
- 11:20 - 3/4 шоколад “Своге”- натурален с лешници
- 13:00 - 1 банан
- 14:30 - 2 пълнени чушки, 1 филия хляб
- 17:50 - Овесени ядки с мляко
- 18:30 - 2 ябълки
- 19:20 - Печени картофи, Заешко + половин питка
- 20:20 - 1 портокал
За днес
Имам лека мускулна треска на бедрата. Спортът днес беше в часа по физическо - 40 минути волейбол ... Храната смятам че е на горе - долу добро на добро ниво, но винаги може и по-добре.
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 08.02.11 19:33.
09.02.11
19:38
09/02/2011 - Тренировъчен
Хранене:
- 09:15 - Банан + 1 Isosport
- 11:20 - Тостер с пилешка пържола, шунка и кашкавал
- 13:50 - Печени картофи + 2 пълнени чушки + 1 филия хляб
Тренировка
- 16:00 - 2 банана
- 16:15 - Питка с 2 кебапчета
- 17:30 - Печени картофи
- 19:20 - Печени картофи + 2 сърми
Тренировка
- 5 минути загрявка на кростренажор
- Вертикален Скрипец широк хват - пред гърди 4х10 (5 блокче)
- Вертикален Скрипец широк хват - зад врат 4x10 (5 блокче)
- Гребане на машина - 4х12 (2х10 кг)
- Хоризонтален скрипец 3х10 (3то блокче)
- Бицепс с крив лост 3х8 (само с лоста)
- Бицепс с дъмбели 3х10 ( 5кг дъмбели)
Това е:
Днес тренировката трябваше да е тотално различна. Отидох във фитнеса и си викам абе я да питам инструктора да ми помогне за мъртвата тяга. Приятелите викат недей тоя ще ти се развика, отивам при него обясних му там и той само
“Квоо, кви са тия упражнения, на тебе ти е рано за тях идвай ся”
- заведе ме при скрипеца и ми показа кво да правя и т.н. после ме пита какви са ми другите упражнения и аз викам
” гребания”
и той само
“къде си ги видял тия упражнения” като свършиш с това ела да ти кажа какво да правиш и така продъжли.
Може би наистина ми е рано за мъртва тяга не съм сигурен ...
Оказа се обаче печен, обясни ми кое как точно да правя, такаче съм доволен
Храната ми хареса, може би малко е разхвърляна, но постоянно огладнявам, особенно след фитнес :). Исоспорта и банана са след часа по физическо нз що :D
Това е за днес май.. Сега отивам да гледам наще как ще бият Естония (дабе ... )
09.02.11
19:57
Сега като се замисля дали не е добре да почна с кръгова или нещо такова ? Дано някой пише, иначе ще трябва да правя нова тема в долния раздел :) ...
09.02.11
20:05
ами ако решиш да првиш кръгова сложи по 1-2 базови упражнения за големите мускули и по 1 базово за малките и тренирай през ден... или ираздели тялото на 2 ( бутащи - дърпащи или долна - горна част )
09.02.11
20:08
казано от kristiancho на 09.02.11, 20:05:
или ираздели тялото на 2 ( бутащи - дърпащи или долна - горна част )
Може би това и ще направя защото 2дневния сплит ми харесва много. Но незнам как ще потръгне тази програма такаче се колебая ще го обмисля, но не смятам че 2 тренирвки са достатъчно за да кажа, че сегашната не става .. :(
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 09.02.11 20:09.
10.02.11
21:11
10/02/2011 - Нетренировъчен
Хранене:
- 06:20 - Овес с прясно мляко
- 10:00 - Половин сандвич с пилешка пържола, краставици и домати, 1 шоколад “Млечен”
- 13:10 - 2 сърми, 3 препечени филии с масло
- 16:00 - 2 ябълки
- 17:30 - 2 ябълки
- 19:20 - Свинска пържола, варени картофи
Ами ..:
Днес храната е слаба.Имам лека мускулна треска на бицепсите .... Явно на упражненията за гръб вчера, съм дърпал с тях.
ЦСКА 3:2 Зиратбанк - много се изкефих, неочаквах да ги бием.
10.02.11
21:58
Тоя инструктор,който те кара да правиш-вертикален скрипец пред и зад врад,в една тренировка е ПЪЛЕН ИДИОД!!! А,защо да ти е рано за тяга? Програмата,която ти е написал Славко е идеална! Ако,не се слушваш в съветите му ще сгрешиш!!! Или поне не го занимавай да ти пише програми.
