препоръчаийте ми програма за маса

screwdriver

15.02.11
18:07

Здравейте!Тренирам от около 10 месеца,висок съм 190 см и тежа 75кг.От месец и половина тренирам по следнатапрограма- понеделник-гърди +бицепс;сряда- гръб,трицепс и трапец;петък-рамо+крака и има резултат.Вземам хранителни добавки,но трудно качвам килограми,въпреки че се храня по 6 пъти на ден.
Моля да ми препоръчате програма за маса в четири дни,която да изключва мъртва тяга и клек,понеже  имам проблеми с гърба,които не ми позволяват да изпълняжам тези упражнения!

Вече имам чувството, че никой не си прави труда да разгледа сайта, сам да потърси, пък да помисли и чак тогава да иска помощ. Има си секция пълна с програми, че и с филтър за пълно улеснение. Всички очакват да се регистрират, да пуснат една тема и куп персонални треньори да им пост-нат програми и хранителни режими специално разработени за тях. И разберете, че “понеделник-гърди +бицепс;сряда- гръб,трицепс и трапец....” не е програма. Това е сплит и е част от програмата. Само се нервирам вече...

Мнението беше редактирано от Тихомир Велев на 15.02.11 18:17.

15.02.11
22:27

Ето ти програма-
1много храна
2яко блъскане

успех

screwdriver

17.02.11
15:17

Благодаря за съвета!От известно време наблягам именно на това и има ефект!

DE

17.02.11
21:04

Прави по 3-4 упражнения общо 10-14 серии за гърди,гръб,крака и по 2-3 упражнения 6-9 серии за рамене,бицепс,трицепс и яж мъжката има време до края на Юни месец,прави клекове,тяга,лежанка,набирания и.тн и с много хранене успеха до края на Юни би трябвало да е добър :)

P&

17.02.11
21:56

Това с мнoгoто храна не е точно така, даже хич...

DE

17.02.11
22:22

Да съгласен съм с теб нека да хапва,когато огладнее дори и да е 2 пъти на ден.Количка с пица или айрянче и да чака да качи и да вдига по 5 часа в залата.Определено ще качи ;) А и твърденията,че бодибилдинга,правенето на мускули е 80% в храната са пълен скрап ;)

17.02.11
22:40

Не е въпроса само във многото храна, а да е в точните количества и вид, при това приета в подходящо време ;)
И тренировките определено са МНОГО повече от 20% от уравнението.

DE

17.02.11
23:07

Това за 80-те проценто го казах просто ей така,просто защото храната сама по себе си е важна за масата като цяло.Просто всеки 2-ри начинаещ не знае как да се храни подобаващо.Свикнал е да яде по 2 джоба на ден 2 вафли и да си мисли,че много е ял.Тренировката наистина не е 20%.Просто всичко върви ръка за ръка ти много добре го знаеш. ;)

P&

18.02.11
11:25

казано от Denis22 на 17.02.11, 22:22:

Да съгласен съм с теб нека да хапва,когато огладнее дори и да е 2 пъти на ден.Количка с пица или айрянче и да чака да качи и да вдига по 5 часа в залата.Определено ще качи ;) А и твърденията,че бодибилдинга,правенето на мускули е 80% в храната са пълен скрап ;)

Добре, помисли малко, дали с това “Много хранене и яко бъхтене в залата!” ще постигне желания резултат ?! Да, но кога ?! След 2 години, може би... А ако седне един ден и изчисли кое, как, кога и по колко да приема - резултата ще дойде много по-бързо. А и както каза Петко, тренировките са много повече от 20%, просто вече ви е заучено положение на някой и само това повтарате - “ЯЖ, ЯЖ, ЯЖ!!!”.

Мнението беше редактирано от picco ' на 18.02.11 11:26.

back-arrowbb-hexcalendarcheckoutfacebook-iconforumgoogle+instagramlinkedinlogo-smallmailmessagesmy-bbprofileprogressreadingsearchseparator-carrotseparator-dumbbellseparator-shoeservicestoresubmit-arrowtop-arrowtwitteryoutube1 forum-blockforum-deleteforum-editforum-favorite-postforum-flagforum-followforum-lockforum-mergeforum-moveforum-new-postforum-quoteforum-recommendforum-subscribeforum-unlock1