И ако кажа “да”...какво?
Аз бях я качила още преди да направят “том четвърти”.
Сигурна съм,че ще се намерят хора, които ще кажат,че не съм аз...ама вече не ми дреме! Който иска - нека да ме приема за реална личност (жена), стояща зад този аватар! Точка!
Мнението беше редактирано от Ирка на 15.02.11 16:24.
Tъкмо се чудех с тая точка това наистина ли е Синдел или е поредният трол :P
Ама тя си е явно : ))
Аха, един удивителен ще пасне идеално...
казано от 6th на 15.02.11, 16:38:
По-категорична от всякога. Можеш да добавиш удивителна зад ник-а. :)
Първото ти изречение е повече от комлимент за мен! (bow) (handshake)
“Точката” беше наложителна, понеже “не ми позволяваше” качване на аватар, без фамилия. А комбинацията от ник и фамилия, “стоеше” доста абсурдно!
...и така...готови ли сме да започнем “на чисто”? :P
При вас този израз сигурно има особено значение...(giggle)
казано от inis9 на 15.02.11, 16:42:
Tъкмо се чудех с тая точка това наистина ли е Синдел или е поредният трол :P
Ама тя си е явно : ))
...в Библията е казано: “По делата им ще ги познаете!”
:P
Нарушени т. 3, т. 4.1, т.4.7 и от раздел “Публикуване на обяви” т.1 от правилата за ползване на форума и изданието.
Мнението беше редактирано от head_hunter на 15.02.11 20:03.
казано от Синдел . на 15.02.11, 17:06:
:P
Синдел те така те искам -
Хммм, много смело от твоя страна...да не кажа дръзко!
:D :D :D
Ама ще паднат бая репетиции, докато ги докарам тия движения!
:D :D :D
казано от Madboy на 15.02.11, 22:41:
Ами действай :D
Баш ся ли? (wasntme)
Аз виках да полегна малко на диванчето...така лееекинко, до сутринта. (giggle) |-)
казано от Синдел . на 15.02.11, 23:02:
казано от Madboy на 15.02.11, 22:41:
Ами действай :D
Баш ся ли? (wasntme)
Аз виках да полегна малко на диванчето...така лееекинко, до сутринта. (giggle) |-)
Мързел
За лека нощ една от най - великите песни на всички времена:
Forgotten things remembered
The tigers eat their young…..
Абе мелатонин... земи си ... точка точка, че ше ме пратят в гохард :D
Баси 4.20 е ужас :D
Ебаго сутрин преговарям за 3 часа матряла за цяла година :D Ако някой може да обясни научно що само сутрин става тоя номер ? ъ ? :D
Мнението беше редактирано от Madboy на 16.02.11 06:17.
16.02.11
08:22
якооо!
Madboy, щото сутрин главата ти е изпразнена (говоря за горната) :D от съдържание и е по-лесно да възприемаш информация! :P
Не беше достатъчно научно, но логично и вярно! (giggle)
16.02.11
10:31
Том четвърти - лол .
казано от Синдел . на 16.02.11, 08:56:
Madboy, щото сутрин главата ти е изпразнена (говоря за горната) :D от съдържание и е по-лесно да възприемаш информация! :P
Не беше достатъчно научно, но логично и вярно! (giggle)
Ааххахаха, взех го с 2 напълнени глави :D
казано от Madboy на 15.02.11, 20:20:
казано от Синдел . на 15.02.11, 17:06:
:PСиндел те така те искам -
...знаеш ли кво? Мислих, мислих...и осъзнах, че важното е, да ме искаш! Няма значение как!
Може и така:
http://www.youtube.com/watch?v=8-0cX7OqRCA
Голо ли? :D :D :D
Ми...тва тяло има нужда от малко коремни преси :D, малко туй-онуй за вътрешната част на бедрата, малко трицепс...ииии, кво още?
Абеее...не е лошо и пекторалисите малко да потренирам! :D:D :D
П.С. Да са разберем отсега - прасците няма да ги барам! Супер шибана мускулна група, дето искат много зор, пък аз нали съм мързел...(giggle)
Е може и да не е много голо ;)
Мнението беше редактирано от Madboy на 16.02.11 15:34.
Колата ме предаде за пореден път - изтекла спирачната течност и блокира съединителя. Закъсах точно пред УНСС - пред табелата “Не спирай” :) Ебати късмета :) Сега ще видя колко е ремонта и ако е много, че има и други неща - заминава за “Надин”, а аз ще си взема Опел Астра `92 :)
Е, пак e добре, че е спряла.
Синдел . - лека по лека, навлизаш в тематиката на сайта. :D
Мнението беше редактирано от 6th на 16.02.11 18:18.
16.02.11
18:46
казано от junkhead на 16.02.11, 17:39:
Колата ме предаде за пореден път - изтекла спирачната течност и блокира съединителя. Закъсах точно пред УНСС - пред табелата “Не спирай” :) Ебати късмета :) Сега ще видя колко е ремонта и ако е много, че има и други неща - заминава за “Надин”, а аз ще си взема Опел Астра `92 :)
Ти какво караше?
Volvo s40 `96. Има малко ремонти по нея и ще стане като нова , иначе... :)
16.02.11
18:53
казано от junkhead на 16.02.11, 18:49:
Volvo s40 `96. Има малко ремонти по нея и ще стане като нова , иначе... :)
Ами продавай. От какво ти изтече спирачната течност? Аз маркуч съм късал на моето /за щастие вече бившо/. Слабо място са им маркучите и хидравличната помпа. Ти имаше проблем и с бензиновата помпа ако не ме подвежда паметта? А съединителя от какво е блокирал? Да не си скъсал жило?
Сега ще я пооправя и ще преценя, може и така да стане. Помпата я рециклирах, може би и радиатора е за смяна... проблемите се насъбират, като не им обръщаш внимание. Съединителя ползва спирачната течност, не е с жило, и едно съединение е изпуснало. Не е голям проблем това, но ме чакат и дискове и накладки, може би тампон на двигателя, свещи, рейка на газовия инжекцион... безчет са ремонтите. Ще видя колко ще ми струва всичко и ще помисля пак. А ти караше Туинго, нали? Запазено такова какви пари е според теб? Спомням си, че си казвал, че си доволен.
Аз съм мислил за Смарт... ама ще помисля още малко, докато им паднат още цените :) Искам да си взема малка и икономична кола този път.
Астрите 92, много приятни за каране, направо си е кеф, ама ебаси ръждилника... не е истина просто.
16.02.11
21:10
кака ми Синдел най-накрая сложи снимка ... мемем...