Без лоши чувства! Поздрави:))))
10.02.11
22:52
казано от Ivaylo Stefanov на 10.02.11, 21:58:
Тоя инструктор,който те кара да правиш-вертикален скрипец пред и зад врад,в една тренировка е ПЪЛЕН ИДИОД!!! А,защо да ти е рано за тяга? Програмата,която ти е написал Славко е идеална! Ако,не се слушваш в съветите му ще сгрешиш!!! Или поне не го занимавай да ти пише програми.
Без лоши чувства! Поздрави:))))
11.02.11
12:38
аз пък съм склонен да застана на страната на инструктора :)
11.02.11
13:38
Ако въпроса е “На кого вярвам повече?”, мисля че няма смисъл да отговарям. Просто ще видя кога този инструктор не е на смяна и тогава ще правя гребане и тяга :) и Въпроса е решен :)
казано от kristiancho на 11.02.11, 12:38:
аз пък съм склонен да застана на страната на инструктора :)
Ти правиш ли първо отпред ,на скрапеца, после зад врат? Какъв е смисъла да е зад врат....в моята зала повечето, които правят зад врат даже си стигат средата на гърба с пръчката.... :D
ти си голямо момче...можеш да избереш кой да слушаш...аз лично съм помагал и на много по-напреднали случаи, които са страдали от програмите на плевенските инструктори...
дано по-скоро намериш време да потренираме заедно...
изказването, че ти е рано за тяга ще коментирам като неприемливо...
помоли го да ти покаже как се кляка, и ми пиши в скайп за резултатите...
ти коя зала си избра да посещаваш всъщност...?
и да ти споделя...в момента моята цялостна подготовак се изготвя от Юли...не знам какво ти говори това...може би ти е написал някои упражнения, които не разбираш и не знаеш как се правят, но аз мога да помогна за това...
Мнението беше редактирано от slavko на 11.02.11 15:41.
11.02.11
15:45
аз никога не съм правил скрипец зад врат много ми е кофти тва’ упражнение... имам предвид, че вие го настървявате с тая тяга ще сложи малко повече от необходимото и отиде :) ... иначе не тряя’ да си нагаждаш програмата според смените на инструкторите нали ти даваш парите :D :D
Стреми се към ” леко вдигам тежки килограми” и всичко ще е 6.
Предай мноо поздрави на Кръстев от Интелекта.
Мнението беше редактирано от Madboy на 11.02.11 16:08.
11.02.11
16:41
Още един съгражданин. Ще те следя и аз.
Прави смело базовите упражнения, но внимавай много с техниката.
Ако ги правиш както трябва, най-много да заякнеш от тях ;)
11.02.11
17:11
Първо - да ви благодаря, че ми пишете в темата.
Второ - както каза бате Слави, смятам че съм достатъчно голям за да преценя, кои упражнения ми влиаят най-добре.Смятам до в близкото бъдеще да пробвам всички.Някой по 2-3 пъти докато разбера.
Трето - Madboy - това е най-готиния учител, който някога съм имал ще му пратя поздрави.Имало е в случай(даже често се случва) единственото ми желание да ида на училище е заради часа по физкултура. И ДА, най-голямата ми цел е да си преименувам дневника на “Леко ‘дигам тежки килограми (с правилна техника)” :D .
Четвърто - kristiancho - Не слувайно дневника ми се казва така.Дори да искам да сложа много килограми на щангата, няма да мога да я мръдна. Щях да почна с леки килограми и да ме снимат и да кача клипа тук, но това явно ще стане с малко забавяне.
С тези цифри прозвуча малко нз :D , но искам да отговора на всички :)
ЕДИТ: Може би инструктора си е помислил че това ми е 1вата среща с железата, но нямах наистина време да му обясня. Че съм правил и друг път и т.н. Смятам че човека си разбира от работата и не искам да го обиждам.
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 11.02.11 17:22.
11.02.11
19:38
11/02/2011 - Тренировъчен
Хранене:
- 10:00 - Тостер с пилешка пържола, шунка и кашкавал
- 11:20 - Шоколад LZ натурален
- 13:50 - Варени и след това запържени картофи, 1 свинска пържола + половин портокал
Тренировка
- 16:20 - 1 банан
- 16:40 - Джоб с 2 кюфтета
- 17:30 - 1 портокал
- 19:20 - Варени картофи + свинско филе
- 19:40 - 4 парчета печена тиква с малко захар (кажете някоя рецепта как да ям тиквата без захар )
Тренировка
- Пуловър 4х8,12,10,8 (5кг, 7,5 кг дъмбел)
- Повдигане на раменете за трапец 4х10 (10кг дъмбели)
- Раменни преси 4х8,6,10,8 (5кг, 7,5 кг дъмбели)
- Повдигане на ръцете встрани 4х8 (5 кг дъмбели)
- Повдигане на ръцете напред 3х10 (5кг дъмбели)
- Рамо на машина 1х8 (20кг)
- Повдигнане на краката от вис 2х10
Какво става:
Тренировката трябваше да е наполовина по-малка, но чаках приятеля ми да завърши тренировката си и забелязах че един правеше повдигане на ръцете напред с някакво странно извиване, питах го и той ми обясни че така натоварвал повече предните глави и реших да го пробвам - хареса ми. Краката от вис и машината също бяха от просто ей така да разгледах кое за какво служи, надявам се да не съм претренирал рамото :). Утре ще видим.Днес 2 пъти видях хора на стойката за клек, но за жалост те правеха трапец и пак неможах да видя някой да прави клек. Точно когато ми стана малко тъпо, една жена отиде и взе един лост приготви се и започна да кляка.... :) но направи само 2 серии.За днес това е по интересното :)
11.02.11
19:53
доста странна тренировка като цяло :)
в Кронос-а клякаме двама...като не броя разбира се момчетата, които тренират с мен...
всеки иска бицаги, на никой не му се занимава с такива сложни упражнения като клека:)
12.02.11
20:12
12/02/2011 - Нетренировъчен
Хранене:
- 08:15 - Баница с тиква
- 11:30 - 1 Дюнер
- 13:10 - 3 кюфтета с 2 питки + лютеница + 1 минерална вода ЦЕНА : 1. 89 ЗА ВСИЧКО
- 15:00 - 1 портокал
- 17:30 - 1 тостер с свинско филе и сирене
- 19:20 - Мусака
Какво стана днес:
Хммм доста “добра” храна днес.НО оправданието ми е че сутринта бях на олимпиада по Английски език, после ходих на “турзиъм” в Кайлъка нз доста километри минах пеша. Имаше и 2 парчета домашна баница + 1 вафла но не помня кога ги хапнах ... :). Не искам и да си представям от какво са направени кюфтетата, но знам че в Кайфланд винаги е така :D ...Винаги пропускам най-интересното от нещо, например пропуснах решаващата точка на ЦСКА срещу турците, а после не видях гола на Рууни, а да ядох мляко по това време такаче 1 кофичка мляко към храненето.....
13.02.11
19:34
13/02/2011 - Нетренировъчен
Хранене:
- 09:00 - 4 парчета домашна баница
- 11:30 - 1 филия хляб с салата от майонеза и гриз(с)
- 13:10 - 2 карначета, 1 панирана чушка, картофи, ориз, руска салата, 2 парчета руло и няколко бонбона
- 17:30 - 2 ябълки
- 19:20 - Мусака
- 22:00 - Извара
Ето за днес:
Бях на рожден ден на вуйна ми и там ядох много(обяда), до 3-4 часа ми беше тежко на стомаха :) .... Чакам с нетърпение утрешната тренировка. Готов и възстановен съм за нея. Мислех днес да ходя да ритам, но не ми остана време :( . Дръпнах си филма “Starting Strength” разделен на части, обяснени са: Клек, Тяга, Лег, Раменна преса, Power Clean, който иска да пише ще му дам линк да си ги свали, предполагам доста ще ми помогнат само да намеря време да ги гледам ще е супер :D ...
Това беше за днес, успешна седмица на всички :)
14.02.11
20:13
14/02/2011 - Тренировъчен
Хранене:
- 10:00 - Сандвич с пилешка пържола, краставици и домати
- 11:45 - 1 банан
- 12:50 - 2 пълнени чушки + 2 филии пълнозърнест хляб
Тренировка
- 16:00 - 2 банана
- 17:30 - 1 морков
- 17:50 - чаша прясно мляко
- 18:45 - 1 портокал
- 19:40 - 1 пълнена чушка, 1 кюфте, малко руска салата + 1 филия пълнозърнест хляб
- 20:00 - 1 портокал
- 22:00 - Извара (докато гледам как Фулъм ще мачкат Челси ) :D :D
Тренировка
- 5 Минути на кростренажор + ротации
- Хакен клек - 4х8, 10, 8, 11
- Седнал за пръсец - 4х12-15 (30кг)
- Лег 4х8,9,7,6 (10кг + 20кглост)
- Кофички 3х3
- Машина за избутване 3х10 (20кг,30кг)
- Скрипец за трицепс 1х10 (20кг)
- Машина за гърди 1х10 (10-15кг)
Днес беше така :
Днес не съм ял никакви боклуци ( шоколади, junk и т.н. ), искам поне 3 пъти седмично да е така, тренировката ми хареса, смятам че съм готов другия път да правя клек, днес имаше 2ма които правиха, 1вия обаче си слагаше тежести под петите незнам защо, втория натовари 80 кг (100 с лоста ) и клякаше почти с нищожна амплитуда.Мисля че кофичките ги правя все по-добре, все още не са с пълна амплитуда и правилни, но имам напредък.Чаках приятелите ми да свършат с техните 2 часови тренировки и както винаги разгледах другите уреди и правих някой машини да видя за какво, как и т.н. Това беше за днес. :)
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 14.02.11 20:45.
15.02.11
20:34
Днес храната няма да я описвам защото беше доста зле...
Само на обяд и за вечеря хапнах малко като хората: 2 чушки, 1 кюфте малко руска салата и 2 филии хляб... 1 парче руло и 1 портокал
Както винаги доста плодове и т.н.
Искам обаче да подчертая че имам доста стабилна мускулна треска на гърдите ... :) което ме прави доста радостен, всеки ден виждам как хората от форума са прави, и по разбиращи от всички други...
Междудругото в понеделник забелязах че в фитнеса има смит машина... На нея може да се прави всяко упражнение, включително и клек нали ? Как мислите да направя ли няколко тренировки на нея и после да мина на класическия ?
Ходих на мач на моето училище срещу “врага” ни ... :D :D (волейбол) купихме си вувузели и т.н. Направихме страхотна атмосфера и те наште кво да правят паднаха .... :D сега съм преграхнал ...
Лека нощ и гледайте Шампионската Лига :) ..
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 15.02.11 20:37.
15.02.11
21:05
Почвай програмата на Риптоу “Starting Strenght”. С тия тренировки си убиваш възможността за нечовешки начален старт.
15.02.11
21:09
За това ли говориш ?
Workout A
3x5 Squat
3x5 Bench Press
1x5 Deadlift
Workout B
3x5 Squat
3x5 Press
5x3 Power cleans
Workouts A and B alternate on 3 non-consecutive days per week.
Моля те, обоснови се, защо смяташ че така ще имам по-голям прогрес ?
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 15.02.11 21:14.
15.02.11
22:25
Защото в момента нямаш нужда от изолиращи джижения и имаш възможност да покачваш тежестите на базовите почти всяка тренировка, а с програмата по която караш я сложиш 10 кг на месец я не. На Starting Strenght ще слагаш поне по 20кг. на месец на движенията. На клека и тягата слагай по 5кг отгоре на седмица на лежанката, обръщанията и военната преса по 2,5 (ако можеш и по 5 де). Като цяло в момента с такава програма за цяло тяло можеш да извлечеш много докато с този сплит си слагаш сам ограничители на прогреса ! Даже в началото тренирай през 2 дни и слагай на всяка тренировка по 5 кг. на движенията и вече като не става така почвай 3дневния сплит и ежеседмичната прогресия.
П.П. http://www.t-nation.com/free_online_article/most_recent/most_lifters_are_still_beginners - доста полезно ще ти е да го прочетеш това.
Мнението беше редактирано от huckleberry на 15.02.11 22:30.
16.02.11
19:53
16/02/2011 - Тренировъчен
Хранене:
- 06:20 - 2 яйца, сирене + Чаша прясно мляко
- 10:00 - Сандвич с пилешка пържола, краставици и домати
- 11:45 - 1 банан + 1 поничка (доста голяма)
- 12:50 - 2 пълнени чушки + 1 филия пълнозърнест хляб + 1 портокал
Тренировка
- 16:00 - 1 банан
- 17:30 - 1 портокал
- 19:40 - 2 парчета скумрия, 1 филия пънозърнест хляб
- 20:00 - 1 портокал
Тренировка
- 5 Минути на кростренажор + ротации + хоризонтален скрипец
- Гребане на машина 3х10 (10кг)
- Гребане с дъмбели 4х10 (5кг,7,5кг)
- Мечка 4х10 (10кг)
- Бицепс с щанга 3х (3кг)
* В скобите пиша тежестите ( не броя лостответе)
Какво стана днес:
- Тренировката беше супер, много се радвам че пробвах мечката и гребането :). Когато почнах да правя гребане, дойде 1 и ме пита:
- “Малък кво пра’ш”
- “Ами трябва да е гребане”
- “Трябва ама не е ..” - обясни ми за наклона на лежанката, че главата трябва да ми е по-напред, абе помогна ми доста човека и накрая каза “кой ти каза да правиш това упражнение” - аз измърморих нещо и продължих ... след това дойде единия инструктор и обясни на едни как се прави мечката, гледах и аз :) ... После я пробвах с тесен хват и я усетих доста добре в гърба.Тотално се убедих че базовите упражнения се усещат най-добре.
Няма смисъл да коментирам програмата на “Starting strength” (Писана е от хора нива n над мен), при тези упражнения най-важна е техниката, а моята очевидно не е на нужното ниво, ще се консултирам със Славко и може би ....
Храната от друга страна пък сякаш ми е на ниво, но никой не я коментира и няма как да разбера....
ВЕЧЕ ЗНАМ ЧЕ:
На теория съм добре, на практика зле.
Едит: Ей сега ще прочета статията
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 16.02.11 19:55.
17.02.11
09:11
Хайде щом искаш коментари по хранта, ще ти кажа какво мисля аз.
Първо, колко ти е долу-горе процента подкожни мазнини, защото от това доста зависи начина ти на хранене?
Аз съм твърдо против многото малки храненета през деня, така се подтиска хормона на растежа. На твое място бих събрал храната във едно голямо следтренировъчно хранене и една обилна вечеря. Това ще ти помогне да поддържаш по-високи нива на хормона на растежа през деня, а гледам, че ти трябва, висок си само 164 и точно сега ти е времето да дръпнеш на височина.
Добра идея е да изключиш джобовете със соеви кюфтета от менюто си. Наблягай на истинското месо, започни да ядеш яйца, краве масло. Мазнините от тях ще ти помогнат да качиш тестостерона.
казано от m1tak1 Dimitrov на 16.02.11, 19:53:
Няма смисъл да коментирам програмата на “Starting strength” (Писана е от хора нива n над мен), при тези упражнения най-важна е техниката, а моята очевидно не е на нужното ниво, ще се консултирам със Славко и може би ....
При ВСИЧКИ упражнения е важна техниката. А техника се учи с правене на упражненията.
17.02.11
14:20
казано от Freelancer на 17.02.11, 09:11:
Хайде щом искаш коментари по хранта, ще ти кажа какво мисля аз.
Първо, колко ти е долу-горе процента подкожни мазнини
- Ами нямам представа, но не е много, не ми се виждат плочките, такаче не е и малко :) предполагам 17-20 %
казано от Freelancer на 17.02.11, 09:11:
Добра идея е да изключиш джобовете със соеви кюфтета от менюто си. Наблягай на истинското месо, започни да ядеш яйца, краве масло. Мазнините от тях ще ти помогнат да качиш тестостерона.
Знам че кюфтета са пълен боклук, но ме засищат след тренировка, ала в нас не съм гладен .... :(. “3 ОСНОВНИ ХРАНЕНИЯ С 2 МЕЖДИННИ (ПЛОДОВЕ И ЯДКИ) - по-ясно някой може ли да го каже, ама аз какво правя - не слушам!!. Този който ми даде горния съвет ми написа и програма, но аз спазвам ли я ? май не.. въобще забравих за “лекия клек” в петък и набиранията всеки ден...
Май ще е по-добре да увелича яйцата на закуска и да не ям гмо доматите на училище, вместо тях да си купя 3 банана, 1 да хапна и 2 за след тренировка..
Петко, имах в предвид, че едно е да правиш тяга с грешна техника и друго е да правиш концентрично с грешна техника.
Май трябва да спръ да се оплаквам от глупости и да почна да тренирам както тряба :)
17.02.11
19:44
17/02/2011 - Нетренировъчен
Хранене:
- 06:20 - 2 яйца със сирене + 1 чаша прясно мляко
- 10:00 - сандвич с пилешка пържола, краставици и домати
- 13:30 - 2 парчета скумрия, руска салта, маслини, 2 филии пълнозърнест хляб
- 17:30 - 2 ябълки + 1 портокал , след 10 минути 1 чаша прясно мляко
- 19:20 - Мишмах с 2 флии пълнозърнест хляб
Амиии...
- Май трябва да почна да смятам, колко П/В/М приемам, или пък не . Аз не знам колко протеин има в 1 яйце ....
- Забравих да правя лицеви опори, може след малко да пробвам макс(целта ми е до края на годината да правя 50-60) поне 10 пъти да съм ги направил, засега съм правил 3 пъти 20 :D :)...
- Утре няма да ям на училище, а като се прибера ще хапна яко преди тренировка, навръщане няма да ям кюфтета, а ще хапна в нас.
- Така мина денят ми :) ...
Хайде сега ще гледам Наполи - Вилереал
18.02.11
16:31
18/02/2011 - Тренировъчен
Хранене:
- 06:20 - 3 яйца, сирене + Чаша прясно мляко
- 10:00 - 1 банан + 200ml мляко с шоколад
- 13:40 - Пилешка пържола + Мишмаш + 2 филии пълнозърнест хляб
Тренировка
- 15:35 - 2 банана
- 16:30 - Пилешка пържола + Мишмаш + 1 филия пълнозърнест хляб
Тренировка
- Пулоувър - 4х19 (7,5кг)
- Трапец с дъмбели - 4х10 (10кг)
- Раменни преси - 4х8,9 (5кг)
- Повдигане на ръцете встрани за рамо 4х7 (5кг)
- Клек 1х10 (с лост на рамо)
Днес беше така :
Много добра тренировка - кратка, интензивна, натоварваща. Храната пак е на добро ниво. Пулоувъра обаче много зле го правя, само в първата серия усещам както трябва, после само трицепса работи....
След 20 минути ще хапна 2 ябълки, после орехи, а вечерята няма да е здравословна :С
Пробвах клека, и въобще не усетих щангата, в понеделник ще сложа 2х5-10 :D ,да видим :)
Това беше за днес :). Приятен Уикенд :)
Мнението беше редактирано от mitkoDimitrov на 18.02.11 16:32.
20.02.11
20:44
19/02/2011 - Нетренировъчен
20/02/2011 - Нетренировъчен
Два спокойни, релаксиращи дни, чувствам се готов за новата седмица, да се надяваме че ще е по-добра от предната, и по слаба от следващата ;) ...
20.02.11
21:00
Дай линка за стартинг стрент на риптоу , ако не е на торент , че не мога да свалям от такива.
20.02.11
21:31
21.02.11
20:23
21/02/2011 - Тренировъчен
Хранене:
- 06:20 - 3 яйца, сирене + лютеница + 2 филии Сухар + Чаша прясно мляко
- 10:00 - 1 банан + 200ml мляко с шоколад
- 13:00 - Свинско филе + варени картофи
Тренировка
- 15:50 - 2 банана
- 17:00 - Кофичка кисело мляко
- 19:30 - Кюфте с ориз + 2 филии пълнозърнест хляб
- 2 литра вода.. тиква и не се сещам за друго ;)
Тренировка
- 10 минути колело + ротации
- Клек 4х8,10,8,6 (10кг)
- Прасец на машина прав - 4х15 (40кг)
- Лег 2х10 (10кг) 2х8 (15кг)
- Кофички 3х3
* в скоби са тежестите не броя лоста (10-20кг)
За днес:
Отлична тренировка, Мислех че ще мога да клекна с повече килограми, но и тези ми се сториха тежки. Инстурктора до нас правеше тяга и ми каза че съм клякал правилно, скоро ще се снимам и ще кача клипа ...
Ставам все по-добър в кофичките ;) ...
3 основни хранения с 2 междиинни, така искам да се храня всеки ден :) ...
Всеки ми повтаря че нищо не съм тренирал, но ще видим - може би трябва да вкарам и горен лег, нооо ако утре имам мускулна треска значи че съм тренирал добре, май множко НО - та станаха ...
22.02.11
14:02
Приятел, почни да пишеш килограмите като смяташ и лоста. Така само с кг. от тежестите съм сигурен ,че бъркаш поне 90% от хората, пък и не всеки е чел целият дневник и знае, че пишеш само тежестите.
22.02.11
14:51
казано от Freelancer на 22.02.11, 14:02:
Приятел, почни да пишеш килограмите като смяташ и лоста. Така само с кг. от тежестите съм сигурен ,че бъркаш поне 90% от хората, пък и не всеки е чел целият дневник и знае, че пишеш само тежестите.
Добре вече така ще правя ;)...
Не си ми коментирал храната, това значи че е добре нали :) ?
Вчера се опитах да си я сметна, но открих че някъде към 40гр. протеин за закуска съм приел и си казах: “абе дабе” понататаък ще почна да си я смятам ;)